Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز توسعه تجارت فناوری پارک فناوری پردیس از امضای تفاهم‌نامه با دو کارگزار صادرات فناوری خبر داد.

به گزارش ایسنا، میلاد صدرخانلو از امضای تفاهم‌نامه با دو کارگزار صادرات فناوری برای صادرات تولیدات شرکت‌های پارک فناوری پردیس به سه کشور قرقیزستان، عمان و افغانستان خبر داد و اظهار کرد: در راستای یکی از برنامه‌های مرکز توسعه تجارت فناوری که تعامل با بروکرهای صادرات فناوری است، موفق شدیم بعد از چند ماه مذاکره و بررسی، با دو بروکر صادرات فناوری تفاهم‌نامه همکاری امضا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این کارگزاران در حوزه صادرات فناوری دو کشور عمان و قرقیزستان و دیگری در حوزه صادرات محصولات فناورانه بخش سلامت به کشور افغانستان فعالیت می‌کنند.

وی در مورد فرآیند شکل‌گیری همکاری با این دو کارگزار گفت: بعد از چند ماه بررسی و تامل بر سوابق کاری و توانمندی‌های این دو کارگزارِ صادرات فناوری، به اجماع رسیدیم که توان بسیار بالایی برای همکاری با شرکت‌های پارک فناوری پردیس دارند و تفاهم‌نامه همکاری منعقد شد.

رئیس مرکز توسعه تجارت فناوری پارک فناوری پردیس ادامه داد: بلافاصله پس از عقد تفاهم‌نامه با این دو شرکت، برای هر کدام از آنها هفت جلسه دو جانبه با شرکت‌های پارک، تدوین و برگزار شد. خوشبختانه پس از جلسات، بازخورد بسیار مثبتی نیز از شرکت‌های پارک دریافت کردیم و توانمندیِ این دو کارگزار مورد رضایت شرکت‌ها واقع شده بود. ما خوشبین هستیم که به امید خدا با این دو بروکر صادرات فناوری که به جمع بروکرهای ما اضافه شده‌اند، بتوانیم در نهایت حرکت مثبتی در جهت صادرات محصولات پارک انجام دهیم.

صدرخانلو در مورد چگونگی شروع همکاری با یکی از این کارگزاران صادرات فناوری، توضیح داد: همکاری با بروکری که با عمان و قرقیزستان تعامل دارد، یکی از خروجی‌های تعامل میان مرکز توسعه تجارت فناوری پارک و شبکه‌فن‌بازار ملی ایران است؛ چرا که در برنامه‌هایی که در تعامل با فن‌بازار استانی خراسان رضوی داشتیم، با این کارگزار آشنا شدیم. این کارگزارِ خراسانی در حال توسعه کار خود به تهران بود که با آنها آشنا شده و پس از چند ماه بررسی و تعامل، تفاهم‌نامه همکاری را امضا کردیم.

رئیس مرکز توسعه تجارت فناوری در مورد طرح‌های ویژه این دو کارگزار برای محصولات تولید شده در پارک فناوری پردیس، گفت: هر دو کارگزار، فارغ از فعالیت‌های عمومی مانند مذاکره با شرکت‌ها، شناسایی محصولات مناسب برای بازارهای هدف و در نهایت‌ تلاش برای صادرات آنها، دارای برنامه‌های اختصاصی برای شرکت‌های پارک هستند. بروکری که در حوزه عمان و قرقیزستان فعالیت می‌کند، در تلاش است تا یک «شو روم» محصولات فناورانه در کشور عمان راه‌اندازی کند. اگرچه این حرکت تنها محدود به همکاری این بروکر با ما نمی‌شود؛ اما تصمیم بر آن شده است که بخش مجزا و مستقلی در این «شو روم» به محصولات پارک فناوری پردیس اختصاص داده شود. این بروکر پس از بررسی‌هایی که طی چند ماه اخیر بر روی محصولات شرکت‌های پارک فناوری انجام داده است، خروجی مطلوبی را برای این نمایشِ محصولات پیش‌بینی می‌کند.

بر اساس اعلام پارک فناوری پردیس، وی افزود: بروکری که در حوزه افغانستان فعالیت می‌کند؛ طرح احداث یک کلینیک در افغانستان که بخش عمده‌ای از تجهیزات آن توسط صادرات پارک فناوری پردیس و شبکه فن‌بازار ملی ایران تامین می‌شود، ارائه کرده است. این دو طرح به طور اختصاصی برای رونق صادرات محصولات پارک توسط مرکز توسعه تجارت فناوری پیگیری خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پارک فناوری پردیس صادرات مرکز توسعه تجارت فناوری پارک فناوری پردیس دو کارگزار صادرات فناوری شرکت های پارک محصولات پارک تفاهم نامه چند ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۹۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با هدف حمایت‌ از تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناور و رفع نیازهای صنایع مرتبط با معدن، رویدادهای به‌هم‌رسانی نیازهای فناورانه و نوآورانه معدنی را  برگزار می‌کند.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت لازم برای ارائه دستاوردها و توانمندی‌هایشان به بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی بهره‌مند می‌شوند.

در قالب این رویداد، شرکت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی، ضمن بیان نیازها و اقلام اولویت‌دار، با ظرفیت‌ها و محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌کننده در رویداد، آشنا می‌شوند.

یکی از لازمه‌های اصلی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، برخورداری از سطح فناوری بالاتر از میانگین و راهبردی بودن آن است. این محصول یا خدمت می‌بایست یکی از نیازهای حیاتی و اساسی صنعت را تامین کند به طوری که در کاهش وابستگی به واردات و توانمندسازی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.

همچنین در این رویداد ضمن تشریح و تبیین نیاز، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربردهای محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها بیان می‌شود.

محصولات دانش‌بنیانی که این رویداد ارائه می‌شوند می‌بایست در تولید پایدار، ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها کمک به بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی‌ها کمک کنند.

این فناوری‌ها در تولید انرژی‌های پاک، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات، بهبود تعمیر و نگهداری، ارتقای افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات نقش خود را به اثبات برسانند.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته نظیر فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، فناوری‌های بهینه‌سازی انرژی و حفاظت از محیط‌زیست از اولویت‌های رویداد هم‌رسانی نیازهای فناورانه است.

در صورتی‌ که محصولی بومی‌سازی شده باشد، باید ضمن برخورداری از مزیت‌های تجاری و رقابتی از توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه و قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی برخوردار باشد. ‌شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند با شرکت در این رویداد از فرصت برابر و مشابه با سایر شرکت‌ها برای ارائه و معرفی دستاوردهای دانش‌بنیان و نوآورانه خود به صنایع بهره مند شوند و در مسیر تجاری‌سازی محصولات و خدمات خود قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • برگزاری میز مشاوره حقوقی هفته سوم اردیبهشت از سوی پارک فناوری پردیس
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان