Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@05:26:52 GMT

بازار نفت تا یک ماه دیگر متعادل می‌شود

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۷۲۳۰۱

بازار نفت تا یک ماه دیگر متعادل می‌شود

در بحبوحه شیوع پاندمی ویروس کرونا که باعث شده است تقاضا برای نفت در چند ماه گذشته به شدت افت کند، وزیر انرژی روسیه پیش بینی کرد؛ روند عرضه و تقاضا در بازار جهانی تا ژوییه متوازن خواهد شد.

به گزارش ایسنا،   الکساندر نواک پیش‌بینی کرد تقاضا برای نفت در ماه مه بهبود پیدا می‌کند و خاطرنشان کرد که در حال حاضر تغییرات عمده‌ای در روند عرضه جهانی نفت مشاهده می‌شود و کاهش عرضه که در واکنش به شرایط بازار صورت گرفته به حدود ۱۵ میلیون بشکه در روز بالغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وزیر انرژی روسیه، مازاد جهانی بین هفت تا ۱۲ میلیون بشکه در روز است.

گروه اوپک پلاس تحت توافقی که در اوایل آوریل تصویب کرد، تولیدش را در ماه‌های مه و ژوئن ۹.۷ میلیون بشکه در روز محدود خواهد کرد. به گفته منابع آگاه، اوپک پلاس خواهان تداوم محدودیت عرضه فعلی پس از ژوئن است تا روند بازیابی تعادل بازارهای نفت را تسریع کند.

عربستان سعودی و عراق که دو تولیدکننده بزرگ عضو اوپک هستند، بر پایبندی خود برای متعادل کردن بازارهای نفت تاکید کرده‌اند. عربستان سعودی متعهد شده است یک میلیون بشکه در روز دیگر به کاهش تولید خود در ژوئن بیافزاید. اما دستیابی به اهداف تولید برای عراق دشوارتر بوده است.

خبر پیش بینی وزارت انرژی روسیه درباره متعادل شدن بازار تا ژوییه در حالی منتشر شده که روسیه درصدد ممنوعیت واردات محصولات نفتی برای حمایت از صنعت پالایش نفت خود در شرایط افت تقاضا است.

روسیه موافقت کرده است تولیدش را در ماههای مه و ژوئن به ۸.۵ میلیون بشکه در روز کاهش دهد. معمولا پایبندی روسیه به توافق کاهش تولید اوپک پلاس در ادوار گذشته ضعیف بوده اما این بار نبود تقاضا برای نفت باعث شده است این کشور به سرعت اقدام کرده و تولیدش را محدود کند.

آژانس بین‌المللی انرژی هفته گذشته اعلام کرد که طبق نشانه‌های مشاهده شده، با اقدام اوپک و تولیدکنندگان آمریکایی در کاهش سریع تولید، بازار نفت سریع‌تر از تصور قبلی در حال متعادل شدن است.

در این بین، نشریه تایمز ایندیا به نقل از دارمندرا پرادهان، وزیر نفت هند نوشت که تقاضای هند برای سوخت که در نخستین روزهای دو ماه قرنطینه ۶۰ درصد سقوط کرده بود، در ژوئن به سطح پیش از بحران شیوع ویروس کرونا خواهد رسید.

بر اساس گزارش اویل پرایس، هند سومین واردکننده بزرگ نفت در جهان است و پالایشگاههای نفت هندی در اوایل ماه مه با حدود ۶۰ درصد ظرفیتشان فعالیت کردند و قصد دارند تا پایان ماه ظرفیت تولیدشان را به حدود ۸۰ درصد برسانند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تقاضا برای نفت روسيه توافق کاهش تولید اوپک و غیراوپک کرونا در جهان میلیون بشکه در روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۲۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ |برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ سنت معادل ۰.۰۲ درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۴۰ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در آسیا در روز چهارشنبه یک افزایش قیمت جزئی داشته که می‌تواند نتیجه گزارش کاهش غیرمنتظره ذخایر نفت خام آمریکا طی هفته گذشته باشد. به نظر می‌رسد توجه سرمایه‌گذاران از تنش‌های خاورمیانه دور شده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 2 سنت معادل 0.02 درصد کاهش به 88 دلار و 40 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 2 سنت معادل 0.02 درصد کاهش 83 دلار و 34 سنت معامله می‌شود.

مذاکرات بغداد و اربیل برای از سرگیری صادرات نفت شمالاوپک می‌تواند مانع 100 دلاری شدن قیمت نفت شود

آمار موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور 3.237 میلیون بشکه در هفته منتهی به 19 آوریل کاهش یافته است. این در حالیست که بسیاری از تحلیلگران انتظار یک افزایش 800 هزار بشکه‌ای را داشتند.
تاجران منتظر اطلاعات رسمی در مورد ذخایر نفت و محصولات نفتی هستند که قرار است امروز منتشر شود.
در این بین، احتمال کاهش نرخ بهره در انگلیس و اتحادیه اروپا در ماه ژوئن افزایش یافته که می‌تواند به رشد اقتصاد و در نتیجه رشد تقاضا برای نفت کمک کند.
کپیتال ایکونومیکس طی یادداشتی اعلام کرد فعالیت تجاری در منطقه یورو و انگلیس در ماه جاری میلادی با بیشترین سرعت طی یک سال گذشته رشد داشته که حاکی از ادامه رشد اقتصاد منطقه است.
از طرف دیگر فعالیت تجاری در آمریکا در ماه آوریل تا پایین‌ترین سطح طی چهار ماه گذشته کاهش یافته است. بدین ترتیب سیاستگذاران قانع می‌شوند که لازم است نرخ بهره را جهت حمایت از اقتصاد پایین بیاورند.
با وجود تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه، به نظر می‌رسد توجه تاجران تا حدی از تحولات خاورمیانه در معاملات روز چهارشنبه دور شده است.
انتهای پیام/44

دیگر خبرها

  • بودجه روسیه برمبنای نفت ۶۵ دلاری تنظیم می‌شود
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • نفت وارد کانال افزایشی شد
  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت
  • کاهش ۰.۰۲ درصد ی قیمت جهانی نفت
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ |برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • ثبات قیمت نفت در بازار‌های جهانی/ برنت ۸۷.۱۱