Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@00:13:48 GMT

نگاهی به مهم‌ترین اخبار کرونایی قم - صبح یکشنبه

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۵۶۲۲۵

نگاهی به مهم‌ترین اخبار کرونایی قم - صبح یکشنبه

بی‌تفاوتی در موضوع کرونا، خطرناک‌ترین موضوع است

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: شاهد یک روند و سیر نزولی در میزان مراجعه به بیمارستان‌ها و بستری بیماران در این استان هستیم، اما این دلیلی بر پایان موضوع کرونا نیست و نباید اطمینان کاذب به مردم داده شود.

محمدرضا قدیر در جلسه ستاد پیشگیری، کنترل و مبارزه با ویروس کرونا افزود: بی‌تفاوتی در موضوع کرونا، خطرناک‌ترین موضوع است و نباید به هیچ عنوان مردم موضوع کرونا را فراموش و فاصله گذاری‌های اجتماعی و دستورالعمل‌های بهداشتی را نادیده بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضروری نبودن شرکت دانش‌آموزان در امتحانات مدارس

مدیرروابط عمومی اداره کل آموزش‌وپرورش قم گفت: شرکت دانش‌آموزان در امتحانات مدارس این استان به‌جز پایه‌های نهم، دوازدهم و مدارس بزرگسالان و آموزش از راه دور، حضوری نیست.

غلامرضا رضایی درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: آزمون سایر پایه‌ها از جمله مقاطع ابتدایی،‌ متوسطه اول و دوم، کاردانش و فنی و حرفه‌ای به‌صورت غیرحضوری خواهد بود.

کاهش اهدای خون در ۲ ماه اول امسال

مدیرکل انتقال خون قم گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، روند اهدای خون در ۲ ماه نخست امسال در قم نسبت به مدت مشابه سال گذشته هشت درصد کاهش داشته است.

مرتضی نوریان در گفت‌وگو با ایرنا، رشد ۱۰ درصدی اهدای خون توسط بانوان استان را حرکت خوب و ارزشمند دانست و افزود: به‌طورمعمول سهم بانوان قم از کل اهدای خون در استان پنج درصد است که این رقم در ۲ ماه ابتدایی سال جاری رشد بسیار خوبی داشته است.

فعالیت موسسه‌های قرآنی در بستر فضای مجازی  

مسئول دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم گفت: با توجه به ممنوعیت فعالیت موسسه‌های قرآنی و پذیرش حضوری قرآن آموزان، رویکرد این موسسه‌ها گسترش فعالیت آموزشی و فرهنگی در بستر فضای مجازی است.

سید مرتضی میرعرب رضی در گفت وگو با ایرنا افزود: از اسفندماه سال گذشته با شیوع ویروس کرونا، تمام فعالیت آموزشی و فرهنگی موسسه های قرآنی قم به منظور رعایت پرتوکل های بهداشتی، تعطیل و برگزاری هرگونه کلاس حضوری ممنوع شد.

برگزاری نماز عید سعید فطر با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی

استاندار قم گفت: در مسجدهای محلی و فضاهای روباز آنها، با رعایت فاصله گذاری اجتماعی نماز عید سعید فطر برگزار می‌شود.

بهرام سرمست در حاشیه جلسه ستاد ملی کرونا که به صورت ویدیوکنفرانس و به ریاست حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری برگزار شد، ضمن تبریک عید سعید فطر و سالروز آزادسازی خرمشهر، از همراهی شهروندان قمی در مقابله با ویروس کرونا قدردانی کرد.

اقامه ۶۰۰ نماز عید فطر

مدیرستاد اقامه نماز قم، با بیان این‌که اقامه نماز عید سعید فطر در ۸۰ درصد مسجدهای استان برگزار می شود، گفت: برخی مساجد تا ۱۲ بار در روز عید اقدام به برگزاری نماز می کنند که پیش بینی می شود بیش از ۶۰۰ نماز عید فطر در قم اقامه شود.

محمد خامه یار در گفت وگو با ایرنا افزود: با توجه به ضرورت رعیت پروتکل های بهداشتی، نماز عید فطر امسال در حرم مطهر حضرت معصومه(س)، مصلای قدس و مسجد مقدس جمکران برگزار نمی شود.

بازگشایی درهای حرم مطهر حضرت معصومه(س)

قائم مقام تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) از بازگشایی درهای این آستان مقدس در صبح روز دوشنبه پنجم خردادماه جاری خبرداد و گفت: صحن‌ها و حیاط‌های روباز از ساعت هفت صبح تا ۱۹ عصر در اختیار زائران و مجاوران است.

هادی محمودنژاد در گفت وگویی افزود: این تصمیم به دنبال آخرین اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر بازگشایی حرم‌های مقدس بعد از عید سعید فطر و پس از هماهنگی‌های انجام شده اتخاذ شده است.

بسیاری از برنامه‌های جمعیت هلال‌احمر به دلیل شیوع ویروس کرونا ناتمام مانده است

حجت‌الاسلام سید مصطفی علامه مهری مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در جمعیت هلال‌ احمر قم در آیین تکریم و معارفه مدیرعامل‌های سابق و جدید جمعیت هلال احمر قم گفت: بسیاری از برنامه‌های جمعیت هلال‌احمر به دلیل شیوع ویروس کرونا ناتمام مانده است و از مدیریت جدید انتظار داریم از رسالت سنگین خود در تکمیل این برنامه‌ها، عقب‌نشینی نکند و با روحیه خدمت‌رسانی این مسئولیت جدید را به‌عنوان امانتی بزرگ به سرمنزل مقصود برساند.

«کرونا» ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و ازجمله راه‌های انتقال آن عطسه، سرفه، دست‌دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند، افراد علاوه بر پرهیز از دست‌دادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به‌هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

«ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

برچسب‌ها بسته خبری کرونا ویروس کرونا قم بیماری های ویروسی بیماری بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بسته خبری کرونا ویروس کرونا قم بیماری های ویروسی بیماری بهداشت و سلامت بسته خبری کرونا ویروس کرونا قم بیماری های ویروسی بیماری بهداشت و سلامت شیوع ویروس کرونا عید سعید فطر موضوع کرونا جمعیت هلال گفت وگو گفت وگو اهدای خون موسسه ها نماز عید عید فطر قم گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۶۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند، اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

به گزارش میزان، وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند.

شیوع سویه JN ۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمد‌های از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN ۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)
  • مادر کارفرین وبا نگاهی اقتصاد نگر
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند