Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری از ناهماهنگی موجود بین دستگاه‌های مختلف در خصوص کاهش نرخ جمعیت خبر داد و عنوان داشت: اینکه 6 سال پس از ابلاغ سیاست‌های کلی جمعیت توسط رهبر انقلاب، هنوز رشد طلاق افزایشی و ثبت واقعه ازدواج کاهشی است مشخص است که یک جای کار می لنگد!

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، «فریبرز نجفی مهر» مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری در برنامه صدای شهر رادیو کرمانشاه در خصوص کاهش نرخ رشد جمعیت، اظهار داشت: اینکه 6 سال پس از ابلاغ سیاست‌های کلی جمعیت توسط رهبر انقلاب، هنوز رشد طلاق افزایشی و ثبت واقعه ازدواج کاهشی است مشخص است که یک جای کار می لنگد!

وی افزود: یعنی همکاری‌های بین بخشی مطلوب نیست و وزارتخانه ها جزیره‌ای عمل می‌کنند؛ چرا با گذشت این 6 سال متولیان امر هنوز نتوانسته‌اند شعار «فرزند کمتر زندگی بهتر» را که مربوط به دوران کنترل جمعیت است، از اذهان پاک کنند؟ چه مرجعی باید رسانه‌ها و گروه های مرجع، نخبگان، فرهیختگان و صاحب نظران را به همراهی با پویش افزایش جمعیت ترغیب و هم افزا نماید؟

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری ادامه داد: در قانون برنامه ششم توسعه نیز تاکید شده است که باید تسهیلات خوبی برای تامین مسکن زوجین جوان پرداخت گردد؛ درمان ناباروری مردان و زنان مورد حمایت مالی و یارانه‌ای قرار بگیرد؛ مشاغل خانگی توسعه یابند؛ جمعیت روستاها حفظ شود؛ میانگین سن ازدواج خانم‌ها و آقایان، 10 درصد کاهش پیدا کند و در 5 سال اول ازدواج، به زوجین مشاوره‌های مستمر‌ داده شود؛  اما آیا واقعا همه بخش‌ها و سازمان‌ها به وظایف خود در این رابطه عمل کرده‌اند یا برخی از آن‌ها با کم کاری، زحمات دولت را زیر سوال می‌برند؟ 

نجفی مهر در آخر عنوان کرد: در استان کرمانشاه عملکرد همه ادارات درباره اجرای سیاست‌های کلی جمعیت و قانون برنامه ششم توسعه، با تاکید مدیریت ارشد استان، رصد خواهد شد و به زودی به مردم عزیز گزارش داده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: رهبر انقلاب افزایش جمعیت طلاق کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۰۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مشارکت مردم در ساخت مسکن با تکیه بر عرضه زمین و پرداخت تسهیلات به آن‌ها

محسن زنگنه، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه در گفت و گو با خبرنگار قدس اظهار کرد: در دو قانون بالادستی کشور یعنی قانون برنامه هفتم توسعه پنج ساله کشور و هم قانون جهش تولید مسکن شرایط عرضه زمین به مردم توسط دولت را فراهم کردیم تا دولت، زمین را یک عامل اصلی در قیمت مسکن است بطور رایگان در اختیار مردم قرار دهیم و در کنار آن بانکها مکلف به پرداخت تسهیلات هستند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: هر میزان دولت در زمینه عرضه زمین به مردم و پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به مردم جلو برود؛ مشارکت مردم در ساخت مسکن افزایش خواهد یافت.

دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرها اضافه کند

زنگنه افزود: در مورد در اختیار زمین و تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: ما در قانون برنامه هفتم دولت را مکلف کردیم که بالغ بر 300 هزار هکتار به زمین های قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر و روستاها اضافه کند که باعث افزایش افقی زیست بوم شهری و روستایی می شود و این بند از برنامه هفتم توسعه عملا در راستای هدف قانون جهش تولید مسکن هست که زمین را در اختیار مردم قرار می دهیم.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: برخی بانک ها امسال به وظایف خود عمل کردند و بعضی از بانکها نیز تخطی های جدی از قانون داشتند. ما می توانیم به منابع مالی دیگر هم فکر کنیم که در قانون تامین مالی که اخیرا شورای نگهبان هم تصویب کرد و ابلاغ می شود مقداری مباحث را گذاشتیم و همچنین صندوق مسکن می تواند موثر باشد.

دولت باید افزایش سرمایه بانکهای همسو با سیاست تسهیلاتی مسکن را تقویت کند

عضو کمیسیون برنامه،‌ بودجه و محاسبات تاکید کرد: قطعا افرادی که قدرت دریافت تسهیلات 400 میلیونی یا یک میلیاردی را ندارد با بالا رفتن قیمت مسکن دچار مشکل می شوند. اما این افراد می توانند در صندوق های سرمایه گذاری مسکن به میزان سرمایه ای که دارند در ساخت مسکن و متراژ سهیم شوند که این برای آنها ارزش افزوده دارد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: دولت باید افزایش سرمایه بانکهای همسو با سیاست تسهیلات ساخت مسکن را تقویت کند که آنها توان وام دهی شان افزایش پیدا کند و هم منابع تامین مالی را برایشان فراهم کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها و رخداد صاعقه در برخی استان‌ها
  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • گزارش برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» از اوضاع غزه
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • افزایش مشارکت مردم در ساخت مسکن با تکیه بر عرضه زمین و پرداخت تسهیلات به آن‌ها
  • ۱۷۶ پروژه عمرانی بزرگ مقیاس در زنجان اجرا شد
  • ازدواج آسان راه حل مسئله جوانی جمعیت است
  • جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است