Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-معاون هماهنگ‌کننده نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه ویروس کرونا هیچ تأثیری بر توان رزم این نیرو نگذاشته است، گفت: مأموریت‌های محوله پدافند هوایی بدون کوچکترین وقفه و به‌طور مستمر، پایدار و مقتدرانه انجام می‌شود.

به گزارش ارتش، امیر سرتیپ ابوالفضل سپهری‌راد معاون هماهنگ‌کننده نیروی پدافند هوایی ارتش، در خصوص اقدامات نیروی پدافند هوایی در عرصه مقابله با کرونا، اظهار کرد: این نیرو از بدو اعلام شیوع ویروس منحوس کرونا و همگام با اقدامات ستاد ملی مقابله با کرونا، اقدام به تشکیل قرارگاه پدافند زیستی در ستاد نیرو و مناطق نُه‌گانه پدافند هوایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نیروی پدافند هوایی به‌منظور انجام اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ هماهنگ، منسجم و جدی در اقصی‌نقاط کشور نیروهای خود را جهت مقابله مؤثر با شیوع این ویروس منحوس بسیج کرد.

امیر سپهری‌راد تصریح کرد: عمده اقدامات نیروی پدافند هوایی بر پیشگیری از ابتلای کارکنان و خانواده‌ها و مردم شریف ایران اسلامی به ویروس کرونا از طریق اقدامات تبلیغی و آگاه‌سازی گسترده، تولید، تأمین و توزیع اقلام بهداشتی و محافظتی از جمله مواد شوینده و ضدعفونی‌کننده، الکل، ماسک، دستکش و گان و گندزدایی گسترده اماکن عمومی در یگان‌ها و شهرهاست.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه این نیرو در شناسایی و غربالگری افراد مبتلا و جداسازی آن‌ها از افراد سالم در پادگان‌ها و اماکن اداری و به حداقل رساندن حضور افراد در محل خدمت در ایام قرنطینه و همچنین انجام معاینات و تست‌های گسترده، اجرای اقدامات کنترلی در کلیه مبادی ورودی و خروجی اماکن اداری و سازمانی و همکاری با سایر نیروها در کنترل ورودی و خروجی برخی از شهرها و... جزو نخستین نیروهای اقدام‌کننده بود، گفت: بحمدالله با اقدامات پیشگیرانه صورت گرفته، نیروی پدافند هوایی تاکنون کمترین میزان ابتلا به کرونا داشته است.

امیر سرتیپ سپهری‌راد در خصوص اقدامات پیشگیرانه نیروی پدافند هوایی در داخل پادگان‌ها و کوی‌های سازمانی، گفت: با توجه به اینکه ویروس کرونا کمتر شناخته شده بود؛ لذا این نیرو بر آن شد تا با مدیریت بحران و مطابق با دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی، در حد مطلوب نیازمندی‌های ضروری برای مقابله با این معضل را تهیه و به یگان‌های تابعه واگذار کند. ازجمله نیازمندی‌های که به تهیه و تأمین آن مبادرت شد، دستگاه‌های تب‌سنج به تعداد مورد نیاز یگان‌ها، دستگاه‌های سمپاش و مه‌پاش بوده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین از ظرفیت‌های موجود از قبیل خودروهای رفع آلودگی «ش.م.ه»، برای گندزدایی و ضدعفونی گسترده معابر و اماکن عمومی استفاده شد. در عمده یگان‌های پدافندی، در حد مقدورات اقدام به ایجاد و آماده سازی نقاهتگاه‌هایی برای مراقبت از بیماران کرونایی مهیا شد و با احضار و به‌کارگیری کادر خدوم و فداکار درمانی حداکثر آمادگی برای مقابله با کرونا کسب شد. علاوه بر موارد ذکر شده، همان‌گونه که قبلاً هم اشاره شد، موضوع غربالگری کارکنان وظیفه و پایور به‌طور جد دنبال شد تا در حد امکان زنجیره انتقال ویروس قطع شود.

سرتیپ سپهری‌راد در خصوص اقدامات ارتش در راستای رزمایش خدمت مومنانه گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران و به تبع آن نیروی پدافند هوایی دو رزمایش و رژه مرتبط با مقابله با ویروس کرونا را به مورد اجرا گذاشت. اولین اقدام رزمایش خدمت به جای رژه ۲۹ فروردین، با عنوان مدافعان وطن - یاوران سلامت بود که در این اقدام کلیه امکانات و ظرفیت‌های ارتش و نیرو برای کمک و یاری سازمان‌های متولی مقابله با ویروس کرونا قرارگرفت.

وی ادامه داد: علاوه بر رزمایش مذکور و با اشاره‌ فرمانده معظم کل قوا مبنی بر احتمال حمله بیولوژیکی بودن این بحران، در پدافند هوایی رزمایش بیولوژیکی به مورد اجرا گذارده شد و اقدامات وسیعی در چارچوب دستورالعمل‌های عملیات‌های بیولوژیکی به اجرا درآمد. همه‌گیری ویروس کرونا شرایطی را به وجود آورد که نیاز به تعطیلی بسیاری از مشاغل و جرای قرنطینه سراسری بود. در این عرصه مردم واقعاً خوش درخشیدند و همکاری و همراهی حداکثری را با دولت داشتند، ولی در این میان، بسیاری از مردم عزیزمان دچار مشکلات معیشتی و اقتصادی شدید شدند.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی پدافند هوایی ارتش اضافه کرد: از این‌رو نیروی پدافند هوایی در کنار دیگر نهادها و سازمان‌های دولتی و غیر دولتی با اجرای رزمایش خدمت مومنانه در حد مقدورات به کمک و یاری افراد آسیب‌دیده کشور شتافت. از جمله اقداماتی که در رابطه با این رزمایش صورت گرفت، جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردمی و رساندن آن‌ها به خانواده‌های نیازمند، تهیه بسته‌های حمایتی ارزاق در کلیه یگان‌ها، ایجاد ایستگاه‌های تست ویزیت رایگان در نقاط مختلف کشور، بخشودگی کرایه اماکن تجاری تحت کنترل نیرو، تهیه و اهدای مقادیر زیادی از اقلام ضدعفونی و بهداشتی و حفاظتی در بین مردم، واگذاری خودرو برای خدمت به مردم، کنترل ورودی و خروجی شهرها و ارائه خدمات بهداشتی و بیمارستانی به هموطنان بوده است.

وی در خصوص سالم‌سازی محیط سربازی در یگان‌های مختلف این نیرو گفت: نگرانی خانواده‌های محترم از وضعیت فرزندانشان در خدمت سربازی، برای نیروهای مسلح قابل درک بود و تلاش شد تا حداکثر پیشگیری به جهت ابتلا به ویروس در یگان‌ها صورت پذیرد.

امیر سرتیپ سپهری‌راد بیان کرد: سعی کردیم در دوران قرنطینه، حضور سربازان عزیز را به حداقل برسانیم؛ بر این اساس، فاصله‌گذاری هوشمند را در همه اماکن پادگان‌ها ازجمله خوابگاه‌ها به اجرا درآوردیم، اجرای مراسمات و فعالیت‌های جمعی به حداقل رسانیده شد و تمامی فعالیت‌های سربازی با رعایت دقیق و جدی دستورالعمل‌های بهداشتی به اجرا گذاشته شد. ضدعفونی کردن مستمر اماکن زیست سربازان و غذاخوری‌ها در دستور کار قرار گرفت و برای سرو غذا از ظروف یک بار مصرف استفاده شد، برای حفاظت از مجموعه، سربازانی که از مرخصی برمی‌گشتند به مدت دو هفته در قرنطینه قرار می‌گرفتند و همچنین مدت دوره‌های آموزشی در یگان‌های آموزشی سربازی به نصف تقلیل یافت. امروز به‌حمدلله اوضاع در تمامی پادگان‌ها و یگان‌های پدافند، تحت کنترل است.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی پدافند هوایی ارتش در خصوص توان رزمی این نیرو گفت: حفظ و ارتقاء توان رزم از اولویت‌ها و کار ویژه نیروهای مسلح و به‌ویژه نیروی پدافند هوایی در خط مقدم دفاع از حریم آسمان کشور است. با وجود مشکلات و مسائلی که به جهت شیوع گسترده ویروس کرونا برای کشور و نیروهای مسلح حادث شد، نیروی پدافند هوایی توانسته با تدابیر ویژه و حضور کیفی و اثربخش کارکنان در مراکز فرماندهی و کنترل و مواضع پدافندی و عملیاتی، با رعایت تمامی اصول متناسب با شرایط پیش آمده و با غیرت و ایثار در کنار ملت عزیز و مدافعان سلامت بیش از پیش به دفاع از حریم ولایت حریم ولایت پرداختند و نه‌تنها توان رزمی کاهش نیافت، بلکه می‌توان ادعا کرد که کارکنان پدافند هوایی با اقتدار و عزمی پولادین، مأموریت‌های محوله و پدافند هوایی را بدون کوچکترین وقفه به‌طور مستمر و پایدار و مقتدرانه انجام می‌دهند.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد نیروی پدافند هوایی ویروس کرونا یگان ها پادگان ها سپهری راد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۵۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد | ادعای اولیه چگونه نقش بر آب شد؟

به گزارش همشهری‌آنلاین،رادیو ارتش اسرائیل اخیرا اعتراف کرد که سامانه های پاتریوت آمریکا از دریا در رهگیری موشک های ایرانی موفق عمل نکردند. ایران در پایان عملیات ۱۲ موشک بالستیک مدرن خود را با موفقیت به پایگاه های نظامی اسرائیل کوبیده است. بنا به گزارش عصرایران، وبگاه " فلسطین کرونیکل" با انتشار گزارشی درباره این اعتراف رسانه های اسرائیلی نوشت: این امر منجر به این شده است که اسرائیل در واقع خود را مسئول سرنگونی بیشتر ۳۰۰ پهپاد و موشک ایران که به سمت آنها شلیک شده است، نشان دهد.

بر اساس این گزارش مدت کوتاهی پس از پایان حمله تلافی جویانه ایران به اسرائیل در ۱۳ آوریل، تل آویو ادعای " رهگیری ۹۹ درصدی" پرتابه های ایرانی را مطرح کرد و حتی نام ویژه ای را برای عملیات مشترک پدافند هوایی خود ایجاد کرد تا وضعیت را به یک پیروزی قهرمانانه برای خود تبدیل کند.

اما در عالم واقع عملیات وعده صادق چه ویژگی داشت؟ در واقع، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران دسته‌هایی از پهپادها و موشک‌های قدیمی را با هدف دوگانه ایجاد یک وحشت بزرگ/حادثه بین‌المللی و همچنین مشغول و اشباع کردن واکنش پدافند هوایی اسرائیل شلیک کرد.

سپس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حدود ۱۲ فروند موشک بالستیک مدرن شلیک کرد که اکثر آنها به اهداف خود اصابت کردند و به سایت‌هایی حمله کردند که به‌شدت محافظت‌شده‌ترین مکان ها نسبت به حمله موشک های بالستیک روی کره زمین محسوب می‌شوند.

بعدها، مقامات ناشناس آمریکایی و اسرائیلی اعتراف کردند که نرخ رهگیری ۹۹ درصدی ادعایی ساختگی است و حتی اعتراف به اصابت حدود ۱۲ موشک، این ادعای اولیه آنها را نقش بر آب کرد.

عملیات پدافند هوایی با استفاده از ائتلاف چندملیتی متشکل از نظامیان آمریکا، بریتانیا، فرانسه، اسرائیل، اردن و بر اساس برخی گزارش‌ها، عربستان سعودی و امارات متحده عربی (امارات متحده عربی) بیش از یک میلیارد دلار در آن چند ساعت عملیات ایران، خرج روی دست ائتلاف آمریکایی- اسرائیلی گذاشت.

علاوه بر این ایران پیشتر به ائتلاف آنها ۷۲ ساعت پیش اخطار حمله داد و از این رو آنها توانستند تمامی پدافند هوایی را در سراسر منطقه آماده کنند و ساعت ها برای مقابله با اهداف نسبتا کند حرکتی که ایران اعلام کرده بود با هر دسته جدید شلیک می شود، فرصت داشتند.

سامانه موشکی پاتریوت

بر اساس گزارش رسانه‌های اسرائیلی (رادیو ارتش اسرائیل)، سیستم دفاعی موشکی استاندارد RIM-۱۶۱ آمریکا روی کشتی (SM-۳) در رهگیری پرتابه‌های ایرانی متحمل شکست ۷۵ درصدی شده و از ۸ موشک شلیک شده آنها تنها ۲ مورد به هدف اصابت کرده است.

بلومبرگ اخیرا مقاله ای منتشر کرده است که در آن می گوید اسرائیل اکنون سیستم های موشکی پاتریوت را بازنشسته می کند.

با این حال، بر اساس تمامی گزارش‌های مربوط به عملیات پدافند هوایی که برای دفاع از اسرائیلی‌ها انجام شده است، اکثر پرتابه‌های ایرانی رهگیری شده توسط آمریکا سرنگون شده‌اند و موثرترین روش نه سامانه های پدافندی بلکه استفاده از جت‌های جنگنده بوده است.

علیرغم وجود هیچ مدرکی برای تایید ادعای آنها، ارتش اسرائیل اما ادعا می کند که جنگنده های آنها اکثر موشک های کروز ایران را ساقط کرده اند، که توسط منابعی که با وبگاه "اینترسپت" مصاحبه کرده اند، این ادعای آنها رد شده است.

اسرائیل از زمان جنگ اول خلیج فارس از سیستم موشکی پاتریوت آمریکا ناراضی بوده است.

در سال ۱۹۹۱، عراق موشک‌های اسکاد را به سمت اسرائیل و عربستان سعودی شلیک کرد. ایالات متحده و رسانه های آن مدعی شدند که سامانه موشکی پاتریوت ۸۹ درصد از اسکادهای شلیک شده به سمت عربستان سعودی و ۴۴ درصد از کلاهک های هدایت شده به سمت اسرائیلی ها را رهگیری کرده است. با این حال، ماه‌ها بعد حقیقت آشکار شد و اکنون پذیرفته شده است که عملکرد سیستم موشکی معروف پاتریوت این بود که تنها بین ۱ تا صفر درصد از کل اسکادهای شلیک شده را سرنگون کرد.

به طور مشابه، گفته می شود که سیستم دفاع هوایی گنبد آهنین دارای نرخ رهگیری ۸۵ درصدی است، حداقل این رقمی است که برای رهگیری راکت های فلسطینی پرتاب شده در طول جنگ ۲۰۱۴ علیه غزه ارائه شده است.

با این حال، طبق مطالعه ای که توسط "تئودور پستول" از دانشگاه MIT انجام شد، گنبد آهنین تنها حدود ۵ درصد از پرتابه های شلیک شده در طول جنگ ۲۰۱۴ را رهگیری کرد.

در واقع، علیرغم تبلیغات زیاد درباره کارآیی سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل و آمریکا، اگر تعداد زیادی پرتابه به سمت هدفی شلیک شود، هیچ سیستم دفاعی روی کره زمین وجود ندارد که در مبارزه کامل با یک حمله بزرگ و متمرکز موفق باشد.

کد خبر 849338 برچسب‌ها ایران و اسرائیل خبر ویژه آمریکا و اسرائیل

دیگر خبرها

  • آلمان سامانه پدافند هوایی اوکراین را تقویت می‌کند
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد | ادعای اولیه چگونه نقش بر آب شد؟
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • دیدار رئیس دفتر نظامی فرمانده کل قوا و فرمانده نیروی هوایی ارتش با خانواده شهید زاهدی
  • ماموریت بیمار با بالگرد هوایی اورژانس از داران به اصفهان
  • دیدار سردار شیرازی و امیر سرتیپ واحدی با خانواده سردار شهید زاهدی
  • پنتاگون اعلام کرد پدافند هوایی اردن را تقویت می‌کند
  • پنتاگون پدافند هوایی اردن را تقویت می‌کند
  • حمله یک پهپاد انتحاری اوکراینی به حامل موشک یدکی برای سامانه پدافند هوایی بوک روس ها (فیلم)