Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نگاهی به تاریخ آزمایش‌های اتمی آمریکا نشان می‌دهد که با وجود ادعا‌های بی اساس سران کاخ سفید، این کشور هزاران نفر را قربانی آزمایش‌های خود کرده است. تاریخ انتشار: 04:00 - 05 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۳۱۶۲

خبرگزاری میزان – روزنامه «واشنگتن پست» اخیرا در گزارشی فاش کرد که دولت آمریکا انجام یک آزمایش اتمی را بررسی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، موضوع انجام یک آزمایش اتمی در جریان نشست آژانس‌های امنیتی آمریکا مطرح شده است.

 

 

این موضوع به عنوان گزینه‌ای در برابر ادعای تلاش روسیه و چین برای انجام آزمایش‌های اتمی آمریکا مطرح شده و این در حالی است که مقام‎های دولت آمریکا هیچ مدرکی بر این ادعای خود ارائه نداده‎اند.

نگاهی به آزمایش‌های اتمی که از سوی واشنگتن تا پیش از سال ۱۹۹۲ انجام داده، نشان می‌دهد که ادعا‌های این کشور در زمینه کنترل تسلیحات و عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای کاملا بی اساس بوده و واشنگتن طی دهه های اخیر بدون توجه به قوانین بین المللی، برنامه تسلیحات هسته‌ای خود را پیش برده است.

 

 

آمریکا بین سال‌های ۱۹۴۵ تا ۱۹۹۲، ۱۰۳۲ آزمایش هسته‌ای انجام داده که این آزمایش‌ها نه تنها جان بسیاری از افراد را گرفته بلکه اثرات ناشی از آنها تاکنون نیز باقی مانده است؛ برخی از مناطقی که این آزمایش‌های هسته‌ای در آنها صورت گرفته پس از گذشت چند دهه همچنان غیر قابل سکونت هستند.

سازمان کنترل تسلیحات گزارشی منتشر کرده که نشان می‌دهد آمریکا ۱۰۳۲ آزمایش هسته‌ای را انجام داده است.

 

 

این آزمایش‌های هسته‌ای در سایت «نیومکزیکو، نوادا و جزایر مارشال» انجام گرفته‌اند.

این در حالی است که تاکنون در مجموع ۲۰۵۵ آزمایش هسته‌ای در جهان انجام شده و نخستین آزمایش هسته‌ای آمریکا نیز سال ۱۹۴۵ در نیومکزیکو انجام گرفته است.

مجموعه‌ای از آزمایش‌های اتمی آمریکا که آثار بسیار زیانباری بر روی ساکنان محل انجام این آزمایش‌ها داشته، در «جزایر مارشال» انجام شده است.

در فاصله بین سال‌های ۱۹۴۶ تا ۱۹۵۸ در جزایر مارشال و به خصوص «بیکینی آتول» ۶۷ آزمایش هسته‌ای انجام داده که عواقب این آزمایش‌های هسته‌ای فاجعه بار است.

از روز یکم جولای سال ۱۹۴۶ این آزمایش‎ها با پرتاب یک بمب ۲۱ کیلوتنی بر فراز «بیکینی» به عنوان شمالی‌ترین جزیره، مجمع الجزایرمارشال آغاز شد و در طول ۱۲ سال پس از آن آمریکا با این ادعا که آزمایش‌ها «در راستای منافع بشریت» است، ۶۷ آزمایش هسته‌ای انجام داد.

قدرت انفجاری غیرقابل باور این آزمایش‌های هسته‌ای به مطور میانگین برابر با روزانه ۱.۶ بمب هیروشیما بود.

در سال ۱۹۵۸، آخرین سال آزمایش‌های هسته‌ای در جزایر مارشال، آمریکا انفجار‌هایی را در این منطقه انجام داد که از نظر بسامد و مقیاس شوکه کننده بودند.

آمریکا بین ماه‌های آوریل تا آگوست سال ۱۹۵۸ روزانه ۲ بمب هسته‌ای منفجر می‌کرد و یا آزمایش‌های پی در پی را روز به روز انجام می‌داد، در طول کمتر از ۴ ماه ۳۳ بمب اتمی منفجر شدند که نیمی از این انفجار‌ها در «بیکینی آتول» و «اینوتاک آتول» انجام شدند.

بیشتر بخوانید: صدها بمب هسته‌ای که آمریکا بر سر مردم خودش ریخت

این آزمایش‌ها منجر به شیوع گسترده بیماری، سقط جنین و خالی از سکنه شدن این جزایر شدند.

بر اثر این آزمایش‎های اتمی بسیاری از جوامع آواره شدند، از سرزمین اجدادی خود جدا شده و مجبور شدند زندگی جدید را در جزایری ناآشنا آغاز کنند که در آن حقی نداشتند.

در دهه‌های بعد نیز تیروئید، لوسمی، سرطان معده، روده و دیگر انواع سرطان آثاری بودند که از این آزمایش‌های هسته‌ای به جای ماندند.

اگرچه امروزه قدرت بمب‌های اتمی مانند آنچه که در جزایر مارشال منفجر شد و «آتش و خشم» آنها برای مردم آمریکا انتزاعی به نظر می‌رسد، اما مردم جزایر مارشال این موضوع را دیده‌اند، با آن زندگی کرده‌اند و با آثار مرگبار آن جان باختند.

علاوه بر این، موضوع قابل توجه دیگر این است که آمریکا با وجود ادعا‌های بی اساسی که مطرح و دیگر کشور‌ها را در ارتباط با تسلیحات هسته‌ای متهم می‌کند، اما با در پیش گرفتن سیاستی ریاکارانه، نه تنها برنامه تسلیحات هسته‌ای خود را دنبال کرده بلکه تنها کشوری است که در جنگ از بمب اتمی استفاده کرده است.

دولت کنونی آمریکا، اما پا را از این حد نیز فراتر گذشته و ضمن توسعه مخفیانه زرادخانه هسته‌ای این کشور، با اتهامات زنی علیه کشور‌های دیگر، تاکنون از پیمان‌های کنترل تسلیحات مهمی مانند «پیمان منع مشوک‌های هسته‌ای میان برد و کوتاه برد با روسیه» و «پیمان آسمان‌های باز» نیز خارج شده است.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آزمایش هسته ای آمریکا دونالد ترامپ آزمایش های هسته ای تسلیحات هسته ای آزمایش های اتمی آزمایش هسته ای آزمایش ها جزایر مارشال انجام داده هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۲۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی، در پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مرکز همایش‌های برج میلاد، همکاران علوم آزمایشگاهی را پیش‌قراولان نهادینه‌سازی کیفیت ارایه خدمات سلامت دانست و افزود: مفهوم کیفیت، وام‌دار کارشناسان و متخصصان علوم آزمایشگاهی است. هیچ بخشی از نظام سلامت به میزان علوم آزمایشگاهی پایبندی به حوزه کیفیت را تجربه نکرده است.

وی با اشاره به اینکه کمتر دانشجوی علوم آزمایشگاهی است که به شاخص‌های کیفی این رشته آشنا نباشد، گفت: از سال ۱۳۸۶ که شاخص ISO ۱۵۱۸۹ وارد مجموعه مدیریتی و نظارتی آزمایشگاه‌ها شد که هر دو مولفه مدیریتی و تکنیکال در آن ممزوج است. توجه سیستماتیک فرآیند محور به اصول کیفیت با نگاه سامانگر متخصصان ازمایشگاهی، تضمین کیفیت در این حوزه را به همراه دارد.

زالی با تاکید بر جایگاه انکارناپذیر علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، تصریح کرد: در کالبد سلامت پیاده سازی اصولی هیچ جزئی اعم از تشخیص، پیشگیری، غربالگری، درمان، پیگیری و رصد اجتماعی بدون علوم آزمایشگاهی محقق نخواهد شد.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر وابستگی به علوم آزمایشگاهی با وجوه متنوع‌تر و جذاب‌تری همراه شده است.

زالی گفت: علوم آزمایشگاهی از حرفه‌هایی است که سند مستند و قابل ارجاع در اختیار مراجعه کننده و بیمار قرار می‌دهد. این سند افتخارآمیز، پیامدی است که خروجی تلاش‌ها، کیفیت سنجی و اصالت کاری کارشناسان و متخصصان را نشان می‌دهد.

وی، برای درک بهتر نقش علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، عنوان کرد: در حال حاضر شش هزار آزمایشگاه تشخیص طبی در عرصه سلامت مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد ۲ هزار و ۳۰۰ آزمایشگاه توسط بخش خصوصی اداره می شود.

زالی از انجام سالانه بیش از ۲ میلیارد آزمایش با حداقل خطا در سطح کشور خبر داد و گفت: همکاران علوم آزمایشگاهی به رغم تمام سختی‌ها و خسارت‌های اقتصادی، همواره با نظام سلامت همراه بودند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه بر اهمیت به‌روز بودن دانش فراگیران، کارشناسان و متخصصان تاکید کرد و گفت: جهان پزشکی امروز در آستانه تحول بزرگی است، در همین راستا همکاران علوم آزمایشگاهی باید آماده دگردیسی جسورانه برای انطباق با یافته‌های نوین آزمایشگاهی باشند.

وی تصریح کرد: لزوم بهره‌گیری از ظرفیت هوش مصنوعی نباید نادیده گرفته شود، چراکه قدرت یادگیری این ابزار می‌تواند نقش مهمی در گرفتن نمونه، آنالیز کردن، کیفیت سنجی و تشخیص دقیق ایفا کند. علوم آزمایشگاهی باید در مسیر پزشکی فرادقیق و پزشکی فردمحور گام بردارد تا در شکاف علم روز غرق نشود.

زالی در پایان گفت: در عین افتخار به خدمت‌رسانی‌های میهن دوستانه همکاران علوم آزمایشگاهی در روزهای سخت، در مسیر نوآوری و فناوری‌های نوین باید شتابان حرکت کرد.

کد خبر 6093877 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • دیدار نمایندگان ایران و روسیه در آستانه سفر گروسی به تهران
  • رایزنی نمایندگان ایران و روسیه در وین
  • گفتگوی بورل و امیرعبداللهیان در آستانه سفر گروسی؛ رئیس دیپلماسی اروپا به وزیر خارجه ایران چه گفت؟
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • آژانس به مسیر عقلانیت باز می گردد؟
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • اسلامی: بیش از ۱۳۰ بازرس آژانس مجازند در ایران حضور داشته باشند
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • ادعای کره جنوبی درباره ارتباط کره شمالی و جنبش حماس