Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-07@09:46:20 GMT

بانک پارسیان سرمایه خود را افزایش داد

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۷۳۷۴۳

بانک پارسیان سرمایه خود را افزایش داد

عضو اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران گفت: بانک پارسیان برای رعایت نسبت سرمایه و ریسک دارایی، به تازگی سرمایه خود را افزایش داده است.


 به گزارش پول نیوز، عضو اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران گفت : بانک پارسیان برای رعایت نسبت سرمایه و ریسک دارایی، به تازگی سرمایه خود را افزایش داده که این مساله نه تنها برای سهامداران ارزش افزوده ایجاد، بلکه حقوق سپرده گذاران و مردم را نیز حفظ خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش سرمایه به موقع ، سهامداران بانک پارسیان را درشرایط بهتری قرارداده است.

 

آخرین روز کاری سال گذشته بود که «بانک پارسیان» مجمع فوق‌العاده‌ای را برگزار کرد و با تصویب افزایش سرمایه حدود 558 درصدی، سرمایه خود را به بیش از 15 هزار و600 میلیارد تومان رساند. افزایش سرمایه ای که به گفته جمشید عدالتیان اقتصاددان کفایت سرمایه بانک را بالا برده و قدرت وام دهی این بانک را تقویت خواهد کرد. این عضو اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران و تهران می‌گوید: با توجه به رشد قابل توجه سهام بانک پارسیان دردوماه گذشته، ارزش این افزایش سرمایه حالا چند برابرهم شده که ارزش افزوده ای نصیب سهامداران این بانک خواهد کرد.

 

وی با بیان اینکه یکی از راه های کسب درآمد برای بانک ها فروش سهام و افزایش نقدینگی است، ادامه داد : طبیعی است که وقتی سرمایه بانک پارسیان افزایش می یابد، تعداد سهامی که امکان عرضه آن در بورس وجود دارد هم بیشترمی شود و از آنجایی که بازار درهفته های گذشته سود خوبی کرده، عرضه بیشترسهم نفع زیادی برای سهامداران این بانک خواهد داشت. به گفته این فعال بخش خصوصی، افزایش سرمایه بانک‌ها می‌تواند فواید متعددی را ایجاد کند که رشد اقتصادی و ثبات بازار پول، دسترسی بیشتر بخش‌های اقتصادی و به ویژه بخش تولید به منابع مالی از جمله آن هاست. چرا که اگر قدرت مالی بانک ها افزایش پیدا کند، اجازه دارند تسهیلات بیشتری پرداخت کنند و حتی ازحجم بدهی خود به بانک مرکزی بکاهند.

 

برقراری تناسب بین سرمایه و ریسک دارایی ها وی با بیان اینکه نسبت سرمایه و ریسک دارایی در بانک، یکی ازعوامل مهم در ارزیابی سلامت فعالیت یک بانک به شمار می رود، افزود: بانک پارسیان برای رعایت تناسب بین نسبت سرمایه و ریسک دارایی ها، به تازگی سرمایه خود را افزایش داده که نه تنها برای سهامداران ارزش افزوده ایجاد ، بلکه حقوق سپرده گذاران و مردم را به نوعی حفظ خواهد کرد. وی با بیان اینکه طبق استانداردها اعلامی و مقررات کمیته بال در دهه گذشته باید کفایت سرمایه حداقل 8 درصد باشد، افزود: البته در استاندارد‌های جدیدتر نسبت کفایت سرمایه تا 12 درصد هم مطرح شده این در حالی است که تعداد زیادی از بانک ها در ایران کفایت سرمایه کمتر از 8 درصد دارند.

 

براساس صورت‌های مالی سال 1395 فقط 5 بانک نسبت کفایت سرمایه 8 درصد و بیشتر داشته‌اند و 15 بانک و موسسه اعتباری نرخی کمتر از 8 درصد داشته‌اند. گفتنی است «بانک پارسیان» در آخرین روز کاری سال گذشته مجمع فوق‌العاده‌ای را برگزار کرد و با تصویب افزایش سرمایه حدود 558 درصدی، سرمایه خود را به بیش از 15 هزار و 600 میلیارد تومان رساند. محل این افزایش سرمایه تجدید ارزیابی دارایی‌ها شامل «زمین، ساختمان، سرقفلی» و «سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت» است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: پول نیوز بانک پارسیان سهام داران کرونا فروش سهام سرمایه خود را افزایش افزایش سرمایه بانک پارسیان کفایت سرمایه بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۳۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید

معاون وزیر اقتصاد گفت: قانون تامین مالی تولید برای کاهش اتکا بر تسهیلات بانکی، مجموعه‌ای از روش‌ها و ابزار‌های جدید را معرفی می‌کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سید علی روحانی با مطرح گردن  سابقه تدوین و ابلاغ قانون تامین مالی تولید و زیرساختها  گفت:    از اوایل مجلس فعلی تعدادی از نمایندگان  به طور خاص در کمیسیون جهش تولید دغدغه رفع موانع تامین مالی، در حوزه‌های مختلف چه در حوزه بازار سرمایه، بحث مشوق‌های مالیاتی ،سرمایه‌گذاری‌های خارجی در بخش‌های مختلف و یا حتی خلا نهاد‌های مالی را داشتند.

وی افزود، این دغدغه‌های پراکنده و موضوعات پراکنده از ابتدا در کمیسیون مطرح می‌شد و با دستگاه‌های متولیش جلساتی برگزار می‌شد. این  روند تدریجا منتهی شد به یک قانونی که مجموعه‌ای از احکام برای رفع موانع انواع مختلف تامین مالی درش گنجانده شده است.

در بازار سرمایه مجموعه‌ای از موانع داشتیم ،  یک سری مالیات‌هایی داشتیم که مخل کارکرد بعضی از نهاد‌های بازار سرمایه بود یا مثلاً خلا یک سری نهاد‌هایی را داشتیم در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی اینکه در واقع آژانس‌ها و یا کارگزاری‌هایی بتوانند بیایند و مثلاً معرفی کنند سرمایه‌گذاری را یا دستگاه‌ها تعیین تکلیف شوند.

معاون اقتصادی وزیر اقتصاد گفت:  در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی و تامین مالی دولت، مشارکت بانک‌ها و صندوق توسعه ملی در توسعه زیرساخت‌های داخل کشور خوب اینها اجزای مختلفی بود که کنار همدیگر گذاشته شد و به واسطه این قانون، مجموعه‌ای از خلا هایی که در حوزه تامین مالی در نظام تامین مالی  داریم را  می‌تواند مرتفع کند.

به گفته روحانی، بانک‌ها که یک نهاد تامین مالی اقتصاد کشور هستند معمولاً وثیقه‌های مشخصی را اصطلاحا می‌پذیرند برای اعطای تسهیلات منتها بسیاری از صاحبان ایده و کارآفرینان اساساً دسترسی به این وثیقه‌های ملکی که مدنظر بانک باشد ندارند ولی ایده‌های خلاقانه دارند می‌توانند کارآفرینی کنند ما نیاز به نهاد‌های واسطی داشتیم که اینها بتوانند اولاً تشخیص بدهند صلاحیت افراد را که آیا این ایده ایده درستی است آیا منتج به سودآوری می‌تواند بشود یا نه، بعد بتواند دارایی‌هایی غیر از آنچه که مد نظر بانک است اینها را وثیقه بتوانند بپذیرند و ضمانت نامه‌هایی صادر کنند که آن ضمانت‌نامه‌ها را بانک بپذیرد در واقع یک نهاد‌های تخصصی که واسط بین فعالین اقتصادی و بانک‌ها بشوند و بتوانند زبان این دوتا را به همدیگر ترجمه بکنند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • هشتمین مرحله قرعه‌کشی سپرده سبای بانک پارسیان برگزار شد
  • افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی
  • فرزین: دارایی‌های ارزی افزایش و انتظارات تورمی کم شد
  • فرزین: دارایی‌های ارزی افزایش و انتطارات تورمی کم شد
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • ‏افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی در فروردین
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»