Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- رئیس آژانس بین المللی انرژی انتظار دارد مصرف نفت دیر یا زود به سطح قبل از بحران کرونا و حتی بالاتر از آن بازگردد ولی به نظر او تا اوج تقاضای نفت هنوز چند سال فاصله است.

به نقل از بلومبرگ، رئیس آژانس بین المللی انرژی انتظار دارد مصرف نفت دیر یا زود به سطح قبل از بحران کرونا و حتی بالاتر از آن بازگردد ولی به نظر او تا اوج تقاضای نفت هنوز چند سال فاصله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاتح بیرول، دبیرکل آژانس بین المللی انرژی گفت:« در نبود سیاست های قدرتمند دولتی، ادامه بهبود اقتصادی و قیمت پایین نفت احتمالاً تقاضای جهانی نفت را به سطح قبل از بحران کرونا و حتی بیشتر از آن باز می‌گرداند».

ارزیابی بیرول از روند تقاضای نفت پس از همه گیری ویروس کرونا و بحران اقتصادی حاضر، قوت قلبی است برای کشورهای تولید کننده نفت که وابسته به درآمد نفت برای بودجه خود هستند و همچنین برای برخی شرکت های بزرگ نفتی که نگران بازگشت تقاضای نفت به سطح سال 2019 هستند.

برنارد لونی، مدیر عامل بریتیش پترولیوم طی مصاحبه‌ای در اوایل همین ماه گفت همه گیری ویروس کرونا نه تنها باعث عدم اطمینان در صنعت نفت در کوتاه مدت شده بلکه چالش دیگری برای سال‌های آینده ایجاد کرده است.

وی گفت:« به نظر نمی رسد تقاضای نفت افزایش یابد، بیشتر احتمال کاهش آن وجود دارد».

بیشتر بخوانید

ضرر 20 میلیارد دلاری 12 شرکت برتر نفتی جهان با شیوع کرونا

ذخایر نفت خام آمریکا 4.8 میلیون بشکه کاهش یافت

مدیرعامل بریتیش پترولیوم هم مانند روسای سایر شرکت‌های بزرگ نفتی اخیراً اعلام کرده تضمینی وجود ندارد که تقاضای جهانی نفت به سطح قبل از ویروس کرونا و حدود 100 میلیون بشکه در روز بازگردد.

بن ون بوردن، مدیرعامل شرکت شل ماه گذشته گفت بحران فعلی «بحران بی اعتمادی» است و مشخص نیست پس از این بحران چه اتفاقی می‌افتد. این شرکت بزرگ نفتی سود سهام خود را برای اولین بار پس از جنگ جهانی دوم پایین آورده است.

طبق گفته دبیر کل آژانس بین المللی انرژی، افزایش استفاده از خودروهای حمل و نقل عمومی پس از برداشته شدن تعطیلی های ناشی از ویروس کرونا و کاهش فروش خودرو بدین معناست که تقاضای نفت برای حمل و نقل جاده ای سریعتر از تقاضا برای سایر کاربردهای نفت بهبود می یابد.

 

 تسنیم

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آژانس بین المللی انرژی ویروس کرونا تقاضای نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۱۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر شرایط اضطراری و بحران پتروشیمی‌های منطقه ویژه پارس منصوب شد

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با صدور حکمی، سیاوش میرحاجی را به‌عنوان مدیر شرایط اضطراری و بحران پتروشیمی‌های منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس منصوب کرد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مرتضی شاهمیرزایی در جریان سفر میدانی خود به عسلویه، مدیر شرایط اضطراری و بحران پتروشیمی‌ها را در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس منصوب کرد.

وی در آیین معرفی سیاوش میرحاجی به‌عنوان نماینده بخش حاکمیت در این منطقه، بر اجرای دستورالعمل‌ها و قوانین مدیریت بحران و پدافند غیرعامل از سوی شرکت‌های پتروشیمی تاکید و آن را الزام‌آور دانست.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه تمامی هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی باید به‌صورت منسجم و یکپارچه بر اجرای قوانین و دستورالعمل‌های موجود پایبند و متعهد باشند، بیان کرد: واحدهای ایمنی، بهداشت، محیط‌زیست و پدافند غیرعامل پتروشیمی‌ها باید به فناوری‌ها و تجهیزات روز مجهز شوند و ملزوم‌های خود را برای استفاده در شرایط احتمالی بحران در اختیار داشته باشند.

شاهمیرزایی گفت: باید سطح منطقه در مدیریت بحران همواره بالا باشد تا در رویارویی با شرایط اضطراری و بحران بتوان با آمادگی کامل هماهنگی‌های لازم را در تمام زمینه‌های اجرایی معمول کرد.

وی با اشاره به هدف‌گذاری‌های انجام شده در مسیر تکمیل زنجیره ارزش در صنعت پتروشیمی تصریح کرد: هم‌زمان با تلاش برای رسیدن به برنامه‌ریزی‌های انجام شده باید همه جوانب را همسو با توسعه مورد توجه قرار داد.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • مدیر شرایط اضطراری و بحران پتروشیمی‌های منطقه ویژه پارس منصوب شد
  • ادامه بارش‌ها در شرق و شمال اصفهان
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • تقاضای مرگ خودخواسته زن ۲۸ ساله هلندی
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • تله سوخت و راهکارهای عبور از بحران سوختی در کشور