Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۲۰۲۳ مبتلای جدید به کرونا خبر داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۲۰۲۳ مبتلای جدید به ویروس کرونا خبر داد.

وی افزود: از این تعداد ۳۳۸ مورد موارد بستری از بیمارستان‌ها بوده و ۱۶۸۵ مورد از میان موارد سرپایی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جهانپور گفت: ۸۳ موارد شناسایی شده مبتلا به کرونا همچنان از میان موارد سرپایی و غیربستری هستند.

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت آمار کل مبتلایان به ۱۳۷ هزار و ۷۲۴ نفر رسیده که از میان ۸۱۸ هزار و ۹۱۷ تست اخذ شده شناسایی شده اند.

وی افزود: در این ۲۴ ساعت گذشته ۳۴ نفر از هموطنانا فوت کرده اند و به این ترتیب کل فوتی‌ها به ۷ هزار و ۴۵۱ نفر رسیده است.

جهانپور خاطرنشان کرد: این در حالی است که متاسفانه وضعیت ۲۵۸۵ نفر از بیماران بستری در بیمارستان‌ها وخیم بوده و در بخش‌های مراقبت ویژه حضور دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: در ۲۴ ساعت گذشته در ۱۹ استان هیچ موردی از فوت دیده نشده و در ۵ استان هم تنها یک فوتی به ثبت رسدیه است.

وی ادامه داد: وضعیت استان خوزستان همچنان قرمز تلقی می‌شود هرچند که میزان بستری‌ها در این استان بین ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش یافته است.

جهانپور از شهروندان و هموطنان خواست همچنان توصیه‌های پزشکی و بهداشتی را مدنظر قرار دهند تا شاهد بهبود اوضاع و از بین رفتن زنجیره انتقال این بیماری باشیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا کرونا 19 کووید 19 بیمارستان سخنگوی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۵۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • گاز N۲O در قلیان اکسیژن لقب روانگردان نیز دارد
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • زنگ خطر مالاریای وارداتی/ مالاریای بومی نداریم
  • آمار فوتی‌های تصادفات بسیار شدید در ایران نصف کشورهای دنیاست