Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-26@05:11:03 GMT

نفتکش ایرانی نماد برادری و همبستگی است

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۷۰۹۳۰

 روز دوشنبه (به وقت محلی) پس از لنگر انداختن نفتکش ایرانی فورچون در پالایشگاه «ال پالیتو» در ونزوئلا، «طارق الایسامی» وزیر نفت این کشور بار دیگر از ایران تشکر کرد.

الایسامی که در این پالایشگاه حضور یافته بود، شناور ایرانی «فورچون» را که اولین نفتکش رسیده به مقصد از پنج کشتی ایرانی حامل سوخت برای ونزوئلا بود "نماد برادری و همبستگی" دانست و گفت: از اینکه در این شرایط می‌توانیم روی ایران حساب کنیم، خرسندیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او که معاون رییس جمهوری ونزوئلا در امور اقتصادی نیز هست، با اشاره به تهدیدهای آمریکا برای اقدام علیه نفتکش‌های ایرانی تاکید کرد: ما به هیچ قدرت جهانی اجازه نمی‌دهیم که نقش اَبَرپلیس را بازی کند.

پس از لنگر انداختن نفتکش فورچون در پالایشگاه ونزوئلایی، «فورست» دومین نفتکش ایرانی نیز عصر دوشنبه وارد آب‌های ونزوئلا شد و براساس داده‌های منتشر شده در سایت مرکز داده‌های ترافیک دریایی (marinetraffic)، اکنون در محل سواحل شمالی آمریکای جنوبی (NCSA) قرار دارد، اما بندر مقصدش هنوز مشخص نیست.

براساس اطلاعات ارائه شده در سایت ترافیک دریایی در مورد کشتی فورست، این نفتکش در تاریخ ۳۱ مارس (۱۲ فروردین ) بندر ماهشهر ایران را به سوی آب‌های غربی ترک کرده است.

کشتی نفتی فورست ساخت سال ۲۰۰۴ بوده و طول عمر آن ۱۶ سال است و اکنون تحت پرچم جمهوری اسلامی ایران فعالیت دریایی می‌کند.

به دنبال تهدیدهای آمریکا، نیروی دریایی ونزوئلا برای اطمینان از اینکه کشتی‌های ایرانی بدون هیچ گونه حادثه به سواحل این کشور برسند، هنگام عبور آن‌ها از منطقه انحصاری اقتصادی (EEZ) این نفتکش‌ها را اسکورت می‌کند.

پنج کشتی به نام‌های «فورچون»، «فارست»، «فاکسون»، «پتونیا» و «کلاول» حامل سوخت ایران بوده و راهی ونزوئلا شده‌اند.

روز یکشنبه و همزمان با ورود نخستین نفتکش ایران به آبهای انحصاری اقتصادی ونزوئلا، هشتک #GraciasIran (تشکر ایران) ترند اول توییتر ونزوئلا شد.

نیکولاس مادورو رییس جمهوری ونزوئلا نیز ضمن تشکر از حمایت‌های ایران، تاکید کرد: کاراکاس و تهران هر دو خواهان صلح هستند. ما حق داریم آزادانه تجارت کنیم.

وی، ایران و ونزوئلا را دارای «مردمانی انقلابی» نامید که «هرگز در برابر امپراتوری آمریکای شمالی به زانو در نخواهند آمد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: نفت ایران کشتی ونزوئلا رییس جمهوری بازی ترافیک طول عمر جمهوری اسلامی ایران تجارت ایران و ونزوئلا ایران طول عمر کشتی نفت ونزوئلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۰۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید بر تقویت همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب،  سردار احمد علی گودرزی در دهمین اجلاس مرزی که با حضور سرتیپ ستاد دریایی "شیخ مبارک علی الصباح" فرمانده گارد ساحلی کویت برگزار شد، اظهار داشت: یکی از اهداف مهم جمهوری اسلامی ایران توسعه دیپلماسی با کشورهای همسایه است و در این راستا روابط ۲ کشور دوست و مسلمان ایران و کویت بسیار حسنه ارزیابی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه چنین نشست هایی برای ارتقاء امنیت مرزی ۲ کشور ضروری است، افزود: از حسن همکاری مسئولان مرزی کشور کویت در رهایی و آزادی تعدادی از صیادان به دلیل نداشتن آشنایی به قوانین و مقررات و وجود امواج دریا وارد آب های سرزمینی کشور کویت شدند، قدردانی کرد.

این مقام ارشد مرزبانی با تاکید بر تقویت همکاری مرزبانان در مرزهای دریایی مشترک بیان داشت: اجرای گشت های همزمان در دریا، تبادل اطلاعات و تجربیات، مقابله با قاچاق و ترددهای غیرمجاز به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.

سردار گودرزی با اشاره به ۲۷۰۰ کیلومتر مرزهای آبی جمهوری اسلامی ایران، گفت: جمهوری اسلامی ایران مرز مشترک دریایی با کشور کویت دارد که با اقدامات مرزبانان ۲ کشور در سال های گذشته مرزها بسیار امن بوده است.

وی با اشاره به شهادت تعدادی از مرزبانان ایران در مقابله با قاچاق مواد مخدر، تصریح کرد: تبادل اطلاعات یکی از موثرترین مولفه ها در برخورد و مقابله با قاچاقچیان است که با استفاده از تجهیزات فنی پیشرفته می توان این پدیده شوم را مهار کرد.

فرمانده مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در پایان نشست دیپلماسی مرزی با همتای کویتی بر برخورد قاطع مرزبانان ۲ کشور با قاچاقچیان، تداوم برگزاری اجلاس سالیانه، امدادرسانی به شناورها و استیفای حقوق دولت و مرزنشینان در مرزهای مشترک تاکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار نمایندگان روسیه، پاکستان و فیلیپین با خدمه‌های کشتی توقیفی
  • پروژه «اومااویا» سریلانکا، نماد توان صادرات خدمات فنی - مهندسی ایران
  • تهدیدهای ترانزیت دریایی در ۱۴۰۳
  • رازهای جالبی از تایتانیک که شاید هرگز درباره‌اش نشنیده باشید (فیلم)
  • این پروژه نماد همبستگی، تقویت دوستی و مایه افتخار دولت ایران و سریلانکا است
  • ◄ دیدار کنسول هند با 16 خدمه هندی کشتی توقیفیMCS Aries
  • افزایش همکاری‌های مرزی ایران و کویت
  • مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذارد
  • گسترش همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی
  • تاکید بر تقویت همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی