Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران استاندار مازندران گفت: توسعه زیرساخت‌ها و بسترسازی در استان سرمایه‌گذاری در حوزه کشاورزی و گردشگری را به همراه دارد.

احمد حسین‌زادگان صبح امروز در مراسم بهره‌برداری از باند جدید فرودگاه رامسر با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌ها در مازندران اعتبارات ملی گرفته است، اظهار کرد: بهره‌برداری این پروژه نیز از اعتبار ملی گرفته و در نهایت پروژه هم ملی تحویل داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: پروژه آزاد راه تهران شمال، فرودگاه رامسر، محور ساری- تاکام و تنکابن به الموت نیز بودجه‌های خوبی دریافت کرده و وزارت راه توسعه زیرساخت‌ها در مازندران را محقق خواهد کرد.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: پروژه راه الموت- قزوین- تنکابن از سمت قزوین بسیاری از مسائل را حل کرده است و تمامی این زیرساخت‌ها و آماده‌سازی بستر به توسعه گردشگری این استان کمک می‌کند.

حسین‌زادگان ادامه داد: خوشبختانه در بحث‌های پسماند و پروژه‌های کنار گذرهای غرب استان مازندران با حضور مهندس اسلامی و روحیه مطالبه‌گری در نماینده مجلس و مردم این منطقه قطعا این پروژه نیز سریع به پایان می‌رسد.

وی گفت: با شرایط نوسانات اقتصادی موجود نیاز به همت مسئولان استان مازندران است تا با خبرهای خوب حال مردم خوش شود.

توسعه مازندران با بسترسازی در زیرساخت‌ها رقم می‌خورد

شمس‌الدین حسینی نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس‌آباد در مجلس نیز در ادامه این مراسم با بیان اینکه این پروژه تاکنون ۴ وزیر به خود دیده است، اظهار کرد: با حضور مهندس اسلامی وزیر راه این پروژه به اتمام رسید.

وی افزود: توسعه استان مازندران با بسترسازی در زیرساخت‌ها رقم می‌خورد.

نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس‌آباد در مجلس با اشاره به اینکه ما در غرب مازندران سالانه میزبان ۶ میلیون مسافر و گردشگر هستیم، تصریح کرد: بنابراین این بسترسازی‌ها نیازمند اعتبارات ملی و استانی است.

حسینی ادامه داد: شاید بودجه‌ها محدود باشد اما توسعه زیرساخت‌ها مهم است چراکه محورها در شرایط تعطیلات پر ترافیک می‌شود.

وی گفت: دریای مازندران هم ظرفیت مناسبی برای ارتباط با کشورهای حاشیه خزر است و از معبر کوه البرز هم ارتباط با استان‌های قزوین و تهران پتانسیلی بوده که می‌توانیم در ع=غرب استان از آن بهره‌مند شویم.

توسعه زیرساخت‌ها برای توسعه گردشگری در رامسر

محمد آزاد فرماندار رامسر در ادامه خاطرنشان کرد: بهره‌برداری از باند جدید فرودگاه یک کار شاخص و فاخر در غرب استان مازندران است.

وی گفت: در کنار همه ظرفیت‌های الهی و طبیعی رامسر در همه عرصه‌ها سعی کرده پیش رو باشد.

فرماندار رامسر یادآور شد: تلاش در جهت توسعه زیرساخت‌ها به جهت گردشگرپذیر بودن این شعرستان یک نیاز است.

آزاد اظهار کرد: با تلاش‌های بسیار بیش از ۲۰ پروژه در مقیاس‌های بزرگ ملی، استانی و شهرستانی در رامسر آماده بهره‌برداری است.

وی تصریح کرد: راه‌اندازی باند فرودگاه نیازمند اقدامات ضروری بود که نهایتا در سال گذشته و با دستور وزیر راه بر این شد تا پروژه به پایان برسد تا با حمایت از پیمانکاران این مسیر دشوار انجام گیرد.

فرماندار رامسر خاطرنشان کرد: دکل‌های مخابراتی تیرخای برق اشجار و موسسات آموزشی و سیاحتی در مسیر پروژه بود که با حمایت‌های همه جانبه مهندس اسلامی حل شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی فرودگاه رامسر توسعه زیرساخت ها استان مازندران بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۴۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از تهاتر و تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر به دولت از محل ظرفیت‌های قانون بودجه خبر داد. - اخبار استانها -

ابوالحسن عالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر از تسریع طرح‌های آبرسانی و جمع‌آوری فاضلاب در شهرهای بوشهر، گناوه و دیلم خبر داد و اظهار داشت: اجرا طرح شبکه‌های فاضلاب در مناطق جنوبی شهر بوشهر تسریع یافته و بر اساس برنامه زمان‌بندی وارد مدار بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

وی در ادامه از تهاتر و تسویه 190 میلیارد تومان از بدهی‌های شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر به دولت خبر داد و بیان کرد: از محل ظرفیت‌های قانونی در بودجه سال قبل در مجموع بیش از 190 میلیارد تومان از بدهی‌های شرکت آبفا استان بوشهر تهاتر و تسویه شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت بدهی به پیمانکاران طرح تملک دارایی و سرمایه‌ای را یکی از این موارد دانست و اضافه کرد: از مجموع بدهی‌های تهاتر شده شامل بدهی به دولت موضوع منابع حاصل از وام‌های داخلی دولت به میزان 164.8 میلیارد تومان، امور مالیاتی 20.6 میلیارد تومان و پرداخت بدهی به پیمانکاران طرح تملک دارایی و سرمایه‌ای به مبلغ 51.6 میلیارد تومان بوده است.

عالی ادامه داد: امید است با توجه به تهاتر و تسویه بخش قابل توجهی از بدهی‌های شرکت آبفا استان بوشهر نتیجه آن در سرعت بخشی و اتمام پروژه به طرز ملموس نمایان شود.

وی از به‌کارگیری افزایش ظرفیت بخش خصوصی در طرح‌های آبرسانی استان بوشهر خبر داد و عنوان کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم این مهم در صنعت آب استان بوشهر با تمرکز به استفاده از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

عالی افزود: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی یکی از رویکردهای مهم برای پیشبرد پروژه‌های آب و فاضلاب است که در استان بوشهر برای تحقق این مهم از سرمایه‌گذاران به‌صورت ویژه حمایت می‌شود.

مدیرکل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از تکمیل طرح‌های آبرسانی روستایی خبر داد و بیان کرد: پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال دشتی به طول حدود 10 کیلومتر و با 12 میلیارد تومان اعتبار به بهره‌برداری رسید.

عالی با بیان اینکه این طرح در قالب طرح جهاد آبرسانی و با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا شده است ادامه داد: با اجرا پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال 41 خانوار با 123 نفر از مزیت این پروژه برخوردار شدند.

وی اضافه کرد: پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستاهای کردوان سفلی، شیخیان ماری و شیخیان سلنجی نیز همزمان با روستای چاه حسین جمال عملیاتی شده است که روند اجرا آن با سرعت قابل قبولی پیش می‌رود.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • مراسم تجلیل از ۴۰۰ معلم در عالی‌شهر برگزار شد
  • حل مسائل نرم افزاری و سخت افزاری هرمز اولویت مدیران دولتی است
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • بررسی راهکار‌های توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی