Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با همه گیر شدن ویروس کرونا در سراسر جهان، پژوهشگران بر آن شدند تا با استفاده از تکنولوژی، در جهت پیشگیری از این ویروس کشنده قدم بردارند.

شستن دست‌ها روشی مؤثر برای مقابله با ویروس کرونا است، اما بسیاری از افراد بعد از شستن دست‌هایشان شک دارند که دست‌شان کاملاً از ویروس پاک شده است یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک شرکت آمریکایی به نام «پث اثپات» PathSpot اسکنری ساخته است که می‌تواند وجود ویروس بر روی دست را تشخیص دهد. این اسکنر می‌تواند نظارتی باشد بر کارگرانی که در صنف تهیه و عرضه موادغذایی در هر مکانی فعالیت دارند.

از آنجا که زمان زیادی نمانده است به باز شدن رستوران‌ها و شروع دوباره فعالیت آن‌ها، برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و اطمینان از بی‌خطر بودن غذاها، باید پروتکل‌های جدیدی برای سالم بودن مواد غذایی اجرا شود.

اقدامات بهداشتی که رستوران‌ها باید رعایت کنند

مواردی که رستوران‌ها در هنگام شیوع ویروس کرونا باید رعایت کنند از جمله بررسی تب مشتریان، پوشیدن ماسک توسط پرسنل و... است. البته در برخی رستوران‌ها به کمک این اسکنر جدید می‌توانند دست مشتریان را اسکن کنند تا از تمیز بودن دست آن‌ها از هرگونه ویروس مطمئن شوند.

شرکت رباتیک Miso اخیراً با همکاری با شرکت «پث اثبات» اقدام به ساخت این اسکنر‌های دستی کردند که می‌تواند بر شستشوی دست‌ها نظارت داشته باشد.

این اسکنر، روی دیوار کنار سینک نصب می‌شود و این امکان را به افراد می‌دهد تا پس از شستن دست‌ها آن‌ها را بررسی کنند، برای این کار، تنها کافی است که افراد، دستان خود را زیر آن قرار دهند تا براساس میزان پاکیزگی دست‌ها، نور سبز یا قرمز از آن منتشر شود.

به گفته کریستین شیندلر، مدیر عامل شرکت پث اسپات، این اسکنر تنها به چند ثانیه زمان برای بررسی تمیز بودن دست‌ها نیاز دارد و با استفاده از آن می‌توان عوامل بیماری‌زا را به سادگی شناسایی کرد.

به گفته شیندلر اکثر افراد شستشوی دست‌ها را یا زیر ۲۰ ثانیه انجام می‌دهند و یا از صابون برای شستشو استفاده نمی‌کنند.

این شرکت، اسکنر خود را در رستوران‌ها روی صد‌ها مشتری آزمایش کرد و دریافت که این فناوری می‌تواند تاثیر بالایی در کاهش آلودگی داشته باشد.

اسکنر پث‌اسپات در حال حاضر نمی‌تواند وجود ویروس کرونا را تشخیص دهد، اما می‌تواند آلاینده‌های عفونی را شناسایی کند.

با این وجود، این اسکنر از نظر جنبه‌ی رفتار اجتماعی، می‌تواند ابزاری مناسب باشد، زیرا کارکنان می‌توانند از تمیزی دست‌های خود مطمئن شوند.

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا باتوجه به شیوع بیماری بین کارگرانی که از موادغذایی آلوده شدند، میزان انتقال میکروب از دست به مواد غذایی را ۸۹ درصد اعلام کرد.

تأثیر تکنولوژی در جلوگیری از ویروس کرونا

همچنین از زمان شیوع ویروس کرونا تکنولوژی به کمک تشخیص این ویروس آمده است تا از انتشار بیشتر آن جلوگیری کند.

از این رو بر اساس تحقیقاتی که توسط تیم اپاکو انجام شده است، یکی از بهترین راه‌ها برای کنترل شیوع ویروس کرونا، استفاده از تکنولوژی دوربین مداربسته است.

امکانات و قابلیت‌های چند جانبه دوربین حرارتی و کارساز شدن آن‌ها در تشخیص کرونا موجب شده تا درخواست برای تولید و نصب دوربین مداربسته افزایش یابد.

استفاده از دوربین مداربسته حرارتی در کشور‌هایی مانند چین و شهر ووهان که سرمنشا ویروس کرونا بوده است، بسیار نتیجه بخش گزارش شده است.

این دوربین مداربسته براساس امواج الکترومغناطیسی (فروسرخ) که سطوح از خود منتشر می‌کنند اطلاعات مورد نیاز را تولید می‌کند. افراد و اجسام از خود حرارت و امواج فروسرخ منتشر می کنند و دوربین حرارتی قادر است تا این امواج را به طور دقیق ثبت و اندازه‌گیری کند.

نقش ربات‌های ضدعفونی کننده در همه‌گیری کرونا

شرکت برین کراپ که ربات‌های ضدعفونی‌کننده تولید می‌کند، در حوزه خدمات بهداشتی و درمانی ۳۶ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرد.

سازمان‌های بزرگ و کوچک روز به روز بیشتر به این موضوع توجه می‌کنند که چگونه از ربات‌ها برای افزایش فاصله‌گذاری اجتماعی استفاده کنند و تعداد کارمندان لازم برای حضور در محل‌کار را کاهش دهند، همچنین از ربات‌ها برای انجام کار‌هایی که کارگران نمی‌توانند در خانه انجام دهند، استفاده می‌شود.

والمارت بزرگ‌ترین فروشگاه زنجیره‌ای آمریکا، در حال استفاده از ربات‌ها برای تمیز کردن سطوح فروشگاه‌ها است، در کره جنوبی از ربات‌ها برای اندازه‌گیری دما و تحویل ضدعفونی دست استفاده شده است.

بیمارستان فورتیس، نیز یک ربات هوشمند را در ورودی خود مستقر کرده است تا همه افراد، ازجمله کارکنانی که وارد ساختمان می‌شوند را کنترل کند.

ویروس کرونا باوجود اینکه بسیاری از مشاغل را تعطیل کرد، اما باعث شد تا بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان و تکنولوژی در عرصه مبارزه با کرونا فعال باشند.

بیشتر بخوانید: 

توسعه فناوری ماسک نانو با قابلیت استفاده مجدد

شخصیت شناسی از روی سلفی به کمک هوش مصنوعی

از بین بردن ویروس کرونا با نانوپوشش خوداستریل شونده

ساخت دستگاه تهویه تنفسی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا

جزییات حمایت‌های کرونایی از دانش بنیان‌ها/ عبور از بحران کرونا با تکیه بر دانش جوانان ایرانی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس فناوری نوین شیوع ویروس کرونا دوربین مداربسته ربات ها رستوران ها دست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۹۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت

«ملوک طلوع‌نژاد» بازیگر گلستانی سریال پایتخت، پیشکسوت نمایش رادیو گلستان، تئاتر و تلویزیون پس از چند روز بستری در بیمارستان به دلیل ابتلا به کرونا و زخم سیاه ناشی از کاهش سیستم ایمنی بدن جان خود را از دست داد. وی در سری نخست سریال پایتخت در کنار بازیگران این سریال بخصوص «احمد مهرانفر»، «محسن تنابنده» و «ریما رامین‌فر» ایفای نقش کرد. وی سال‌های سال در عرصه تئاتر نیز فعالیت داشت.

دلیل اصلی مرگ بازیگر سریال پایتخت

خانم ملوک طلوع نژاد بعد از مبتلا شدن به قارچ سیاه تحت عمل جراحی قرار گرفت، اما متاسفانه به علت عفونت ناشی از بیماری کرونا و زخم‌های قارچ سیاه دستگاه ایمنی بدن او به شدت پایین آمده بود و بر اثر عفونت کرونا درگذشت. گفتنی است سریال پایتخت به کارگردانی سیروس مقدم باعث را که بازی خانم ملوک طلوع نژاد به خوبی دیده شود.

او در فیلم‌های تاکسی برگشتی که از شبکه تبرستان پخش می‌شد نیز بازی کرده بود فیلمی که توسط آقای محمد حسین صفری کارگردانی شد.

خانم طلوع نژاد در سریال پایتخت نقش لیدر نقی معمولی را بر عهده داشت نقی در پایتخت ۵ در مسابقات ورزشی کشتی شرکت کرده بود و خانم طلوع نژاد به عنوان لیدر در سریال بازی می‌کرد.

روز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ ملوک طلوع نژاد بازیگر تئاتر و تلویزیون متولد گلستان و هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون و گروه نمایش رادیو گلستان که با بازی در سریال پایتخت ۵ و پایتخت ۶ به شهرت رسید بر اثر بیماری شایع قارچ سیاه و کرونا و ابتلا به بیماری از شایع‌ترین خبر‌های امسال دارفانی را وداع گفت.

 

منبع: خبر آنلاین

tags # سریال پایتخت سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • اسب تروجان
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • افزایش توان ارایه خدمات فنی و مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت