Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتخب مردم ورامین، ذقرچک و‌ پیشوا در مجلس شورای اسلامی گفت: نقش مجلس یازدهم، در حل معضلات فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی کشور مهم و تعیین کننده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شهرستان‌های تهران، حسین نوش آبادی نماینده منتخب مردم شهرستان های ورامین،قرچک و‌ پیشوا در مجلس شورای اسلامی، با دعوت سردار حسن زاده فرمانده سپاه سیدالشهدای استان تهران، ضمن حضور در جمع فرماندهان مناطق و شهرستان های استان تهران، طی سخنانی از عملکرد فرماندهان و نیروهای سپاه و بسیج استان تهران، و‌نقش ارزنده فرماندهی استان در مقابله با کرونا، تقدیر و تشکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نوش آبادی با اشاره به نقش فعال و‌ موثر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حوادث گوناگون و کمک به حل مشکلات در بحران های مختلف، بر لزوم حمایت دولت و مجلس از طرح ها و برنامه های سپاه، تاکید کرد.

 

منتخب مردم دیار پانزده خرداد افزود: اقتدار نظام در سطح منطقه و جهان، در گروی تقویت بنیه دفاعی کشور و حمایت مجلس یازدهم از افزایش اعتبارات این حوزه است و بدیهی است، مبارزه با نظام سلطه و غلبه بر تحریم های ظالمانه آمریکا، در سایه اقتدار نظامی و بازدارندگی دفاعی است.

 

نوش آبادی گفت: همه ما سربازان نظام و انقلاب هستیم و بر عهد خود با مردم پایبندیم و امیدواریم با همکاری متقابل، شاهد پیشرفت های روز افزون در سطح استان تهران باشیم.


وی ضرورت توجه به طرح های اقتصادی و عمرانی و مشکلات معیشتی مردم و رفع معضل بیکاری جوانان و رونق کسب و‌کار را در سال جاری که مقام معظم رهبری، سال جهش تولید نام گذاری فرمودند، حائز اهمیت دانست و‌ ادامه داد: نقش مجلس یازدهم در حل معضلات فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی کشور و تامین نظرات و‌ منویات رهبر معظم انقلاب و  مطالبات بر حق مردم، بسیار مهم و‌تعیین کننده است.

 

در این جلسه سردار حسن زاده، ضمن تشریح اقدامات سپاه در حوزه های مختلف، نمایندگان دوره یازدهم استان تهران را، نمایندگانی انقلابی و ولایی دانست و بر لزوم هماهنگی و همکاری نمایندگان استان تهران و سپاه، تاکید کرد.

 

شایان ذکر است، در این جلسه، دیگر نمایندگان منتخب دوره یازدهم شهرستان های استان تهران، نیز حضور داشتند.

پایان پیام/659

منبع: شبستان

کلیدواژه: حسین نوش آبادی معضلات فرهنگی مجلس یازدهم استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۴۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟

بنا بر پیگیری‌های خبرنگار تسنیم، آقایان محمدباقر قالیباف، علی نیکزاد، منوچهر متکی و مجتبی ذوالنور تاکنون ۴ گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، 245 نماینده مجلس دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

گزارش تسنیم از ترکیب نمایندگان مجلس دوازدهم

 

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رای اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند تا احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دو دوره‌ای وزارت و نائب رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است در اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رای‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته حتی به تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • مشارکت گسترده در پای صندوق های رای قوام بخش نظام است
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • نمایشگاه کتاب تهران متعلق به جریان فرهنگ و ادب کشور است
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند