Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، علی شهریارپور، رئیس سازمان برنامه و بودجه چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: این در حالی است که نرخ مشارکت نیز طی سال‌های اخیر رشد داشته است و از ۳۹.۴ درصد در سال ۱۳۹۵ به ۴۰.۱۴ درصد در پایان سال ۱۳۹۸ افزایش یافته است.  

وی ادامه داد: کاهش نرخ بیکاری از یک سو و افزایش نرخ مشارکت از سوی دیگر نشان‌دهنده آن است که ایجاد فرصت‌های شغلی در استان رشد قابل توجهی داشته و توانسته جوابگوی بخشی از تقاضای نیروی کار در استان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شهریارپور تصریح کرد: آخرین گزارش منتشره از نرخ بیکاری استان‌ها در سال ۱۳۹۸ نشان می‌دهد که چهارمحال و بختیاری بر خلاف سال‌های گذشته در بین سه استان با بالاترین نرخ بیکاری درکشور قرار ندارد.  

رئیس سازمان برنامه و بودجه چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: نرخ بیکاری استان تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله دارد، با وجود اقدامات موثری که در سال‌های اخیر انجام گرفته اما همچنان لازم است تا سیاستگذاری‌های لازم در برای کاهش نرخ بیکاری استان انجام گیرد.  

شهریارپور به عوامل تاثیرگذار در نرخ بیکاری استان اشاره کرد و گفت: ورود فارغ‌التحصیلان جوان دانشگاهی به بازار کار، تغییر نگرش مردم به اشتغال بانوان، تمایل بازنشستگان به اشتغال مجدد و نرخ بالای رشد جمعیت استان در دهه‌های گذشته سبب افزایش عرضه نیروی کار در استان شد.  

وی خاطرنشان کرد: این موضوع در کنار مشکلات و محدودیت‌های سرمایه‌گذاری، تحریم‌های ظالمانه اقتصادی کشور و زیان‌های ناشی از آن در حفظ و ایجاد اشتغال، رکود فعالیت‌های ساختمانی، کاهش نزولات جوی و تاثیر آن بر اشتغال بخش کشاورزی، باعث افزایش نرخ بیکاری استان شده که این شاخص با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام شده طی ۲ سال گذشته با کاهش همراه بوده است.  

کد خبر 514870 برچسب‌ها اشتغال استان چهار محال و بختیاری بیکاری - ایران سازمان برنامه و بودجه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اشتغال استان چهار محال و بختیاری بیکاری ایران سازمان برنامه و بودجه چهارمحال و بختیاری نرخ بیکاری استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۹۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی خواجه مظفری صبح شنبه در دیدار با رئیس کل دادگستری استان گلستان با اشاره به اینکه گلستان در رسیدگی به دعاوی کارگری و کارفرمایی با رویکرد کاهش زمان رسیدگی توانست رتبه سوم را کسب کند، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ میانگین مدت زمان رسیدگی به دعاوی کارگری به ۱۶ روز رسیده است.

وی تعداد دادخواست‌های واصله در سال ۱۴۰۲ را چهار هزار و ۹۲۰ دادخواست اعلام کرد و افزود: این آمار نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان هشت درصد کاهش داشته است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان با اشاره به چهار هزار و ۵۰۱ دادنامه صادر شده در سال گذشته گفت: از این تعداد هزار و ۴۲۰ فقره به صورت سازشی حل و فصل شده است.

وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان به تعداد دو هزار ۹۵۹ نفر بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۵ درصد کاهش داشتیم و تنها استانی هستیم که سیر نزولی داشته و بیانگر حفظ و صیانت از شغل و اشتغال شده است.

خواجه مظفری اظهار کرد: در راستای صیانت از نیروی کار و نظارت بر حسن اجرای قانون کار در واحدهای مشمول قانون کار در سال ۱۴۰۲ بازرسان کار به تعداد هفت هزار ۵۳۹ مورد بازرسی انجام دادند که از این تعداد دو هزار و ۸۸۱ بازرسی مربوط به کارگاه‌های پر خطر بوده است که در نتیجه این بازرسی‌ها و ارائه آموزش‌ها در سال ۱۴۰۲ منجر به کاهش ۳۱ درصدی حوادث ناشی از کار نسبت به سال ۱۴۰۱ شده است.

وی یادآور شد در سال ۱۴۰۲ توسط مرکز تحقیقات و تعلیمات اداره کل تعاون و کار در زمینه آموزش عمومی و تخصصی در خصوص حفاظت و بهداشت کار ۲۷ هزار و ۱۷۶ نفر ساعت آموزش به کارگران و نمایندگان کارفرمایان ارائه شده است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان از افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل‌های کارگری و کار فرمایی طی سال گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۵۲ تشکل در استان داریم که ۷۷ درصد تشکل کارگر و ۲۳ درصد تشکل کارفرمایی بوده که برای سال جاری افزایش ۱۵ درصدی را پیش بینی می‌کنیم.

کد خبر 6089720

دیگر خبرها

  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • پیش بینی بارش باران درچهارمحال و بختیاری
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • رشد ۳ درصدی کاهش نرخ بیکاری در گیلان
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان/ برخورد قضایی با ۱۵۰ کار فرمای متخلف
  • تحقق ۵۰ درصدی تعهد خیرین مدرسه ساز