Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس منابع طبیعی شهرستان دشتستان افزود: به دلیل حجم زیاد آتش و شرایط کوهستانی بودن منطقه، تلاش‌های مسؤولان و نیروهای مردمی در منطقه قادر نتوانسته تا کنون این حریق را مهار کند و احتیاج مبرم به امداد هوایی است.

رضا نیکنام در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرستان دشتستان درباره  آتش سوزی در منطقه کلری دهرود علیا شهرستان دشتستان اظهار داشت: با توجه به اینکه جمعه تقریبا ساعت ۱۸ عصر آتش سوزی در منطقه کلری دهرود علیا شهرستان دشتستان شروع شده است و بعد از سه بار مهار آتش سوزی اما به دلیل وزش باد شدید از امروز مجدد شروع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس منابع طبیعی شهرستان دشتستان افزود: به دلیل حجم زیاد آتش و شرایط کوهستانی بودن منطقه تلاش‌های شورای اسلامی و دهداری و شهرداری دهرود سفلی و علیا، نیروهای مقاومت بسیج ۲۲ بهمن تنگ ارم، شهرداری تنگ ارم، فرمانداری دشتستان، شورای اسلامی پل جورک، منابع طبیعی شهرستانهای، بوشهر،گناوه، دیلم و تنگستان، نیروهای  مردمی و عشایر در منطقه قادر به مهار آتش نیست و احتیاج مبرم به امداد هوایی است.

نیکنام ابراز داشت : این حادثه می‌تواند صدمات جبران ناپذیری به پوشش جنگلی و مرتعی و جمعیت حیات وحش موارد کند.

رییس منابع طبیعی شهرستان دشتستان اظهار داشت: آسیب جدی به پوشش علفی، درختان بنه و بادام کوهی، گونه‌های مختلفی در مسیر قرار دارند وارد شده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آتش سوزی منابع طبیعی حریق امداد هوایی منابع طبیعی شهرستان شهرستان دشتستان آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۴۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فریدونشهرگفت: تاکنون بیش از ۵۰۰ سازه آبخیزداری شامل بند‌های خاکی، سنگی ملاتی و گابیونی به منظور ذخیره روان آب‌ها و جلوگیری از وقوع سیلاب در این شهرستان احداث شده است.


علی رحیمی میانگین بارش سالیانه نزولات جوی شهرستان فریدونشهررا بیش از ۵۵۰ میلیمتراعلام کرد و افزود: در سال‌های گذشته حجم زیادی از این بارش‌ها به صورت روان آب و سیلاب ازشهرستان به صورت روان آب یا سیلاب خارج می‌شد یا باعث خسارت‌هایی به عرصه‌های کشاورزی و منابع طبیعی می‌شد که با احداث سازه‌های آبخیزداری ۸۰ درصد روان آب‌ها و سیلاب‌ها مهار شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وی گفت: طرح‌های آبخیزداری وبیولوژیکی در حوزه‌های آبخیزداری پشتکوه، قلعه سرخ و میدانک و پلاسجان باهدف ذخیره سازی روان آب‌ها، کنترل سیلاب ها، جلوگیری از فرسایش خاک و افزایش نفوذ پذیری آب در سفره‌های زیرزمینی شهرستان در دو سال گذشته با بیش از ۸۰ میلیارد ریال اجرا شده است.


کارشناس آبخیزداری منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فریدونشهر هم گفت: این شهرستان یکی از سرشاخه‌های اصلی سه سد مهم کشور، زاینده رود، کارون و دز است، که احداث سازه‌های آبخیزداری نقش مهمی در کاهش ورود رسوبات ناشی از فرسایش خاک به این سد‌ها دارد.


سیامک اسفنانی افزود: جلوگیری از فرسایش خاک، تکمیل چرخه کربن، احیاء و حفظ محیط زیست و منابع طبیعی، پیشگیری از خسارات و آسیب‌های سیل و تغذیه چشمه ها، قنوات و سفره‌های زیرزمینی ازمهمترین اهداف و فواید اجرای طرح‌های آبخیزداری است.

دیگر خبرها

  • دستگیری قاچاقچیان چوب در لفور سوادکوه
  • احداث بند‌های سنگی و خاکی یکی از موثرین راه‌های جذب روان آب‌ها
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور چیست؟
  • تصاویر قطع ۴۰ اصله درخت در کجور آرشیوی است
  • آمادگی امداد هوایی هلال احمر کرمانشاه در سالروز عملیات بازی‌دراز
  • مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم
  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم
  • حمله اوکراین به منطقه اسمولنسک روسیه/ پالایشگاه طعمه حریق شد+فیلم
  • وضعیت تجهیزات آتش نشانی در ایران چگونه است؟