Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان گفت:یکی از مهم ترین پروژه هایی که طی سالیان اخیر پیگیر اجرای آن بوده ایم, طرح ایجاد موزه صنعت نفت در مسجدسلیمان، در سایت میراث صنعتی پالایشگاه و کارخانه گوگردسازی بی بی یان بوده است

قباد ناصری مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مسجدسلیمان ضمن تبریک ۵خردادماه سالروز کشف اولین چاه نفت خاورمیانه در مسجدسلیمان گفت: اجرای پروژه های عمرانی و عام المنفعه در حوزه های مختلف اقدام عملی شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان برای توجه به زادگاه نفت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:یکی از مهم ترین پروژه هایی که طی سالیان اخیر پیگیر اجرای آن بوده ایم, طرح ایجاد موزه صنعت نفت در مسجدسلیمان، در سایت میراث صنعتی  پالایشگاه و کارخانه گوگردسازی بی بی یان بوده است که هم اکنون در حال تکمیل نهایی است.

ناصری ادامه داد؛ طرح موزه صنعتی مذکور از نظر وسعت و تنوع موضوعی، بزرگترین طرح میراث صنعتی در کشور است و در فضایی نزدیک به هشت هکتار، شامل بخش های متنوع و مختلفی است.

وی افزود:این طرح توسط مدیریت موزه ها و مرکز اسناد وزارت نفت در حال احداث است و چهار محور؛ اکتشاف،  حفاری،  تولید و مسجدسلیمان بعنوان خاستگاه صنعت نفت ایران را شامل می شود.

وی تصریح کرد:در این پروژه موزه  فرآیندهای اکتشاف، حفاری و تولید در صنعت نفت برای بازدید کنندگان به نمایش در خواهد آمد.همچنین در کنار آن اسناد و ابزارآلات قدیمی که در بخش ها و واحدهای مختلف  در مسجدسلیمان مورد استفاده قرار می گرفتند به نمایش گذاشته خواهد شد.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان با بیان اینکه طرح موزه مسجدسلیمان اولین ساختمانی است که پس از انقلاب اسلامی در کشور با کاربری موزه ای طراحی و احداث شده عنوان داشت:پس از پایان احداث ساختمان اصلی این موزه در محوطه  پالایشگاه نفت بی بی یان کارگروههای چهار گانه ای  با همکاری شرکت های تابعه وزارت نفت در مدیریت موزه ها و مرکز اسناد صنعت نفت بمنطور شناسایی,جمع آوری و انتقال آنچه که قرار است در موزه بزرگ صنعت نفت در مسجدسلیمان نمایش داده شود تشکیل گردید و این کارگروه ها فعالیت خود را با همکاری واحدهای مختلف در شرکت ملی نفت ایران، مدیریت اکتشاف، شرکت ملی حفاری، مناطق نفتخیز جنوب و شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان آغاز و طی ماههای اخیر اسناد و اشیا تاریخی و ارزشمند متنوع و متعددی با تلاش این کارگروه ها به گنجینه های موزه اکتشاف,حفاری و تولید صنعت نفت در مسجدسلیمان منتقل شده است.

وی ادامه داد:در کنار فرآیندهای اجرایی، تیم های تخصصی پژوهشی در مدیریت موزه ها نیز به تدوین سناریوی موزه در هر بخش از محورهای چهارگانه موضوعی مشغول بکار هستند.همچنین در کنار فرآیند جمع آوری اسناد و اشیا موزه ای،  عملیات محوطه سازی در سایت موزه مسجدسلیمان نیز  آغاز گردیده و در ماههای اخیر فرآیند ایجاد و ساماندهی فضای سبز، مرمت بناهای تاریخی، اجرای نورپردازی کارخانه گوگردسازی و پالایشگاه و تامین روشنایی سایت موزه، ایجاد و ساماندهی کتابخانه و  گنجینه  اسناد تاریخی و کتابخانه تخصصی که شامل چندصد جلد کتاب مرجع تاریخی در حوزه صنعت نفت می باشد انجام شده است.

ناصری گفت:شناسایی و انتقال بیش از شش هزار پرونده پرسنلی متعلق به نسل های اول تا چهارم کارکنان کمپانی نفت انگلیس و ایران و شرکت ملی نفت ایران به گنجینه اسناد موزه مسجدسلیمان از دیگر اقدامات انجام شده در موزه ای است که بازدیدکنندگان آن فرآیند های مختلف صنعت نفت از اکتشاف تا حفاری و نهایتا تولید را در سالن مسقف و یک فضای زیبای میراث صنعتی نظاره گر خواهند بود.

 

وی بیان داشت:بخش های جانبی موزه اکتشاف، حفاری و تولید صنعت نفت در مسجدسلیمان در تاسیسات میراث صنعتی؛ چاه شماره یک،  نیروگاه برق تمبی،  واحد های تقطیر و نمره 9 و همچنین چشمه های خودجوش نفت در سی برنچ در سناریوی موزه بزرگ مسجدسلیمان تعریف و آماده سازی شده اند.

وی تاکید کرد:مجموعه شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان در تلاش است تا این موزه در سال1399 به بهره برداری رسیده و آماده میزبانی از گردشگران داخلی و خارجی باشد و امید است تا با افتتاح این موزه نگاه ها به سایر جاذبه های گردشگری این منطقه عوض شده و علاوه بر گردشگری صنعتی به جذابیت های گردشگری فرهنگی و مذهبی هم در منطقه مان توجه شود و شاهد رونق هرچه بیشتر صنعت توریسم در شهر اولین ها باشیم.

انتهای پیام/72068

منبع: فارس

کلیدواژه: نفت موزه مسجدسلیمان گاز شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان صنعت نفت در مسجدسلیمان میراث صنعتی موزه صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۶۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد

سید مسعود عظیمی با بیان اینکه ایجاد ناحیه صنعتی جویم از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم در دستور کار شرکت شهرک‌های صنعتی فارس قرارگرفت و در دور دوم سفر ریاست محترم جمهوری نیز مصوب شده است افزود: در این مدت استعلامات اصلی این ناحیه صنعتی اخذ و ناحیه صنعتی جویم در شورای برنامه ریزی و توسعه استان نیز به تصویب رسید.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با بیان اینکه تعادل و توازن بخشی در ایجاد و توسعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان از برنامه‌های راهبردی این شرکت است گفت: باتوجه به اینکه شهرستان جویم از شهرستان‌های نوپای استان است، تمام تلاش خود را برای تسریع در راه اندازی ناحیه صنعتی بکارخواهیم بست.

او گفت: باراه اندازی ناحیه صنعتی جویم شاهد جذب سرمایه گذار، توسعه صنعتی و ایجاد اشتغال پایدار خواهیم بود. 

عظیمی با اشاره به اینکه برای راه اندازی ناحیه صنعتی، تامین زیرساخت‌ها نظیر آب، برق، گاز وجاده دسترسی از نیاز‌های اساسی است که بر اساس قانون باید توسط دستگاه‌های خدمات رسان تامین شود گفت:در راه اندازی این ناحیه صنعتی باید همه دستگاه‌های اجرایی پای کار بیایند تا، زیرساخت‌های آن به سرعت احداث شود.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس افزود:باتوجه به قرارگیری شهرستان جویم در محور ترانزیتی جنوب و موقعیت این ناحیه صنعتی در جوار این بزرگراه و همچنین ظرفیت‌های موجود در شهرستان بتوانیم شاهد تسریع در راه اندازی این ناحیه صنعتی و جذب سرمایه گذار باشیم.

در جلسه شورای اداری شهرستان جویم که به ریاست استاندار فارس برگزار شد مقرر شد اداره کل راه و شهرسازی لارستان حداکثر ظرف مدت ۷ ماه نسبت به ایجاد مسیر دسترسی ناحیه صنعتی اقدام و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز نسبت به اختصاص اعتبارات طرح اقدام کند.

همچنین مقرر شد دستگاه‌های اجرایی نسبت به تامین ۵ لیتر برثانیه آب بهمراه خط انتقال، تخصیص۷مگاوات برق از پست و اجرای خط انتقال برق، تامین ۵۰۰۰متر مکعب بر ساعت گاز و اجرای خط فیبر نوری تا ورودی ناحیه صنعتی جویم و تحویل و تحول و انتقال سند اراضی اقدامات لازم را انجام و بصورت هفتگی گزارش پیگیری اقدامات خود را به استانداری فارس اعلام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد
  • مترو تهران؛ 25 سال تعهد به ایمنی
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • انتصاب مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی
  • بهره برداری ساختمان شرکت فولاد در سایت سنگان + عکس
  • عملیات اجرایی زیرگذر پرتردد سرخون آغاز شد
  • بررسی طرحهای اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهر های تکاب و سلماس
  • ‌پروژه خط اختصاصی برق شهرک صنعتی فراشبند تکمیل می‌شود