Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@07:20:23 GMT

طرح جامع فرودگاه رامسر تصویب شده است

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۶۲۷۲۷

طرح جامع فرودگاه رامسر تصویب شده است

به گزارش خبرنگار مهر سعداله وطن خواه شامگاه یکشنبه در بازدید از فرودگاه رامسر با بیان اینکه طرح توسعه و بهره برداری از باند جدید فرودگاه رامسر عملیاتی شد، گفت: طرح توسعه فرودگاه رامسر از سال ۱۳۸۸ آغاز و طی مدت ۱۱ سال به بهره برداری رسید.

وی افزود: موانع موجود در اطراف باند فرودگاه رامسر سبب عدم استفاده مناسب از باند جدید فرودگاه رامسر شده است و با اقدامات و پیگیری‌های در حال انجام با رفع موانع که بین بخشی و بین سازمانی است از ظرفیت اسمی و باند پروازی فرودگاه رامسر برای استفاده از خدمات هوایی و پروازی استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: باند جدید پروازی بتنی بوده و در مدت هفت ماه گذشته به همت استاندار مازندران و فرماندار رامسر برخی از موانع برداشته شد اما برخی موانع همچنان وجود دارد.

مدیر کل فرودگاه‌های استان مازندران با اشاره به اینکه رفع موانع پروازی چشم انداز خوبی در جهت توسعه بخش گردشگری ایجاد می‌کند، گفت: طرح جامع فرودگاه رامسر در یک سال گذشته تصویب شد و در حال مطالعه و آماده ابلاغ است و با اجرای آن و شروع پروازهای بدنه باریک با ظرفیت‌های متوسط نیاز به توسعه ترمینال و توسعه اپرون و ساختمان‌های جانبی دارد که طرح‌های توسعه آغاز خواهد شد.

وطن خواه تصریح کرد: با بهره برداری از باند جدید فرودگاه رامسر پروازها توسط شرکت‌های هواپیمایی بسته به میزان تقاضا و ظرفیت پروازی انجام می‌شود و با وضعیت کنونی مسیرهای پروازی در پنج شهر شیراز، اهواز، مشهد، کیش و اصفهان اضافه و تعداد سایت پروازها در طول هفته به چهار برابر افزایش پیدا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه مجتمع فدک در آستانه باند جدید فرودگاه رامسر قرار گرفته و طول باند را تحت تأثیر قرار داده است گفت: شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی به علت درآمدهای محدود، هزینه‌های ارزی و درآمدهای ریالی پاسخگوی رفع موانع پروازی فرودگاه رامسر نیست و نیازمند عزم ملی در راستای بهر برداری مناسب از باند جدید فرودگاه رامسر هستیم.

وطن خواه افزود: فرودگاه‌های کشور ضرر ده هستند اما به لحاظ تعهد اجتماعی که داریم در جهت خدمت بهتر به مردم تلاش خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه رامسر چشم انداز زیبایی برای گردشگران دارد، خاطرنشان کرد: برای برقراری پروازهای خارجی باید وضعیت تقاضا بررسی و متناسب با آن توسط استاندار مازندران مجوز مرز هوایی و پروازهای خارجی کسب شود.

وی گفت: روند توسعه فرودگاه رامسر در افق ۱۵ ساله شامل ساختمان ترمینال، ساختمان آتش نشانی، توسعه اپرون جدید و بخشی از ساختمان‌های حفاظتی است.

کد خبر 4933606

منبع: مهر

کلیدواژه: فرودگاه رامسر پروژه عمرانی ویروس کرونا شیراز بوشهر روز قدس شهرکرد گرگان عید سعید فطر شیوع کرونا قزوین روز جهانی قدس نماز عید سعید فطر روابط عمومی شب قدر راهپیمایی روز قدس باند جدید فرودگاه رامسر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۲۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه

امتداد - در دومین جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه در سال 1403 که روز دوشنبه 10 اردیبهشت با حضور دکتر محمد مهدی عسگری رئیس پژوهشکده بیمه و اعضای این شورا در محل پژوهشکده بیمه برگزار شد، طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در ایران ارائه و تصویب شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، طرح پژوهشی «شناسایی و اولویت‌بندی محرک‌های توسعه تکافل در ایران» به روش کیفی تئوری زمینه‌ای و اولویت‌بندی با بکارگیری روش تحلیل سلسله مراتبی فازی و طی ۶ ماه انجام خواهد شد و در آن «مهمترین محرک‌های توسعه صنعت تکافل در ایران» مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
این پژوهش به دنبال پاسخگویی به این سوال اساسی است که بر مبنای معیارهای مختلف، مهمترین محرک‌هایی که باعث توسعه تکافل می‌شوند کدامند و در حوزه سیاست گذاری و عملیات کدام یک از این محرکها از اولویت بیشتری برخوردار هستند.
از خروجی‌های مورد انتظار این پژوهش می‌توان به شناسایی و استخراج مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر توسعه تکافل در شبکه و صنعت بیمه ایران و اولویت‌بندی مهمترین محرک‌ها در توسعه تکافل از منظر خبرگان داخلی و خارجی مبتنی بر زیست‌بوم صنعت بیمه در ایران اشاره کرد.
شایان ذکر است در این نشست طرحنامه با موضوع «کشف تقلب بیمه‌ای از طریق به کارگیری الگوریتم‌های هوش مصنوعی (یادگیری عمیق، شبکه های عصبی و …)» نیز مطرح شد که در اولویت تصویب شورای پژوهشی قرار نگرفت.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • طرح پهنه‌بندی حریم مشهد به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی
  • تصویری قدیمی از بوسه بر پیشانی احمدی‌نژاد روی باند فرودگاه
  • تصویب طرح پهنه‌بندی حریم شهر مشهد برای نخستین‌بار
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • تصویب طرح جامع اولین شهرک مسکونی دولتی فارس
  • فرودگاه بین‌المللی سمنان مهیای بهره‌برداری است