Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@08:32:55 GMT

کنترل آتش در خاییز تنگستان/ بالگرد نیامد

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۸۰۰۳۹

کنترل آتش در خاییز تنگستان/ بالگرد نیامد

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، مدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر در گفت و گو با خبرنگار گفت: امروز سه گروه شامل ۵۰ نفر از نیروهای منابع طبیعی، محیط زیست، امور عشایر و هلال احمر با بالگرد هلال احمر به ارتفاعات خاییز رفتند اما بالگرد به علت نبود جای مناسب نتوانست دربلندی فرود آید و این نیروها با تجهیزاتشان در مناطق پایین تر کوه پیاده شدند و سپس به نقاط مختلفی که آتش وجود داشت رفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهانگیر دهقانی افزود: اکنون آتش کنترل شده و مهار آن در مراحل آخر است.

او ادامه داد: گروه‌های اطفاء حریق همچنان در محل باقی می‌مانند تا اگر مشکلی پیش آمد بتوانند مقابله کنند.

بالگرد آب‌پاش سرانجام نیامد

مدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر عنوان کرد: آتش سوزی در منطقه دهرود دشتستان از دیشب که مهار کامل صورت گرفت، دیگر شعله ور نشد.

دهقانی افزود: بالگرد آب‌پاش که قرار بود امروز برای خنک سازی مناطق آتش گرفته دشتستان بیاید سرانجام نیامد.

او ادامه داد: این بالگرد اول قرار بود از استان فارس بیاید بعد گفتند مشکل پیش آمده و قرار شد از تهران بالگرد اعزام شود که آن هم سرانجام نیامد.

مدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر بیان کرد: دیروز ۲۵۰ نیرو در مهار کامل آتش در منطقه دهرود بخش ارم دشتستان فعالیت داشتند.

دهقانی تاکید کرد: بسیاری از درختان این منطقه در آتش نسوخته‌اند.

او گفت: سطح آتش سوزی در دهرود دقیق مشخص نیست اما به نظر می‌رسد بیش از ۵۰۰ هکتار باشد.

مدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر خطای انسانی را عامل این دو مورد آتش سوزی عنوان کرد اما گفت علت دقیق آن مشخص نیست.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هلال احمر آتش سوزی اطفاء حریق مدیریت بحران مدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۰۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخلداران استان بوشهر مراقب آفت کنه گردآلود خرما باشند

احمد سبحانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به شروع فصل گرما، کاهش رطوبت نسبی هوا و همچنین وجود ریزگردهای محلی و به تناسب مرحله رشدی محصول خرما، شرایط لازم برای شروع فعالیت، تزاید نسل و خسارت کنه‌های گردآلود خرما به تدریج در حال فراهم شدن است.

وی اضافه کرد: کارشناسان شبکه مراقبت و پیش آگاهی، کارشناسان حفظ نباتات و مروجان پهنه‌ها نسبت به بررسی چرخه زندگی و اطلاع رسانی و پیش آگاهی لازم در خصوص خسارت و نحوه مدیریت آفت مذکور به باغداران عزیز اقدام می‌کنند.

سبحانی بیان کرد: این آفت از شیره بافت‌های میوه‌های جوان و بخصوص میوه‌های نارس خرما و همچنین از شیره نباتی برگ‌های جوان نخل تغذیه می‌کند و در اثر تغذیه آن رنگ طبیعی برگ و میوه‌ها تغییر یافته و به رنگ خاکستری مایل به سفید و یا زرد کمرنگ در می‌آید.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر تاکید کرد: اندازه میوه‌های آسیب دیده کوچک مانده و با خروج مواد قندی و شیره نباتی از آن پوست میوه نیز سخت و خشک می‌شود.

وی افزود: کنه‌ها برای حفاظت و انتقال خود از یک نقطه به نقطه دیگر تار می تنند و در زیر تارها به فعالیت می‌پردازند. هنگام طغیان آفت خوشه‌های خرما منظره‌ای غبارآلود به خود گرفته و میوه‌ها به رنگ قرمز تیره در آمده و چروکیده و نامرغوب می‌شوند.

سبحانی خاطرنشان کرد: شروع فعالیت کنه تارتن خرما بستگی به دما و رطوبت نسبی دارد؛ با پایش دما، رطوبت و بررسی خوشه‌ها و همچنین استفاده از تجربه‌های محلی می‌توان شروع فعالیت را معین کرد.

وی افزود: در کنترل این آفت شروع فعالیت بسیار مهم است و تا قبل از شروع فعالیت سمپاشی توصیه نمی‌شود و برای کنترل شیمیایی می‌توان به محض مهاجرت کنه‌های بالغ از تاج درخت به سمت خوشه‌ها، از سموم کنه‌کش اختصاصی یا کنه کش عمومی استفاده کرد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: به دلیل تعدد نسل کنه‌های تارتن و برای پیشگیری از بروز پدیده مقاومت نسبت به کنه‌کش‌ها، نکته بسیار مهم در کنترل مطلوب کنه‌ها، رعایت تناوب در سموم مصرفی است.

کد خبر 6096861

دیگر خبرها

  • تشدید فعالیت سامانه بارشی در تهران / پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی معابر
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • بارش‌های سیل‌آسا اردبیل را در بر می‌گیرد
  • درباره سفر رافائل گروسی به ایران؛ ماموریت دیپلماتیک مدیرکل آژانس در روزهای طوفانی منطقه/ مدیریت بحران؛ محتمل ترین نتیجه سفر
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران/ باد شدید در راه است
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در تهران
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران / باد شدید در راه است
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • نخلداران استان بوشهر مراقب آفت کنه گردآلود خرما باشند
  • آخرین جزئیات خسارت بارش‌ها در اصفهان / کدام محورهای استان مسدود است؟