Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-01@10:08:35 GMT

تشکیل کنسرسیوم تعدیل قیمت محصولات حوزه عفاف و حجاب

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۷۹۳۹۱

تشکیل کنسرسیوم تعدیل قیمت محصولات حوزه عفاف و حجاب

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب به نقل از روابط عمومی نخستین نمایشگاه مجازی عفاف و حجاب، اسماعیل قادری فر با اعلام این که در زمینه چادر مشکی در حال ایجاد کنسرسیومی از تولیدکنندگان و عرضه کنندگان هستیم، گفت: در این زمینه با انجمن فعالان حوزه حجاب و عفاف، دانشگاه امیرکبیر و نساجی و انجمن تولیدکنندگان نساجی یزد، در حال مذاکره هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: این مسئله در قالب یک کنسرسیوم در حال مذاکره است تا بتوانیم در زمینه تولیدات فن آورانه محصولات مورد نیاز بانوان کشور گام های جدی برداریم و از طرف دیگر قیمت ها را برای محصولات کلیدی و استراتژیک در حوزه عفاف و حجاب کاهش دهیم.

این مسئول معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری افزود: تولید چادر مشکی یکی از حیاتی ترین اقلام حوزه عفاف و حجاب است که به رغم ظرفیت های بسیار خوبی که در کشور برای تولید چادر مشکی داریم متاسفانه از این ظرفیت ها استفاده نمی شود و سالانه چندین میلیون یارد چادر مشکی که نماد زن ایرانی و هویت ایرانی اسلامی برای زن مسلمان است را از خارج از کشور وارد می کنیم.

رئیس مرکز توسعه فن‌آوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جهوری یادآور شد: فعالان حوزه عفاف و حجاب باید همت خود را معطوف تولید محصولات عفاف و حجاب کنند. در این مسیر نباید فراموش کرد ملزومات تولید نوآورانه را در نظر بگیرند به عنوان مثال در حوزه چادر مشکی نوآوربودن طرح‌ها، سبک بودن، رنگ، کیفیت و ... نکاتی است که نیازمند نوآوری و کار فن آورانه است.

قادری فر گفت: معاونت علمی به عنوان یک تسهیلگر در جریان نوآوری در کشور از شرکت های دانش بنیان و فن آوری که در حوزه های مختلف عفاف و حجاب از جمله مقوله چادر مشکی یا در زمینه طراحی مد و لباس ایرانی اسلامی فعال هستند، حمایت می کند.

وی یادآور شد: با توجه به وضعیت جامعه دینی ایران اسلامی، موضوع عفاف و حجاب از اهمیت زیادی برخوردار است و اکثر زنان و دختران ایران اسلامی به موضوع عفاف و حجاب و نوع پوشش اهمیت می دهند.

رئیس مرکز توسعه فن‌آوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جهوری افزود: طبیعتا عرضه محصولات باکیفیت و با قیمت مناسب در این بخش از اهمیت بالایی برخوردار است. ما با برگزاری نمایشگاه و رویداد های تخصصی سعی در شناسایی ظرفیت تولیدکننده های ایرانی در این حوزه برای جامعه مخاطبمان هستیم.

قادری فر تصریح کرد: متاسفانه در حوزه پوشش های اسلامی اعم از مد و لباس کار نوآورانه ای در کشور انجام نشده است. تشنگان معارف اسلامی که در این حوزه فعال هستند کارهایی انجام داده اند اما  متاسفانه نوآوری های عمیقی نیستند که بتواند جامعه مخاطب را جذب کند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از کارکردهای نمایشگاه عفاف و حجاب تزریق روح نوآوری دراین حوزه است تا بتواند جامعه هدف و مخاطبان بیشتری را اغنا، برندهای جدید این حوزه را معرفی و دست‌آورد هایی که در این حوزه وجود دارد را به نمایش بگذارد.

این مسئول معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری افزود: یکی از ستادهای توسعه فن آوری که در سال های اخیر تشکیل شد؛ ستاد توسعه فن آوری های نرم و هویت ساز است که ذیل یک برنامه راهبردی  به عنوان کارگروه صنایع خلاق سعی  می کند در همه حوزه های فن آوری های نرم و هویت ساز در حوزه عفاف و حجاب که ضریب نفوذ بسیار زیادی در مخاطب دارد برنامه ریزی کند.

رئیس مرکز توسعه فن‌آوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جهوری گفت: از اقدامات این ستاد راه اندازی ۳ مرکز نوآوری در حوزه عفاف و حجاب از جمله مرکز نو آوری های علوم انسانی در قم، مرکز نوآوری های مد و لباس اسلامی در دانشگاه شریعتی دانشگاه فنی حرفه ای، مرکز نوآوری پاک علم و فن آوری هنر و علوم انسانی در دانشگاه علم و فرهنگ است تا بتوانیم از ظرفیت های شرکت های خلاق و دانش بنیانی که تمایل به حضور در این عرصه دارند، استفاده کنیم.

قادری فر افزود: طبیعتا در هر حوزه ای که تمایل به برتری پیدا کردن داریم نیازمند به استفاده از ظرفیت های نوآورانه و فارغ التحصیلان دانشگاهی مرتبط با این حوزه هستیم تا بتوانیم حداکثر بهره را در شکل گیری جریان های نوآورانه در حوزه های تخصصی مانند مد و لباس اسلامی، عفاف و حجاب ببریم.

وی افزود: این ستاد بسته حمایتی از شرکت های خلاق برای توسعه کسب و کار، بازارسازی و استفاده از توان استارت آپی در نظر گرفته است تا به عنوان زیرساخت نیروی انسانی ما در این حوزه بتوانند خود را بازسازی کنند؛ در سبد حمایتی ما در معاونت علمی در حوزه صنایع خلاق انواع تسهیلگری اعم از مالی و غیرمالی، بسترسازی برای نفوذ بیشتر بازار محصولات فن آورانه و نوآورانه پیش بینی شده است.  

قادری فر در پایان یادآور شد: ستاد توسعه فن آوری‌های نرم یکی از حامیان اصلی این نمایشگاه بود، زیرا حوزه صنایع خلاق و هویت ساز یک حوزه بکر است و بازار بزرگی در انتظار شرکت‌های دانش بنیان و فن‌آور قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: توسعه فن آوری حوزه عفاف و حجاب معاونت علمی چادر مشکی مد و لباس فن آوری قادری فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۹۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر علیپور مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران در نشست خبری در نمایشگاه ایران اکسپو گفت: کنسرسیوم کشتی‌سازی داخلی با حضور سه شرکت بزرگ ایرانی با هدف اینکه نیازمندی‌های صنعت دریایی کشور را تأمین کند ایجاد شد. این کنسرسیوم با تجمیع نیازها و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و توان اعضا می‌تواند اقدامات گسترده‌ای را انجام دهد.

مدیرعامل شرکت صدرا، فاز اول را در همکاری تمامی دستگاه‌ها و متخصصان دانش‌بنیان و دانشگاه‌های دریایی برای تأمین نیازهای داخلی در مسیر تحقق جهش تولید عنوان کرد و گفت: فاز دوم این برنامه به بانک‌ها و مؤسسات مالی با کارفرمایان برای تجمیع منابع است. ضمن اینکه تجمیع فناوری نیز همواره مدنظر ما در تمامی مراحل کمک به تولید و تأمین نیازهای تجهیزاتی داخل در کنار واردات نیازها است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون قرارداد ۴ کشتی با ظرفیت‌های سه هزار و ۵۰۰ تنی و ۵ هزار تنی با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران منعقد شده که دو فروند به صورت «روروشیپ» و دو فروند مربوط به حمل کالاهای عمومی است که تا پایان سال دو فروند تحویل کشتیرانی می‌شود و دو فروند دیگر که فرایند مهندسی آن در حال طی‌شدن است.

علیپور خاطرنشان کرد: همچنین قرارداد ساخت ۵ فروند کشتی کشور با ظرفیت‌های ۴۰ تا ۷۰ هزار تن را با یک هلدینگ امضا شد و این ۵ کشتی در سبک‌های نفتکش، فله بر و کانتینر بر است.

وی در ادامه گفت: ما قانونی داریم که حداکثر استفاده از توان داخل است بر همین اساس مجاز نیستیم که تجهیزاتی که در داخل تولید می‌شود را از خارج تأمین کنیم؛ بنابراین تمام تلاش ما این است که شرکت‌های دانش بنیان و صنعت را فعال کنیم. البته بیشتر تجهیزات چه سیستم رانش چه سیستم ناوبری و مخابراتی در داخل کشور ساخته می‌شود و در تلاش هستیم که از ظرفیت‌های بخش غیرنظامی استفاده کنیم.

علیپور گفت: هلدینگ دریایی خاتم از مجموعه موسساتی تشکیل شده که کارهای مختلفی انجام می‌دهند. در بخش عمرانی ساخت اسکله‌ها، موج‌شکن‌ها، لایروب‌ها و خدمات لایروبی انجام می‌دهند که البته صدرا بخش کشتی سازی و فراساحلی را انجام می‌دهد.

کد خبر 6091409 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • حجاب و عفاف یک مقوله فرهنگی و سیاسی است
  • حجاب مانعی برای پیشرفت نیست
  • سردار رادان از نمایندگان مجلس برای حمایت از «طرح نور» تشکر کرد
  • قدردانی «سردار رادان» از نمایندگان مجلس برای حمایت از طرح نور
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • قدردانی مسئول دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی در قم از اجرای طرح نور
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از فراجا برای اجرای طرح عفاف و حجاب