Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از شرکت‌های تولیدکننده نقاط کوانتومی، نشانگر نانوذره‌ای ساخته که قرار است روی ۱۰۰ میلیون ماسک در هنگ‌کنگ قرار گیرد. این نشانگر‌های نانوذره‌ای قابل خوانش با تلفن هوشمند بوده و الگویی همانند QR دارد که مصرف‌کننده را نسبت به اصالت و کیفیت ماسک تولید شده، مطمئن می‌کند. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت داتزنانو (Dotz Nano) فناوری تایید شده‌ای را در اختیار یکی از شرکت‌های هنگ‌کنگی قرار می‌دهد تا از این فناوری برای تولید ماسک استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شرکت داتزنانو با شرکت یونیورسال اکسپورت در هنگ‌کنگ قراردادی به ارزش ۱٫۵۳ میلیون دلار امضاء کرده است تا از نانوذرات نشانگر پیشرفته‌ای موسوم به ValiDotz در ماسک‌های پزشکی استفاده شود، ماسک‌هایی که در بخش دولتی و درمانی استفاده می‌شود.

این نشانگر‌ها برای اطمینان از کیفیت و اصالت روی ماسک قرار داده می‌شود. قرار است از این نشانگر‌های نانوذره‌ای در ۱۰۰ میلیون ماسک استفاده شود.

شرکت یونیورسال در ابتدا از این نشانگر‌های نانوذره‌ای در ۳۰ میلیون ماسک استفاده می‌کند و در ادامه با سفارش بازار، ۷۰ میلیون ماسک دیگر نیز تولید خواهد شد.

براساس این توافق‌نامه، شرکت یونیورسال توزیع‌کننده منحصر به فرد شرکت داتزنانو در چین و آفریقای جنوبی خواهد بود تا از این نشانگر‌ها در ماسک، دستکش و دیگر ادوات محافظتی استفاده شود.

ValiDotz ذرات بسیار کوچکی هستند که رفتاری شبیه به مواد فلورسانس دارند. این ذرات به محض قرار گرفتن در معرض تابش فرابنفش، تابش فلورسانس خواهند داشت. این ذرات که نقاط کوانتومی هستند، با استفاده از ترکیبات معدنی نظیر فلزات تولید می‌شوند. آزمایش‌های اولیه نشان می‌دهد که این فناوری پتانسیل بالایی برای محافظت از جعل برند‌های معروف دارد.

این نشانگر نانوذره‌ای غیرسمی بوده و باعث ایجاد کد‌های QR می‌شود که توسط تلفن‌های هوشمند قابل خوانش است. به گفته مسئولان شرکت داتزنانو مهندسی معکوس این نشانگر‌های تقریبا غیرممکن است.

برنی بروکس می‌گوید: «این توافق‌نامه مزایایی در برهه فعلی که ویروس کرونا شیوع پیدا کرده، دارد. با استفاده از این فناوری، مصرف‌کنندگان می‌توانند ماسک واقعی را در بازار شناسایی کنند و خطر استفاده از ماسک‌های جعلی و تقلبی به حداقل می‌رسد، ماسک‌هایی که می‌تواند به سلامت جامعه آسیب بزند.»

لازم به ذکر است که این نشانگر‌های نانوذره‌ای سال گذشته توسط یک شرکت دخانیات چینی برای محصولات خود مورد استفاده قرار گرفت.

شرکت داتزنانو در مراحل پایانی توسعه یک سیستم پایش عملکرد ضدعفونی‌کننده برای مقابله با ویروس کووید ۱۹ است، این محصول با رصد محیط نشان می‌دهد که محلول ضدعفونی‌کننده تمام سطح را پاک کرده و نقطه کوری در سطح باقی نمانده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نانو ماسک های پزشکی نانوذرات ویروس کرونا شرکت داتزنانو استفاده شود میلیون ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۶۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود

ایسنا/خراسان رضوی معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: آنچه برای ما مهم بود و امروز پایلوت آن را به شکل وسیع مشاهده کردیم، تولید نان کامل است که استان خراسان رضوی ظرفیت دارد پایلوت این موضوع را در مدت زمان کوتاهی فراگیر کند و ما تا پایان سال آینده شاهد این موضوع باشیم.

سید مجتبی خیام نکویی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در جریان تور رسانه‌ای با موضوع کشاورزی دانش‌بنیان از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه ما شاهد تحول چشمگیری در شتاب‌بخشی به تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان، هسته‌ها و واحدهای فناور در دهکده فناوری و نوآوری در مرکز تحقیقات استان خراسان رضوی هستیم.

وی بیان کرد: برای اینکه بخش کشاورزی به مفهوم واقعی کلمه تحول پیدا کند و به امنیت غذایی پایدار دست پیدا کنیم، مهمترین مولفه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. ما ایجاد حدود ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان را در هر یک از دهکده‌های فناوری و نوآوری پیش‌بینی کردیم که شاید فعال‌ترین دهکده ما از نظر تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌ها در خراسان رضوی باشد.

خیام نکویی با اشاره به رونمایی تعدادی از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان تصریح کرد: این دستاوردها می‌تواند تحول چشمگیری در کل کشور اعم از ساخت تجهیزات، دستگاه‌های ماشین‌آلات کشاورزی، تولید کود و سم و سایر فراورده‌ها ایجاد کند. آنچه برای ما مهم بود و امروز پایلوت آن را به شکل وسیع مشاهده کردیم، تولید نان کامل است که استان خراسان رضوی ظرفیت دارد پایلوت این موضوع را در مدت زمان کوتاهی فراگیر کند و ما تا پایان سال آینده شاهد این موضوع باشیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: با این کار قسمت اعظم نانوایی‌های خراسان رضوی نان کامل تولید می‌کنند. اگر در تولید نان کامل با همکاری بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، اتحادیه نانوایان و همه تشکل‌ها موفق شدیم این موضوع را به فرهنگ غالب تبدیل کنیم، مهمترین گام اساسی را در ارتقاء سلامت مردم برداشتیم.

وی ادامه داد: اگر نان کامل در سبد غذایی مردم ما قرار بگیرد، می‌تواند ۳۰ تا ۴۰ درصد بیماری‌ها را از بین ببرد، بنابراین اهتمام سازمان تات(سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) این است که همه نوع حمایتی را انجام دهد تا این اتفاق در کل کشور انجام شود. خوشبختانه استان خراسان رضوی در این موضوع از همه استان‌ها جلوتر است.

خیام نکویی اضافه کرد: ما نیازمند یک بسته سیاستی هستیم تا تولیدکنندگان نان این ظرفیت را داشته باشند که وقتی نان‌ را در اختیار مردم قرار می‌دهند از نظر اقتصادی برای آن‌ها به صرفه باشد. از همه افرادی که می‌توانند در تولید نان کامل به ما کمک کنند، درخواست کمک می‌کنیم و آن‌ها را در پارک علم و فناوری و دهکده‌های فناوری مورد حمایت ویژه قرار می‌دهیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ما حدود ۶۲۱ شرکت دانش‌بنیان را در مجموعه بخش کشاورزی داریم، عنوان کرد: این تعداد نسبت به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان کل ۷ درصد بوده، در حالی که انتظار ما ۲۰ درصد است. برای ایجاد انگیزه نیازمند حمایت‌های ویژه نسبت به بقیه حوزه‌ها هستیم. ما برای تجاری‌سازی یافته‌های تحقیقاتی و انتقال رایگان ۴۰۰ فناوری که در مجموعه سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج قرار دارند، به شکل رایگان زمین در اختیارشان قرار می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: با صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ‌توافق کردیم که بتوانیم امسال به شکل ویژه‌تر در حوزه امنیت غذایی از شرکت‌های دانش بنیان حمایت کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حراج تاریخی ایلان ماسک : خدمتکار خانگی انسان‌ نما، زیر ۳۰ هزار دلار
  • ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​
  • رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد
  • شکست نظامی آمریکا در صحرای طبس نشانگر تحقق وعده‌های خداوند است
  • کاظم موسوی نماینده مجلس: فروش نوکیای تقلبی حرام است
  • ربات انسان‌نمای تسلا سال آینده آماده فروش می‌شود
  • تسلا سال آینده به جای ماشین ربات می‌فروشد