Web Analytics Made Easy - Statcounter

نبود تاسیسات آبرسانی از قبیل لوله‌کشی، تامین آب نامنظم و محدود، نظارت ناکافی بر ماشین‌های حمل آب آشامیدنی به همراه وعده‌های عمل‌نشده و بیشمار مسئولین، بخشی از دلایل نارضایتی مردم منطقه غیزانیه به حساب می‌آید.

خبرگزاری فارس؛ عطش تشنگی در کنار وعده‌های عمل نشده مسئولین منجر به آشفتگی خاطرش شده بود، پیرمرد با قد خمیده و چهره‌ای نگران از شرایط نامناسب ابتدایی‌ترین نیازهای خانواده‌اش می‌گفت، معتقد بود، فاصله تا اهواز 40کیلومتر است اما چگونه 40 سال است که آب آشامیدنی از این منطقه دور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سخنان تنها بخشی از صحبت‌های مردم غیزانیه اهواز در ارتباط با مشکلات مطرح این روزهاست.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، بخش غیزانیه در ناحیه شرق مرکز استان خوزستان، علاوه بر حضور شرکت‌های نفت و گاز کارون و مارون، شرکت ملی حفاری ایران، پتروشیمی مارون و پتروشیمی رازی، در مسیر ترانزیت بنادر ایران نیز در این بخش قرار دارد. این ناحیه از اهواز متشکل از 83روستا است که بر اساس آخرین سرشماری نفوس و مسکن، 25 هزار نفر را در خود جای داده است.

* 40روستای غیزانیه از تاسیسات آبرسان بی‌بهره هستند

در همین راستا یکی از نیروهای جهادی مستقر در منطقه غیزانیه اهواز در تبیین مشکلات مربوط به آب آشامیدنی منطقه، گفت: موارد مربوط به مشکلات آب آشامیدنی در منطقه غیزانیه به 3دسته کلی قابل تقسیم است، بخش اول مرتبط با وجود نداشتن تاسیسات لوله‌کشی برای بخشی از روستاهای منطقه است، در این خصوص باید اشاره کرد که بیش از 40روستا غیزانیه از تاسیسات لوله‌کشی به منظور آب‌رسانی بی‌بهره هستند.

وی در بیان بخش دوم مشکلات مرتبط با آب آشامیدنی غیزانیه، عنوان کرد: توزیع ناعادلانه و محدود آب آشامیدنی در روستاهای مجهز به تاسیسات انتقال آب از دیگر دلایل نارضایتی مردم است، در حقیقت روستاهای بزرگ منطقه به طور متوسط، در هر هفته بین 9الی 10 ساعت از آب آشامیدنی بهره‌مند هستند. همچنین روستاهای کوچک‌تر به طور متوسط هر 10روز برای 3 الی 4 ساعت به آب آشامیدنی دسترسی دارند.»

*عطش مردم در کنار وعده‌های پوشالی مسئولین

این نیروی جهادی مستقر در منطقه، در توضیح دسته سوم منابع نارضایتی مردم در غیزانیه، گفت:« مردم روستاهای غیزانیه، علاوه بر منابع آبی ناشی از لوله‌کشی، از دو مسیر ماشین‌های حمل آب نسبت به تامین آب آشامیدنی خود اقدام می‌ورزند. در این ارتباط حضور نامنظم ماشین‌های حمل آب آشامیدنی و نبود نظارت کافی بر قیمت آب، زمینه‌ساز نارضایتی مردم شده است.»

علاوه بر مشکلات مطرح شده در حوزه تامین آب آشامیدنی منطقه غیزانیه، مسئله وعده‌های محقق نشده مسئولین ذی‌ربط منجر به نارضایتی شدید مردم شده است.

در همین راستا، مرتضی جمشید پور یکی از دانشجوهای بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز که از نزدیک شاهد مطالبه مردم غیزانیه بوده است، عنوان کرد:« بررسی اخبار مرتبط با منطقه غیزانیه، از وعده‌های بی‌شمار مسئولین به منظور حل مشکل آب آشامیدنی خبر می‌دهد. این در حالی‌ست که در شرایط فعلی تامین آب با شرایط ذکر شده نیز دچار کاهش شدید شده است.»

* آب‌رسانی منطقه غیزانیه تا 2 هفته دیگر انجام می‌شود

لازم به ذکر است، غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان درآخرین اظهار نظر خود در تاریخ 5خرداد ماه سال جاری از حل مشکلات مربوط به آبرسانی منطقه غیزانیه تا 2 هفته آینده خبرداد و گفت:« پروژه آبرسانی به منطقه غیزانیه اهواز طبق برنامه ریزی پیشرفت داشته است و ظرف۲هفته آینده آبرسانی در آن انجام می‌شود؛ البته ۶کیلومتر از این مسیر در روستاهای صفیره و نزهه به دلیل فرسودگی باید تعویض شود که اعتبارات آن تامین شده و ظرف ۳۰ تا ۴۵ روز آینده وصل خواهد شد.»

شریعتی، ضمن اشاره به اعتبار 450میلیارد ریالی پروژۀ آبرسانی منطقه غیزانیه، اظهار داشت:« رفع مشکل آب بخش غیزانیه از سال ۹۶ به طور جدی دنبال شده است، این طرح یک پروژه مهم و بزرگی بوده که در حال پایان است.»

بررسی جزئیات دلایل نارضایتی مردم از شرایط آبرسانی منطقه غیزانیه اهواز، مشخص می‌کند، راهکارهای مد نظر مسئولین مرتبط می‌بایست شامل حل همه مشکلات عنوان شده باشد. در حقیقت علاوه بر تنظیم و نظارت بر آب‌رسانی منظم به غیزانیه، لوله‌کشی بیش از 40 روستا بی‌بهره از تاسیسات آبرسانی نیز باید در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: غیزانیه آب آشامیدنی آبرسانی دلایل نارضایتی مردم منطقه غیزانیه غیزانیه اهواز آب آشامیدنی لوله کشی تامین آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۷۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات پیش روی طرح راه آهن خراسان جنوبی روی میز بررسی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، عملیات اجرایی راه آهن خراسان جنوبی ۱۵ شهریور ۱۴۰۲ آغاز شد.

طرحی که ۱۳ قطعه دارد و عملیات اجرایی اش در برخی قطعات در حال اجراست و در مابقی قطعات نیز به زودی آغاز می‌شود.

 برای شتاب گرفتن این طرح امروز جلسه‌ای در دفتر معاون عمرانی استاندار خراسان جنوبی برگزار شد.

در این جلسه مقرر شد زیرسازی این طرح که عملیات اجرایی آن سال گذشته آغاز شده تا دو سال آینده به اتمام برسد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • رئیس سابق سازمان تیم‌های ملی: بعید می‌دانم با این روند مدال المپیک بگیریم/ دلایل افت فروغی قابل بررسی است
  • نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند
  • ریس سابق سازمان تیم‌های ملی: بعید می‌دانم با این روند مدال المپیک بگیریم/ دلایل افت فروغی قابل بررسی است
  • مشکلات پیش روی طرح راه آهن خراسان جنوبی روی میز بررسی
  • تأخیر در صدور پروانه ساختمانی موجب مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود
  • سخنگوی شورای نگهبان: رد صلاحیت حسن روحانی دلایل متعدد دارد / ایرادات به لایحه حجاب پابرجاست
  • بررسي مسائل و مشکلات محله تخت استاد يزد