Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، فاطمه منصوری مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سمنان گفت: از این تعداد، ۲۱ هزار و ۵۴۵ نفر در بخش دولتی و ۱۷ هزار و ۵۲۳ نفر در آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای تحت آموزش قرار گرفتند.

او افزود: بخش دولتی آموزش فنی و حرفه‌ای استان سمنان، سه هزار و ۲۶۸ نفر را در بنگاه‌های اقتصادی، سه هزار و ۹۷ نفر را در پادگان‌ها و یگان‌های نظامی و ۹۷۴ نفر را در دانشگاه‌ها تحت آموزش قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصوری ادامه داد: همچنین یکهزار و ۳۱ نفر در زندان‌ها و ندامتگاه‌ها، ۶ هزار و ۷۵۶ نفر در مراکز ثابت و شعبه‌های آموزش فنی و حرفه‌ای و ۴۴۲ نفر در مراکز درمانی تحت پوشش بهزیستی توسط بخش دولتی مهارت‌های فنی و حرفه‌ای فرا گرفتند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سمنان تصریح کرد: بخش دولتی آموزش فنی و حرفه استان یکهزار و ۹۲۷ نفر را در مناطق روستایی، عشایری و مناطق محروم و چهار هزار و ۵۰ نفر را به صورت سیار در مناطق شهری تحت آموزش قرار داد.

او ابراز داشت: به طور کلی بخش دولتی آموزش فنی و حرفه‌ای استان سمنان در سال گذشته ۲ میلیون ۶۲۱ هزار و ۳۶۳ نفر ساعت و آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای یک میلیون و ۵۴۵ هزار و ۳۲۳ نفر ساعت خدمات آموزشی ارائه کردند.

انتهای پیام / ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فنی و حرفه ای مهارت آموزی تسهیلات بانکی آموزش فنی و حرفه ای استان سمنان بخش دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۵۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف گذاری آموزش مهارت‌های دیجیتال به ۳۰۰ هزار نفر در کشور

میثم عابدی پیش از ظهر امروز در بازدید از مجتمع نوآوری نور در دانشگاه پیام نور مرکز سنندج اظهار داشت: با توجه به دنیا در حال حرکت به سمت مهارت‌های دیجیتال است لذا این مهارت‌ها باید در کشور نیز پیاده‌سازی شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در همین راستا و با هدف ترویج فرهنگ‌سازی در این حوزه، نیاز است دانش آموزان، معلمان توانمندی خاصی را فرا گیرند.

وی با اشاره به اینکه براساس هدف‌گذاری در سال جاری آموزش ۳۰۰ هزار نفر در کشور در حوزه مهارت‌های دیجیتالی است، بیان کرد: با توجه به ظرفیت‌های خوب استان کردستان، سهیمه مشخص شده برای این استان ۱۰ هزار نفر است.

عابدی یادآور شد: این تعداد شامل دانش‌آموزان مقطع متوسطه و معلمان ویژه ابتدایی خواهند بود که امیدواریم با همکاری آموزش و پرورش بتوان نقاط هدف طرح را مشخص و تیم‌های آموزشی را به استان ارتباط دهیم.

وی اظهار کرد: در سال گذشته نیز ۵۰ هزار نفر این آموزش‌ها را در ۱۰ استان کشور فرا گرفتند و مقرر است هدف‌گذاری امسال در ۲۰ استان دیگر تحقق یابد.

در حال حاضر ۳۲ شرکت دانش‌بنیان در مجتمع نوآوری نور پیام نور سنندج در حال فعالیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • پیشنهاد تغییر نام دانشگاه «فنی حرفه‌ای» به «مهارت» قابل پیگیری است
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • هدف گذاری آموزش مهارت‌های دیجیتال به ۳۰۰ هزار نفر در کشور
  • حسینی: تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است
  • وعده صادق یک نمونه از نتایج ملموس «ما می توانیم» بود