Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- به گفته رییس مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا، معامله از طریق وکالتنامه برای فروشنده و خریدار معایب بسیاری دارد. تاریخ انتشار: 06:00 - 04 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۳۲۸۳

سرهنگ علی محمدی در گفت‌وگو با میزان گفت: اخیرا عده ای، به صورت وکالتی اقدام به خرید و فروش خودرو کرده و سند را به نام خود ثبت نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه معامله از طریق وکالتنامه برای فروشنده و خریدار معایت بسیاری دارد، افزود: وکالتنامه‌ها موقتی بوده و با پایان یافتن تاریخ، از اعتبار ساقط می شوند. همچنین هنگام تصادف مشکلات حقوقی بسیاری ایجاد می‌کنند.

این مقام ارشد انتظامی درباره معایب معامله وکالتنامه‌ای برای خریدار گفت: خریدار پس از خرید خودرو برای پلاک به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کند، اما متوجه می‌شود این ماشین دو تیکه و بی اصالت است؛ یعنی ترکیبی از خودرو سرقتی و تصادفی است؛ که این خودرو خدمات نمی‌گیرد، توقیف شده و برای اوراق ارسال می‌شود.

وی افزود: همچنین ممکن است خودرو توقیف شده باشد و از لحاظ قانونی مشکل داشته باشد.

سرهنگ محمدی ادامه داد: در برخی مواقع پیش آمده که از خودرو برای کار‌های خلاف مانند سرقت یا مسائل امنیتی مورد استفاده قرار گرفته که فرد خریدار باید پاسخگو باشد.

رییس مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا درباره مشکلات فروشنده گفت: در برخی مواقع، خریدار با وکالتنامه خودرو را تحویل می‌گیرد، سپس با آن جرائم رانندگی یا جرائم دیگری مانند قاچاق کالا مرتکب می‌شود که در اینصورت فروشنده را دچار مشکلات قضایی می‌کند.

بیشتر بخوانید: محدودیت‌های ترافیکی روز عید فطر+لیست مساجد

این مقام ارشد انتظامی اظهار کرد: در تمام این موارد، دوربین‌های راهنمایی و رانندگی صاحب پلاک را شناسایی می‌کنند و برای فرد مشکلات بسیاری ایجاد می‌شود که برای اثبات بیگناهی و فک پلاک باید ماه‌ها منتظر دستورات قضایی بمانند.

سرهنگ محمدی با تاکید بر اینکه طبق قانون باید به مراکز تعویض پلاک برای معامله اقدام کرد، گفت: ما توصیه می‌کنیم افراد خودرو را وکالتی نخرند و به همراه فروشنده برای تعویض پلاک اقدام کنند.

وی با اشاره به هزینه تعویض پلاک گفت: این هزینه بر عهده خریدار و مالک خودرو است و به فروشنده ارتباطی ندارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پلیس راهور تعویض پلاک تعویض پلاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۵۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتای سمنان درباره فروشنده های دوره گرد

سرهنگ فدائیان؛ رئیس پلیس فتا استان سمنان گفت: یکی از شهروندان با مراجعه به پلیس فتا اظهار کرد که ار فروشنده ای دوره گرد در مقابل مغازه عرضه گوشت خود یک عدد سنگ چاقو تیز کنی خریداری کرده است .

وی افزود: طبق اظهارات شاکی ، فروشنده دوره گرد به بهانه اینکه دستگاه کارت خوان در خودرو در حال شارژ است کارت بانکی و رمز آن را شاکی اخذ کرده و پس از برداشت ۳ میلیون ریال ، در فرصتی مناسب از کارت بانکی کپی گرفته و بعد از گذشت چند ساعت ، مبلغ ۸۰۰ میلیون ریال از کارت قصاب برداشت کرده است .

سرهنگ فدائیان افزود : با هوشمندی و اقدام به موقع مهندسان سایبری پلیس فتا ، با دستور قضایی حساب بانکی مذکور مسدود و وجه به حساب شاکی عودت داده شد.

سرهنگ فدائیان تاکید کرد: کاربران هنگام پرداخت و خرید، خودشان نسبت به کشیدن کارت عابر بانک در دستگاه کارت خوان اقدام و از افشای رمز آن در جمع دیگران خودداری کنند و همچنین برای خرید از فروشگاه‌های معتبر استفاده کرده و از تحویل کارت بانکی به فروشندگان سیار و کیوسک‌های میان راهی بپرهیزند.

رئیس پلیس فتا استان سمنان در انتها از شهروندان خواست در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سامانه فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس اینترنتی www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنند .

طبق ماده ۱۳ قانون جرایم رایانه‌ای ، هر گاه فردی به طور غیر مجاز از سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی با ارتکاب اعمالی از قبیل وارد کردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف کردن داده‌ها یا مختل کردن سامانه، وجه یا مـال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل کند، مجرم محسوب شده و مجازات متناسب برای آن درنظر گرفته شده است؛ لذا لازم است کاربران اینترنتی در خصوص کسب آگاهی از قوانین موجود در حوزه فضای مجازی توجه لازم را داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • گردش مالی ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بازار خودرو
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • هشدار پلیس فتای سمنان درباره فروشنده های دوره گرد
  • هشدار به دارندگان گواهینامه رانندگی؛ خرید و فروش نکنید!
  • رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟ (فیلم)
  • بهترین بروکر برای ایرانی ها کدام است؟
  • ببینید | رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟
  • تشدید برخورد با خودرو‌های هنجارشکن در میاندوآب