Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@10:12:55 GMT

نوشیدنی مناسب برای افراد مبتلا به آسم

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۶۹۱۶۲

نوشیدنی مناسب برای افراد مبتلا به آسم

طالبی یک میوه تابستانی بسیار محبوب است و برای درمان انواع بیماری‌ها فواید بسیار زیادی دارد. هر ۱۰۰ گرم طالبی حاوی ۳۴ عدد کالری است بنابراین افرادی که قصد کاهش وزن دارند، می‌توانند از این میوه خوشمزه و مفید استفاده کنند.

طالبی به علت حاوی مقدار زیادی ویتامین C، زکسانتین و کاروتنوئید در خود برای سلامت چشم مفید است و می‌تواند با بیماری آب مروارید، آسم و سرطان‌های گوناگون مقابله کند، زیرا سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بیشتر بیماری‌های قلبی ناشی از کلسترول بالا و فشار خون است، بنابراین مصرف میوه طالبی می‌تواند این بیماری را کاهش دهد و سلامتی را برای افراد به ارمغان آورد.   نکاتی که هنگام خرید طالبی باید رعایت شود    طالبی خریداری شده باید با رنگ‌های زرد و نارنجی انتخاب شوند و سفت و سنگین باشند. هنگام خرید طالبی حتما به تمیز بودن پوست آن دقت کنید؛ چرا که رعایت مسائل بهداشتی برای درامان ماندن باکتری‌ها از بدن تاثیر زیادی دارند.  نباید روی پوست آن شکاف نخورده باشد؛ چرا که طالبی بریده شده حاوی باکتری سالمونلا بوده و می‌تواند ریسک مسمویت ناشی از آن را در شما افزایش دهد.

افراد مبتلا به دیابت، ورم روده و سوءهاضمه در صورت مصرف زیاد طالبی، دچار نفخ روده، درد یا ورم معده می‌شوند. متخصصان تغذیه و رژیم درمانی به مصرف طالبی قبل از غذا توصیه می‌کنند؛ چرا که همراه وعده‌های غذایی باعث بروز سوء هاضمه شدید در افراد خواهد شد.   طالبی برای درمان کدام بیماری‌ها مفید است؟   ویتامین C، ویتامین A. بتاکاروتن و فیتوشیمی‌های موجود در طالبی باعث ارتقای سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از کم آبی، تنظیم فشار خون، وکنترل دیابت می‌شود. این میوه به بهبود گوارش، استراحت عضلات و سم زدایی در بدن کمک کرده و پیشرفت آرتروز را کُند می‌کند.     دیابتی‌ها طالبی را محتاطانه مصرف کنند   هرچند نوشیدن برخی آبمیوه‌ها بخصوص فالوده طالبی در تابستان بسیار دلچسب است، اما اگر احتیاط نشود می‌تواند عوارضی را ایجاد کند. افرادی که دیابت دارند باید در خوردن طالبی جانب احتیاط را رعایت کنند. این افراد هفته‌ای ۲-۳ لیوان طالبی خردشده بیشتر استفاده نکنند. افراد تا زمانی که به دیابت کنترل شده نرسیده اند باید مصرف طالبی را کنار گذارند و به جای آن میوه‌هایی با قند پایین‌تر را میل کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: طالبی آسم ویتامین c دیابت پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۹۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین

به گزارش خبرآنلاین،نوشابه‌های رژیمی اغلب به عنوان محصولاتی به بازار عرضه می‌شوند که به مدیریت وزن کمک می‌کنند.

مهر در خبری نوشت:یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف زیاد نوشابه رژیمی ممکن است با افزایش شاخص توده بدنی، شروع بیماری استئاتوتیک کبدی مرتبط با اختلال متابولیک (MASLD) را افزایش دهد.

مطالعات قبلی نشان می‌دهد که مصرف نوشابه رژیمی با BMI و فشار خون بالاتر مرتبط است.

متخصصان سلامت موافقند که نوشابه‌های رژیمی ممکن است باعث افزایش وزن و بیماری کبد شود.

مصرف بیش از حد شیرین کننده‌های مصنوعی موجود در نوشابه‌های رژیمی نیز ممکن است خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.

بیماری استئاتوتیک کبدی مرتبط با اختلال متابولیک (MASLD) یکی از شایع‌ترین بیماری‌های کبدی است. برآوردهای فعلی نشان می‌دهد که MASLD تا ۴۶٪ از جمعیت جهان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

MASLD قبلاً بیماری کبد چرب غیر الکلی نامیده می‌شد که در ژوئن ۲۰۲۳ نامش تغییر یافت.

این بیماری که با تجمع بیش از حد چربی در کبد مشخص می‌شود، هیچ علامت اولیه ای ندارد. این بیماری می‌تواند به استئاتوهپاتیت مرتبط با اختلال متابولیک (MASH) تبدیل شود، یک بیماری جدی‌تر که می‌تواند منجر به زخم‌های کبدی و سیروز شود.

در حال حاضر هیچ دارویی برای درمان این نوع بیماری کبدی تأیید نشده است. پزشکان ورزش و تغییرات رژیم غذایی را برای کمک به کاهش چربی بدن در پیشگیری یا معکوس کردن MASLD توصیه می‌کنند.

متخصصان سلامت معتقدند مصرف نوشابه ممکن است با ایجاد مقاومت به انسولین و التهاب در کبد، خطر MASLD را افزایش دهد.

تحقیقات اخیر همچنان مصرف زیاد شیرین کننده‌های مصنوعی را با افزایش خطر چاقی، دیابت نوع ۲ و سایر نشانگرهای سندرم متابولیک مرتبط می‌کند.

تحقیقات قبلی نشان داده است که شیرین کننده‌های مصنوعی ممکن است مقاومت به انسولین و عدم تحمل گلوکز را با مختل کردن میکروبیوم های روده افزایش دهند. هر دو واکنش ارتباط نزدیکی با ابتلاء به MASLD دارند.

محققان معتقدند شیرین کننده‌های مصنوعی ممکن است از طریق محور روده-مغز بر کبد تأثیر بگذارند. محور روده-مغز شامل ارتباط دو طرفه بین دستگاه گوارش و سیستم عصبی مرکزی است. شیرین کننده‌های مصنوعی در نوشابه‌های رژیمی می‌توانند بر ترکیب میکروبی روده تأثیر بگذارند که به نوبه خود می‌تواند بر این محور تأثیر بگذارد. این شرایط می‌تواند بر فرآیندهای متابولیک تأثیر گذاشته و به طور بالقوه به بروز مشکلات مرتبط با کبد منجر شود.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901755

دیگر خبرها

  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی 
  • وجود ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • وعده صبحانه را با این مواد غذایی شروع کنید
  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین