Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-رحمت‌الله نبیل، رئیس سابق ریاست امنیت ملی افغانستان یکبار دیگر بر ادعاهایش در مورد زندگی مجلل ملا عبدالمنان، برادر ملا عمر، رهبر پیشین طالبان در قطر و حقوق پنجاه هزار ریالی (پول قطر) او تاکید کرد.

رحمت‌الله نبیل شنبه 23 مه 2020 در صفحه رسمی فیسبوکش ادعا کرده بود که ملامنان برادر ملا عمر رهبر پیشین طالبان است و ماهانه پنجاه هزار (ریال قطری) دریافت می‌کند و در یک ویلای گران‌قیمت با خانواده‌اش در منطقه‌ی به نام «رایان» در قطر زندگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس نشر این خبر از سوی العربیه در شبکه‌های اجتماعی، صفحه‌ای به اسم «شوون افغانی» که به گفته نبیل «صفحه طالبان است»، این ادعاهای رئیس پیشین امنیت ملی افغانستان را رد کرد، مدتی پس از آن، نبیل در صفحه رسمی فیسبوکش نوشت: «من از این جواب طالبان متعجب نشدم، چون آنها به خاطر مشروعیت‌بخشیدن به جنگ ناروای‌شان زیر نام جهاد، اطفال یکروزه را در آغوش مادرشان به‌نام جاسوسان_آمریکا با شلیک مرمی، انفجار و انتحار می‌کشند. من پنج‌سال پیش، از ریاست‌عمومی امنیت استعفا دادم و همیشه به حیث یک افغان پهلوی مردمم ایستاده‌ام. گذشته ازین، می‌خواهم خیلی صریح و روشن به طالبان در سه مورد چلنج ‌دهم».

نبیل در ادامه نوشت: «من با 100 درصد یقین می‌گویم و آن را ثابت ساختم که ملامنان برادر ملاعمر رهبر متوفی طالبان است و ماهانه به‌همین مقدار پول از آدرس آمریکا به دست می‌آورد. اگر طالبان این ادعایم را رد می‌کنند، بیایند ثابت بسازند».

رئیس سابق ریاست امنیت ملی افغانستان نوشت: «العربیه می‌تواند از طریق منابع‌ و همکاران‌شان در مورد صحت و ثقم همین ادعا با طالبان در قطر، کویته و پشاور تماس بگیرند. اگر من نادرست ثابت شدم (که من حیث یک افغان وطندوست به خود باور دارم) من از طالبان معذرت خواهم خواست. اگر درستی ادعایم ثابت شد، در آنصورت طالبان باید از مردم افغانستان معذرت بخواهند».

به گزارش العربیه، قابل ذکر است که صفحه‌ای توییتری که این ادعاها را رد کرد، ادعا کرده که رحمت‌الله نبیل، جاسوس آمریکا است اما نبیل این ادعاها را رد کرده و گفت، طالبان در قطر همواره با آمریکایی‌ها ملاقات کرده و ار آنها پول بدست می‌آورند.

او فزود: «به من اتهام جاسوس آمریکا بودن را می‌زنند، باید این ادعای‌ بی‌اساس‌شان را ثابت بسازند و اگر ثابت ساخته نتوانستند باز هم باید معذرت بخواهند. طالبان در پایگاه نظامی آمریکا در قطر به‌گونه‌ی دوامدار حضور به هم می‌رسانند و با آنها ملاقات می‌نمایند و از آنها پول به دست میاورند، از داشتن روابط‌شان با سازمان‌های استخباراتی خارجی افتخار می‌نمایند».

او در اخیر تاکید کرد: «مردم جهان و افغانستان به درستی می‌دانند که کی‌ها جاسوس و کی‌ها برای منافع دیگران من حیث گروه نیابتی می‌جنگند؟! خدایا تو گمراهان را هدایت بفرما».

قبل از این نیز در سپتامبر 2019 صدیق صدیقی، سخنگوی ارگ ریاست جمهوری افغانستان در یک نشست خبری، حضور رهبران طالبان در قطر را «ماه عسل» عنوان کرده و گفته بود، این پروسه باید ختم شود.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: طالبان در قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۲۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعرض به زنان به بهانه شرکت در مراسم ترحیم

به گزارش خبرآنلاین، پلیس آگاهی پایتخت، در اجرای طرح مقابله با تبهکاران، مردی را دستگیر کرده که چندین شاکی زن دارد و همه آنها می‌گویند توسط این مرد مورد آزار و اذیت و اخاذی قرار گرفته‌اند.

روزنامه ایران در خبری نوشت: رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در حاشیه اجرای طرح برخورد با سارقان زورگیر که در مقر پلیس آگاهی تهران بزرگ برگزار شد، گفت: همکاران من در پلیس آگاهی تهران بزرگ پس از چندین روز کار اطلاعاتی، موفق به شناسایی تعدادی از سارقان به عنف و قاپ‌زن شده و در نهایت طی ۴۸ ساعت گذشته با هماهنگی مقام قضایی، ۷۴ نفر از سارقان به عنف حرفه‌ای و قاپ‌زن را دستگیر کردند. این افراد در بازجویی‌های اولیه به سرقت بیش از ۵۰۰ دستگاه تلفن همراه اعتراف کردند. همچنین با دستگیری این افراد ۲۱ باند سرقت نیز منهدم شد.

سردار علی ولیپور گودرزی درباره اینکه آیا انتشار ویدیوهایی مانند زورگیری در بزرگراه صدر نشان‌دهنده افزایش جرایم خشن است یا خیر، گفت: چنین مواردی در گذشته هم وجود داشته اما در گذشته ضریب نفوذ اینترنت به اندازه امروز نبوده است. آمارهای ما نشان می‌دهد که اتفاقاً در چنین سرقت‌هایی با کاهش روبه‌رو هستیم، اما انتشار گسترده ویدیو سبب می‌شود که افراد بیشتری از وقوع یک مورد باخبر شوند.

اخاذی با تهیه فیلم سیاه

اطراف یکی از متهمان دستگیر شده که مردی است با موهای بور، چند زن ایستاده‌اند و داد و فریاد می‌کنند. آنها مدعی هستند متهم آنها را بیهوش و به آنها تعرض کرده است.

یکی از شاکی‌ها گفت: سال گذشته، بعد از فوت مادرم، حالم خیلی بد بود. یک روز در صفحه اینستاگرام به صورت اتفاقی با صفحه‌ای مواجه شدم که مطالب قشنگی در رابطه با مادر نوشته بود. ناخواسته با حس همدردی عکس‌ها را لایک کردم اما صاحب صفحه لحظاتی بعد به من پیام داد. مرد جوان مدعی بود که مادرش فوت کرده و برای آرامش او، هر هفته خیرات می‌دهد. مرد جوان از من خواست در مراسمی که برای آمرزش مادرش برگزار می‌کنند، شرکت کنم.

وی ادامه داد: با این نیت یک روز که مرد جوان می‌خواست به بهشت زهرا برود، با او راهی آنجا شدم. بین راه او به من آبمیوه داد و من بعد از خوردن آبمیوه بیهوش شدم و زمانی که به هوش آمدم، متوجه شدم که مرا مورد آزار و اذیت قرار داده و از من فیلم و عکس مستهجن تهیه کرده است. بعد از آن متهم با تهدید انتشار فیلم و عکس‌های مستهجن در فضای مجازی من را مجبور می‌کرد پول و طلاهایم را در اختیارش قرار دهم.

شاکی دیگری گفت: مرا تا یک‌قدمی مرگ برد. باورتان نمی‌شود طوری به سرم کوبید که بیهوش شدم. فقط از ترس اینکه عکس‌ها و فیلم‌هایم منتشر نشود، مبالغی را که برای اخاذی خواست، به او دادم.

شاکی دیگری گفت: متهم مرا برای شرکت در مراسم سوگواری و خیریه دعوت و با آبمیوه مسموم و سپس بیهوش کرد. بعد هم مثل سایر قربانیان از من فیلم و عکس مستهجن تهیه کرد. بعد از مدتی هم با من تماس گرفت و مدعی شد دو دستیارش که زن‌های رمالی بودند، پس از احضار روح و رمالی باخبر شده‌اند که داخل خانه‌ام شمش طلا دارم و از من خواست شمش را به او بدهم. شمشی در کار نبود اما از ترس اینکه تصاویر منتشر نشود برایش شمش خریدم و به او دادم.

اما متهم منکر این اظهارات شد و گفت: من یک صفحه اینستاگرامی به نام «مادرانه» به خاطر مادر مرحومم درست کرده بودم و پست‌هایی در رابطه با مادر می‌گذاشتم. سعی می‌کردم با انجام کارهای خداپسندانه روح مادرم در آمرزش قرار بگیرد و هیچ جرمی هم مرتکب نشده‌ام.

یعنی ۵ شاکی دروغ می‌گویند؟

چه بگویم؟! آنها می‌گویند که من فریب‌شان داده‌ام و با آبمیوه و چای مسموم آنها را بیهوش کرده‌ام و مورد آزار و اذیت قرار داده‌ام و برای اینکه بتوانم از آنها اخاذی کنم، فیلم هم از این صحنه‌ها گرفته‌ام. اما آنها مشتری مغازه الکتریکی‌ام هستند؛ نمی‌دانم چرا چنین ادعایی کرده‌اند.

می‌گویند آنها را به اطراف بهشت زهرا بردی و طلاهایشان را دزدیده‌ای؟

خودشان با پای خودشان بر سر مزار مادرم می‌آمدند، هیچ اخاذی نکرده‌ام. خودشان پول به حسابم واریز می‌کردند.

اما پلیس این فیلم و عکس‌ها را کشف کرده است؟

(سکوت متهم)

دستگیری با پابند الکترونیکی

هنگامی که پابند الکترونیکی داشته، در سرقتی شناسایی و دستگیر شده است؛ متهم ۲۴ ساله‌ای که با سن کم سوابق زیادی در پرونده‌اش دارد.

سرقت با پابند؟

راستش را بخواهید دوستانم در دورهمی که داشتیم، می‌گفتند این پابندها کار نمی‌کند و پلیس نمی‌تواند همه را رصد کند. من هم که به سرقت اعتیاد دارم، با حرف‌های آنها تشویق به سرقت شدم. با خودم گفتم اولین سرقت را امتحان می‌کنم. اما پابندها الکی نبود و حالا در لیست سارقانی قرار گرفته‌ام که با پابند سرقت می‌کنند و در این مورد رکورددار شده‌ام.

آخرین بار کی از زندان آزاد شدی؟

سوم عید نوروز بود و قبل از اینکه آزاد شوم، پابند به پاهایم بسته شد. من جزو سارقان گوشی‌قاپی بودم که ۴ سابقه کیفری داشتند و شامل قانون مجرمان پابنددار قرار می‌گرفتم.

کی بازداشت شدی؟

دقیقاً یک ماه بعد از آزادی، یعنی سومین روز اردیبهشت، به همراه دوستم برای گوشی‌قاپی وارد عمل شدم. اما همین که خواستم گوشی را سرقت کنم، پلیس رسید و در نهایت با شلیک گلوله، مأموران موفق شدند مرا دستگیر کنند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899405

دیگر خبرها

  • بازداشت عضو جمعیت اسلامی افغانستان در کابل
  • تحریم های آمریکا ظالمانه است
  • تعرض جنسی به زنان به بهانه حضورشان بر سر مزار مادر!
  • اگر حیوانات جنگل زندگی اشرافی داشتند! (عکس)
  • آمریکا مهاجم فرودگاه کابل را به افغانستان منتقل کرده بود
  • تعرض به زنان به بهانه شرکت در مراسم ترحیم
  • آمریکا: عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار طالبان است
  • طالبان: غربی‌ها فرهنگ خود را به دیگر کشورها تحمیل نکنند
  • خیز بلند چین در افغانستان؛ چالش‌ها و چشم‌انداز
  • آمریکا: درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیم نگرفته‌ایم