Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس شورای شهر اصفهان گفت: محل کنونی فروشگاه رفاه امام علی(ع) یک فضای بلا استفاده و رها شده ۱۳ هزار متر مربعی در زیر میدان امام علی(ع) بود که با مشارکت شهرداری و بخش خصوصی زمینه اشتغال ۲۰۰ نفر در آن به صورت مستقیم فراهم شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، پورمحمد شریعتی‌نیا در صفحه اینستاگرام خود با اشاره به افتتاح فروشگاه رفاه امام علی (ع) اصفهان، نوشت: "نیازهای جامعه نامحدود و برای رسیدن به حداقل‌ها، تخصیص منابع نیز محدود است پس باید با برنامه ریزی دقیق از منابع مختلف برای رسیدن به هدف‌ها بهره گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا شهرداری اصفهان و شورای اسلامی شهر برای جبران کمبود منابع باید با تمام توان از پتانسیل بخش‌های خصوص استفاده کرده و برای رسیدن به این هدف باید بخش خصوصی انگیزه سرمایه گذاری داشته باشد، انگیزه سرمایه گذاری تزریقی نیست.

بلکه باید بستر و زیرساخت آن آماده بوده و همچنین قرارداد باید به نحوی تکمیل و تنظیم شده که هیچ نقطه ابهامی در آن وجود نداشته باشد تا اعتماد لازم برای سرمایه‌گذار بوجود آمده تا با طیب خاطر و انگیزه بالا سرمایه گذاری نموده و نتیجه آن یک تعامل برد برد برای مدیریت شهری و بخش خصوصی فراهم شود.

شهروندان گرامی مستحضر باشند که محل این فروشگاه یک فضای بلا استفاده و رها شده ۱۳ هزار متر مربعی در زیر میدان امام علی (ع) بود که با مشارکت شهرداری و بخش خصوصی زمینه اشتغال ۲۰۰ نفر را به صورت مستقیم فراهم کرده و فضای رها شده را به بهترین نحوه مورد بهره برداری قرار می‌دهد.

شایسته است به پاس تلاش‌ها و زحمات مستمر دکتر رئیسی مدیر کل مشارکت‌های شهرداری و جناب آقای کارگر مدیر منطقه سه شهرداری در راستای توسعه و پیشرفت این پروژه تقدیر و تشکر نمایم."

کد خبر 425475

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سرمایه گذاری بخش خصوصی شورای شهر اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بخش خصوصی امام علی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۶۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت روانشناسان بدون پروانه اشتغال حرفه‌ای تخلف تلقی می‌شود + فیلم

رئیس سازمان روانشناسی و مشاوره گفت: تاکید موکد من بر این است که بیمه به کمک جامعه بیاید تا مردم بتوانند از خدمات روانشناسی بهره‌مند شوند.

علی فتحی آشتیانی، رئیس سازمان روانشناسی و مشاوره در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو _ فاطمه قدیری در رابطه با نبود اسامی برخی از روانشناسان در وبسایت انجمن روانشناسان اظهار داشت: این موضوع دارای اشکال است. انتظار می‌رود تمامی روانشناسان و مشاورانی که کارشناسی ارشد و دکترا دارند عضو سازمان روانشناسی شوند و مراحل دریافت پروانه تخصصی را طی کنند و با طیب خاطر و بدون دغدغه خدماتشان را انجام دهند. کسانی که این کار را نکرده‌اند، کارشان تخلف تلقی می‌شود.

وی تصریح کرد: البته باید در نظر داشت که اسامی یک تعدادی از روانشناسان و مشاوران ثبت نشده است. چراکه سایت سازمان نسبتا جدید است، پس اسامی کسانی که قدیمی هستند (به ویژه در ده سال اول) در سایت نیست. به عبارتی احراز صلاحیت نشده‌اند.

فتحی تاکید کرد: نبود اسامی افراد نامبرده به معنای عدم صلاحیت آن‌ها نیست. بلکه به این دلیل که در آن زمان سایتی وجود نداشت این اتفاق افتاد است. این افراد جزو پیشکسوتان روانشناسی و اعضای اولیه سازمان هستند.

وی افزود: از این دسته از روانشناسان که تعدادشان حدود ۲ الی ۳ هزار نفر است، درخواست می‌کنیم که سازمان مراجعه کرده و مراحل احراز صلاحیت را طی کنند.

رئیس سازمان روانشناسی و مشاوره در رابطه با تعرفه‌های روانشناسی گفت: خدمات روانشناختی برخلاف خدمات پزشکی که با یک و یا دوبار مراجعه و دریافت یک سری دارو تمام می‌شود، نیاز به مراجعات متعدد دارد. از طرف دیگر هزینه‌های خدمات روانشناسی و مشاوره نسبتا بالاست.

وی افزود: به همین دلیل تاکید موکد من بر این است که بیمه به کمک جامعه بیاید و به مردم سرویس دهد تا مردم بتوانند از خدمات روانشناسی بهره‌مند شوند.

فتحی آشتیانی در رابطه با این موضوع که آیا سن ابتلا به اختلالات روانی و افسرگی کاهش داشته است اذعان داشت: ما پژوهشی در این رابطه نداریم که ثابت کند سن ابتلای به مشکلات روانشناختی پایین آمده باشد. اگر هم باشد در افواه است هیچ پشتوانه پژوهشی پشت آن نیست.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تاکید امام جمعه موقت گرگان بر عمل به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب برای ریشه‌کنی فساد در کشور
  • کارگران ستون فقرات تولید هستند
  • سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم
  • جهش تولید بدون فعالیت کارگران معنا و مفهومی ندارد
  • فعالیت روانشناسان بدون پروانه اشتغال حرفه‌ای تخلف تلقی می‌شود + فیلم
  • «حق‌شناس» مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان شد
  • سایبان خودرو بدون پایه
  • میدان امام (ره) اصفهان جمعه میزبان همایش بزرگ «پهلوان ایرانی»
  • استفاده از الگوهای نوین مشارکتی در پروژه‌های شهری اصفهان
  • رسیدن به سن تکلیف آغاز مرحله جدید زندگی است