Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

احمد همتی در آخرین نشست خبری خود با خبرنگاران در محل دفتر کاری خود گفت: مجلس دهم سه ویژگی ممتاز نسبت به ادوار گذشته مجلس شورای اسلامی دارد، کم حاشیه بودن این مجلس، یکی از ویژگی های اصلی مجلس دهم بود، تقریباً سه جناح مختلف تحت عنوان فراکسیون امید، فراکسیون فدایی و فراکسیون مستقل در مجلس دهم وجود داشت، با این همه جناح بازی، حزب بازی و حاشیه های سیاسی این مجلس به مراتب کمتر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: توجه به اقشار کم درآمد و ضعیف جامعه نیز یکی دیگر از ویژگی های مجلس دهم بود، هر طرح و برنامه ای که در حمایت از اقشار کم درآمد و ضعیف جامعه بود بدون هیچ گونه معطلی و پس از بررسی های سریع به تصویب می رسید.

نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه عدالت طلبی و شفافیت سازی را نیز به عنوان ویژگی سوم مجلس دهم عنوان کرد و ادامه داد: یکی از ویژگی های بارز و ممتاز مجلس دهم عدالت طلبی و شفافیت سازی در بسیاری از مواضع، طرح ها و برنامه ها بود.

همتی اظهار داشت: بالغ بر ۱۸۰ قانون در مجلس دهم تصویب شد که بسیاری از این قوانین در حوزه های اقتصادی، سیاسی، محیط زیست، حقوق شهروندی و... بوده است، تعداد زیادی از قوانین و طرح ها و مباحثی که در دهه های گذشته در مجلس شورای اسلامی به دلایل مختلف معطل مانده بود در مجلس دهم به طور ویژه پیگیری شد و به نتیجه رسیده است.

وی تأکید کرد: همه تلاش مجلس دهم بر این بوده است که با تصویب قوانین و برنامه های مختلف، موجبات دلگرمی و افزایش امید جامعه را فراهم کند و کمتر موجب دلسردی و ناامیدی شوند، و از حیث کارنامه درخشان و خوبی نیز دارد، مصوبات مجلس دهم تا حدی ثبات نسبی در جامعه را به دنبال داشته است.

نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس دهم شورای اسلامی اذعان داشت: مجلس دهم از حیث تذکر، سوال، تحقیق و تفحص و استیضاح، نسبت به مجلس های قبل، بیشترین آمار را داشته است، ۶ استیضاح جدی توسط مجلس دهم انجام شد که از این تعداد، ۲ استیضاح با رأی نمایندگان مجلس منجر به برکناری وزیر شد.

همتی با ارائه گزارشی از فعالیت ها در حوزه انتخابیه سمنان، مهدیشهر و سرخه گفت: از یک هزار و ۴۴۰ روز کاری مجلس دهم، بیش از یک هزار روز در حوزه های انتخابیه حضور داشتم و بیش از ۴۵۰ بازدید میدانی در حوزه های انتخابیه سمنان، مهدیشهر و سرخه انجام شده است.

وی افزود: اختصاص ردیف بودجه برای طرح انتقال آب دریای خزر و سد فینسک، پیگیری تکمیل و تجهیز بیمارستان سوانح سوختگی در سمنان و بیمارستان مهدیشهر، راه اندازی فرودگاه سمنان، تکمیل و ساخت پروژه های راه سازی، جاده نظامی سمنان، محور سمنان – فیروزکوه و... راه اندازی تعدادی از واحدهای صنعتی، تولیدی، نساجی، تولید خودرو و... که تعطیل شده بودند و پیگیری منطقه ویژه اقتصادی از مهترین طرح ها و برنامه هایی بودند در در مجلس دهم پیگیری شد.

نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه ادامه داد: استان سمنان کماکان با مشکل کم آبی مواجه هست، همین یک طرح انتقال آب دریای خزر اگر برای سمنان به طور جدی پیگیری و به نتیجه برسد، باعث رشد و توسعه کل منطقه خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مجلس دهم استیضاح مهدیشهر و سرخه مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۷۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، جمعیت‌شناسان می‌گویند طی ۵۰ سال آینده تعداد سالمندان ۶۰ سال به بالا افزایش خواهد یافت و این گروه بخش قابل‌توجهی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند.

تخمین زده شده تا سال ۲۰۵۰ جمعیت افراد بالای ۶۰ سال به دومیلیارد نفر در جهان خواهد رسید و به این معناست که به ازای هر پنج نفر یک سالمند خواهیم داشت. 

به این ترتیب نه فقط در کشور‌های توسعه‌ یافته بلکه در کشور‌های در حال‌توسعه نیز بخش قابل‌توجهی از جمعیت را سالمندان تشکیل خواهند داد و افزایش سالمندان در صورت نداشتن برنامه‌های مدون، در آینده به چالشی مهم برای جوامع تبدیل خواهد شد. 

در کشور‌های توسعه‌یافته، از سه دهه گذشته سرویس‌های خدمات مراقبت روزانه به عنوان جایگزینی برای مراقبت‌های سازمانی و رسمی به وجود آمده است و این سرویس‌ها نقش مهمی در مراقبت‌های مبتنی بر جامعه برعهده گرفته‌اند. 

حالا با توجه به روند روبه رشد جمعیت سالمندان و نیاز‌های آنها بویژه باتوجه به مسائلی ازجمله تغییر در سبک زندگی خانواده‌ها و مهاجرت فرزندان و افزایش شمار سالمندان تنها، توسعه مراکز نگهداری روزانه سالمندان در کشور ما نیز ضروری به نظر می‌رسد. 

برخی از کارشناسان معتقدند اگر همین حالا برای افزایش تعداد سالمندان، برنامه‌هایی در نظر گرفته نشود به‌زودی با یک بحران جدی مواجه خواهیم شد.

درحال حاضر بیش از ۱۰درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند و باتوجه به آمار، پیش‌بینی شده است در سال ۱۴۲۰ حدود ۲۰درصد از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل خواهند داد که باید به نیازهایشان ازجمله بیمه، خدمات در زمینه‌های مختلف از جمله مسکن پاسخ داده شود.

حمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: متاسفانه تهران در حوزه جمعیت در آستانه بحران است که می‌توان از آن به ابر بحران نام برد، زیرا در جوانی جمعیت وضعیت خوبی نداریم.

وی با بیان اینکه متوسط ۱۳ درصد تهرانی‌ها سالمند محسوب می‌شوند گفت: اگر اقدام عاجل و موثر انجام ندهیم درصد سالمندان قابل توجه خواهد شد.

صاحب در خصوص میزان سالمندان در مناطق مختلف تهران گفت: درصد سالمندان در مناطق تهران متفاوت است به صورتی که در منطقه ۱، ۳، ۶، ۲۱ بیشترین تعداد سالمند را در تهران دارند و حدود ۱۶ درصد جمعیت سالمندان تهران را دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • ۲ دادگاه علنی برخط در مهدیشهر و دامغان برگزار می‌شود
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟