Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،هر تابلوی نقاشی پیشینه‌ای دارد؛ خواه غمگین، ترسناک و یا خنده‌آور. اگر قلموی نقاشان نبود شاید بسیاری از اتفاقات و حوادث به باد فراموشی سپرده می‌شد. در این گزارش به بررسی یک تابلوی نقاشی اثر جیو ردینی خواهیم پرداخت.

در اواخر قرن شانزدهم میلادی دختری زیبا به نام بیتریچه چنچی در خانواده‌ای دارای جایگاه اجتماعی قابل توجه به دنیا آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پدرش کنت فرانچسکو چنچی یکی از اشراف‌زادگان روم و صاحب نفوذ و فردی ستمگر و بداخلاق بود. علاوه بر مردم بیرون از خانه، اعضای خانواده هم از اخلاق‌های بد و وحشیانه او در امان نبودند.

به ویژه دخترش بیتریچه که از ازدواج سابق او به دنیا آمده بود و فرانچسکو بار‌ها او را مورد اذیت و ضرب و شتم قرار داده بود. او بار‌ها به خاطر اذیت کردن دخترش به دادگاه برده شده بود، اما به خاطر نفوذی که داشت به سزای عملش نمی‌رسید و هر بار با کینه‌ای بیشتر دخترک را مورد اذیت قرار می‌داد.

با وجود این، نامادری دختر، مهربان و خوش‌قلب بود و با بیتریچه مثل دخترش رفتار می‌کرد از وحشی‌گری همسرش به خوبی آگاه بود و همواره از دختر ناتنی‌اش دفاع و حمایت می‌کرد.

سرانجام فرانچسکو همسرش و دو فرزند او را به همراه بیتریچه به قلعه‌ای قدیمی در روم فرستاد. آن‌ها به قلعه غم‌انگیز و تیره قدم گذاشتند. در آنجا هم بیتریچه از توهین‌های پدرش در امان نبود و پدر او را در یک اتاق تاریک و متروکه زندانی کرد. ظلم‌های فرانچسکو آنقدر ادامه پیدا کرد تا کاسه‌ی صبر خانواده‌اش لبریز شد.

زن فرانچسکو و پسر بزرگش با همدستی هم و با کمک بعضی از خدمتکاران تصمیم گرفتند تا فرانچسکو را به خاطر جهنمی که برایشان درست کرده بود بکشند و از او انتقام بگیرند. آن‌ها فرانچسکو را از بالای قلعه به پایین انداختند و کشتند. همه در روم می‌دانستند که فرانچسکو به خاطر رفتار‌های ظالمانه‌اش مورد خشم خانواده‌اش قرار دارد و به همین دلیل راز جنایت خیلی زود برملا شد. آن‌ها همگی دستگیر شدند حتی بیتریچه که در این جنایت دست نداشت نیز دستگیر و شکنجه شد.

پاپ کلیمنت هشتم دستور داد تا همه‌ی اعضای خانواده را با هم شکنجه و اعدام کنند، به خصوص بیتریچه را به طور ویژه شکنجه کنند، چرا که او به حکم شکنجه و اعدام خود اعتراض کرده و آن را ناعادلانه توصیف کرد. حکم عجیب پاپ در حق خانواده، توجه مردم روم را برانگیخت، پاپ که متوجه موضوع شد، اجرای شکنجه خانواده را چند روز جلو انداخت و به انجام آن اصرار کرد.

پاپ کلمنت هشتم

یک روز پیش از اعدام نقاشی به نام جویدو رینی به زندان رفت و با اصرار و خواهش از بیتریچه خواست تا به او اجازه نقاشی از صورتش را بدهد. تصویر این دختر ۱۷ ساله در آستانه‌ی اعدام را کشید. دختر یک پوشش سفید بر سر داشت و مو‌های سرخی که از زیر آن بیرون زده بود. چهره اش معصومانه و آرام به نظر می‌رسید و در چشمانش غم عمیقی موج می‌زد.

در روز اعدام جلاد ابتدا سر نامادری را قطع کرد و سپس سر برادر بزرگتر را قطع و بدن او را به چهار قسمت تقسیم کرد. وقتی نوبت به بیتریچه رسید او سرش را بالا برد و گفت: من بی‌گناهم؟ جلاد سر بیتریچه را قطع کرد و آن را بالا گرفت و به همه نشان داد. فقط برادر کوچک زنده ماند. البته او هم محکوم به دیدن همه بخش‌های اعدام اعضای خانواده‌اش بود.

نقاشی جویدو رینی از دخترک به یک قاب ماندگار تبدیل شد و او بعد از این ماجرا چهره یک فرشته را با الهام از چهره دخترک کشید، فرشته‌ای که به جنگ با فرشتگان می‌رفت.

نقاشی چهره بیتریچه امروز برای برخی نمادی از معصومیت و قضاوت ناعادلانه است و در برخی از نقاط دنیا تئاتر‌های پرشور و احساسی از این داستان به نمایش در آمده‌است.

منبع: تابناک

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تابلوی معروف نقاش معروف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۱۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوضاع وحشتناک اسیران غزه به روایت آزاده فلسطینی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، «عمر عساف» آزاده فلسطینی و یکی از اعضای ارشد «تشکل ملی دموکراتیک» در سخنانی به تشریح وضعیت وحشتناک اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی پرداخت.

عساف گفت: من مانند هزاران فلسطینیِ بازداشت‌شده دیگر در دوران اسارت با گرسنگی، شکنجه و تعرض روزانه مواجه بودم. همچنین من مانند اسیران دیگر مورد قصور و کوتاهی پزشکی قرار گرفتم و ۲۹ کیلوگرم از وزن خود را طی ۶ ماه از دست دادم.

وی افزود: رژیم اشغالگر در حال حاضر اسیران را از مواد غذایی اساسی محروم می‌کند و مقدار اندکی غذا به آنان می‌دهد. درد و رنج‌هایی که من کشیدم در برابر آنچه هزاران اسیر اهل غزه متحمل می‌شوند بسیار ناچیز است. آن‌ها به صورت ویژه شکنجه می‌شوند.

عساف با تشریح وضعیت اسیران اهل غزه ادامه داد: اسیران غزه با سگ‌های پلیسی و نیروهای سرکوبگر مورد حمله قرار می‌گیرند و از نظر روحی شکنجه می‌شوند.

این آزاده فلسطینی افزود: باید در سطح سازمان‌های بین‌المللی برای توقف جنایت علیه اسیران فلسطینی به ویژه اسیران اهل غزه اقدام صورت بگیرد.

کد خبر 6086840

دیگر خبرها

  • چوبه‌دار یا تکرار ماجرای هاشم آغاجری؛ کدامیک سهم توماج صالحی می‌شود؟ 
  • ببینید | واکنش جالب روزنامه‌نگار ایتالیایی به انتقال مهدی طارمی به اینتر
  • اجساد فلسطینیان شواهدی از اعدام و شکنجه را نشان می‌دهد
  • (ویدئو) ماجرای خواستگاری بازیگر معروف «نون خ» از دختر ترامپ
  • تکرار ماجرای هاشم آغاجری؛ حکم اعدام توماج صالحی در چه شرایطی اجرا نمی‌شود؟
  • ببینید | ماجرای شکایت جالب همسر محسن قرائتی نزد رهبر انقلاب
  • نامه جالب یک پدر برای خانواده اش درباره استفاده از کولر!
  • لیست رویایی تیم ملی ایتالیا برای لیگ ملت‌ها؛ حضور یک بازیکن آمریکایی!
  • عکس/بازنمایی سروده رهبر معظم انقلاب در تابلوی نقاش مطرح کشور
  • اوضاع وحشتناک اسیران غزه به روایت آزاده فلسطینی