Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: شرکت‌های فناور و دانش بنیان می‌توانند در راستای تأمین نیازهای فنی و تجهیزاتی واحدهای صنعتی برای دستیابی به تولید پایدار و سبز بسیار مؤثر باشند.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، سید رضا موسوی مشکینی پیش از ظهر امروز در دیدار رئیس پارک علم و فناوری در سخنانی اظهار کرد: استان قم دارای ظرفیت‌های زیست محیطی کمتر شناخته شده ای از جمله 7 تالاب مؤثر است که باید هرچه بیشتر شناسایی و تقویت شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تراکم بالای شهرنشینی و وجود واحدهای صنعتی بسیار در پیرامون شهر قم، خاطرنشان کرد: یکی از چالش‌های جدی زیست محیطی در شهر قم، همجواری واحدهای مسکونی و صنعتی در حاشیه شهر است که انتقال آنها به شهرک‌ها و نواحی صنعتی، نیازمند مشارکت و اقدام جدی نهادهای مرتبط است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم از تصویب برخی قوانین و آیین نامه‌های جدید زیست محیطی در کشور ابراز خرسندی کرد و گفت: واقعیت این است که نمی توان با نگاه عامه پسند و تصمیم‌های در لحظه و هیجانی به حفاظت و تداوم حیات زیست محیطی کشور کمکی کرد.

وی بر ضرورت نوسازی خطوط تولید و بهره مندی از تکنولوژی‌های پیشرفته در واحدهای صنعتی استان تأکید کرد و گفت: شرکت‌های فناور و دانش بنیان می‌توانند در راستای تأمین نیازهای فنی و تجهیزاتی واحدهای صنعتی برای دستیابی به تولید پایدار و سبز بسیار مؤثر باشند.

موسوی در پایان نقش پارک‌های علم و فناوری در انجام تحقیقات و پژوهش‌های علمی برای کاهش آلودگی‌های زیست محیطی را کلیدی دانست و گفت: با تشکیل کمیته مشترک می‌توانیم از ظرفیت‌های قانونی برای تأمین منافع دوسویه فناوران و محیط زیست استفاده مضاعفی کنیم.

سید حسین اخوان علوی رئیس پارک علم و فناوری استان قم در این نشست با ارائه گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات این نهاد در سال‌های گذشته، بر ضرورت افزایش همکاری‌های فیمابین تأکید کرد و گفت: با برگزاری یک رویداد فناورانه می توان واحدهای فناور استارتاپی را به سمت مرکز رشد تخصصی محیط زیست سوق داد و از آنها حمایت کرد.

انتهای پیام/2258

منبع: فارس

کلیدواژه: محیط زیست فناوری قم واحدهای صنعتی واحدهای صنعتی زیست محیطی محیط زیست استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۶۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ محمد رضا میری لواسانی با حضور در استودیو ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران، ایران اکسپو اظهار داشت: بر اساس آمار رسمی گمرک که به تازگی منتشر شده است پردیس ارزآورترین پتروشیمی کشور در سال ۱۴۰۲ بوده و ۸۵۴ میلیون دلار ارزاوری داشته و همچنین دومین شرکت ارزآور کشور بعد از شرکت ملی گاز است.

میری لواسانی با اشاره به دستاورد جدید پردیس در تولید اوره جدید و سازگار با محیط زیست، گفت: براساس گزارش‌های IFDC نیتروژن به خوبی در خاک جذب نمی‌شود و ۳۳ درصد آن در لایه‌های مختلف خاک هدر می‌رود. برای جلوگیری از وقوع این اتفاقات غیرقابل پیش بینی، پردیس به دنبال معرفی محصول جدید اوره‌ای است.

وی ادامه داد: مشکل اصلی این است که نیتروژن به تدریج در خاک جذب نمی‌شود و به اکسید نیتروژن تبدیل می‌شود، محصول جدید پردیس به جذب تدریجی اوره در لایه‌های مختلف خاک کمک می‌کند. 

میری لواسانی افزود: اکسید نیتروژن یک آسیب برای محیط زیست است و بر تغییرات اقلیمی تأثیر می‌گذارد، به منظور جلوگیری از این موضوع اوره جدید با پوشش کافی تولید شده است که به تدریج در زمین جذب می‌شود.

مدیرعامل پتروشیمی پردیس در پاسخ به سوال مجری که آیا این اوره میتواند انقلابی در امنیت غذایی دنیا ایجاد کند، گفت: با توجه به تغییرات اقلیمی، دنیا برای تامین غذای خود در آینده به اوره بیشتری احتیاج دارد و با حل این مشکل، این نوع اوره آینده تامین غذایی دنیا را تضمین کند.

میری لواسانی از آمریکای جنوبی، آفریقا و شرق آسیا بعنوان مقاصد مهم اوره پردیس نام برد و گفت: یکی از مشکلات ما ناترازی گاز در زمستان و قطع خوراک پتروشیمی است که تلاش کردیم با تعمیرات و نگه‌داری و افزایش بهره‌وری ۱۷۰ هزار تن تولید بیشتری نسبت به سال قبل داشته باشیم.

وی با اشاره به ظرفیت خوبی که نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در اختیار تولید کنندگان برای تعامل با بازار‌های جدید فراهم کرده است گفت: در نشستی که با وزیر کشاورزی سریلانکا داشتیم مقرر شد پتروشیمی پردیس ۳۰ درصد اوره مورد نیاز این کشور را تامین کند که میتواند مشتری خوبی برای پتروشیمی همت باشد که در ۲ الی۳ سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل پتروشیمی پردیس همچنین با رونمایی از برنامه جدید خود از تولید ماده‌ای خبر داد که در سال‌های آینده بیشتر از آن خواهیم شنید.

وی ادامه داد: در حال حاضر اوره بعنوان محصول نهایی ما برای کشاورزی استفاده می‌شود، اما تصمیم داریم با این برنامه بخشی از خام فروشی را به ادبلو تبدیل کنیم که سه برابر بیشتر ارزآوری برای کشور خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود