Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@21:21:31 GMT

آخرین آمار بیماران بستری مبتلا به کرونا در تهران

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۶۷۶۹۲

آخرین آمار بیماران بستری مبتلا به کرونا در تهران

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران با اشاره به آخرین وضعیت بیماران بستری مبتلا به کرونا در تهران گفت: دو راه اصلی انتقال ویروس کرونا همچنان قطرات تنفسی و سطوح آلوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر علیرضا زالی در گفت‌وگویی تلویزیونی با اشاره به آخرین وضعیت بیماران بستری مبتلا به کرونا در تهران گفت: در 24 ساعت گذشته 143 مورد جدید در بخش‌های عادی و 51 بیمار در بخش‌های ویژه بیمارستان‌های تهران با تشخیص کرونا بستری شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: 194 بیمار از بیمارستان‌های استان تهران طی 24 ساعت گذشته ترخیص شدند.

زالی با بیان اینکه وجود موارد جدیدی که به بیمارستان مراجعه می‌کنند نشان‌دهنده ضرورت رعایت ملاحظات بهداشتی است، تصریح کرد: نتیجه سفرهایی که در این روزها انجام شده 10 تا 14 روز بعد در آمار مبتلایان مشخص می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره ضدعفونی‌کردن خیابان‌ها تصریح کرد: در شیوه‌نامه‌های بهداشتی که ابلاغ کردیم فقط نقاط خاصی برای مه‌پاشی و ضدعفونی، مورد توجه است و ضدعفونی سطوح خیابان‌ها تاثیر چندانی ندارد؛ مناطقی که بیشترین میزان تردد و تراکم جمعیتی را دارند به شهرداری اعلام شده و نظر کارشناسی این است که گندزدایی و مه‌پاشی عمومی معابر تاثیر چندانی ندارد.

وی با اشاره به گزارش CDC آمریکا خاطرنشان کرد: تشکیکی در دنیا شکل گرفته بود و مردم تصور کرده بودند که سطوح آلوده موجب انتقال ویروس کرونا نمی‌شود‌ در حالی‌که هنوز هم سطوح آلوده یکی از راه‌های اصلی انتقال ویروس کرونا تلقی می‌شوند؛ دو راه اصلی انتقال ویروس کرونا همچنان قطرات تنفسی و سطوح آلوده است و نباید تسامح و رفتار تفریطی در شهروندان ایجاد بشود و مردم نباید فکر کنند که سطوح آلوده راه انتقال ویروس نیست.

منبع: دانا

کلیدواژه: انتقال ویروس کرونا کرونا در تهران سطوح آلوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۷۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۶ بیمار هموفیلی در استان وجود دارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، باران برزه کار با بیان اینکه شاهد افزایش آمار بیماران هموفیلی هستیم، عنوان کرد: با احتساب آمار‌های تازه تشخیص، تعداد بیماران تالاسمی ما به ۶۶ نفر رسید. برزه کار تصریح کرد: به تفکیک شهرستانی، ۲۳ بیمار هموفیلی در بویراحمد، ۶ نفر در گچساران و ۱۶ نفر در دهدشت داریم. برزه کار با اشاره به آمار‌های بیماران هموفیلی برخی از مناطق، اظهار کرد: ۸ بیمار هموفیلی زیر ۱۸ سال در یاسوج و ۳ بیمار زیر ۱۸ سال نیز در گچساران در لیست استعلام‌ها ثبت شد. مدیر دفتر کانون هموفیلی کهگیلویه و بویراحمد به چالش‌های پیش روی فعالیت‌ها، عنوان کرد: ۱۸ بیمار فاکتور ۸ و ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان شناسایی شده که باید در بحث تأمین دارویی و حمایتی اقدامات مطلوب‌تری شکل بگیرد. وی از هدفگذاری‌های آموزشی در این راستا خبر داد و بیان کرد: طی ۶ ماه آینده در کنار فعالیت‌های روتین، برگزاری کلاس آموزشی برای مراکز اورژانس با هدف آشنایی بهتر با بیماران هموفیلی، برگزاری اردو و توزیع پک‌های حمایتی را خواهیم داشت.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • ۴۶ بیمار هموفیلی در استان وجود دارد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال