Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@06:10:21 GMT

افزایش دستمزد کارگران به تحقق جهش تولید می‌انجامد

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۸۲۳۲۷

افزایش دستمزد کارگران به تحقق جهش تولید می‌انجامد

محسن نیرومند روز چهارشنبه در گفت‌ و گو با ایرنا اظهارداشت: با افزایش دستمزدها انگیزه کافی برای کارگران ایجاد می‌شود که وظیفه خود را برای افزایش بهره‌وری و جهش تولید انجام دهند.

وی اظهارداشت:  مولفه‌های بسیاری در تولید نقش دارند که شامل سرمایه در گردش، فنون یا علم تولید، دستگاه‌ها و نیروی انسانی می‌شود و باید این مولفه‌ها و راههای رشد و توسعه آنها را توسط دستگاه‌های مربوطه را بررسی کنیم تا در نهایت به جهش تولید منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیرومند با بیان اینکه منابع انسانی به عنوان مهمترین مولفه تولید، تاثیر فراوانی در جهش تولید دارد، خاطرنشان کرد: حجم زیادی از کارهای  وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه روابط کار است به همین دلیل رشد مولفه نیروی انسانی را هدف خود قرار داده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان یادآور شد: هیچکدام از مولفه‌های پول، علم و دستگاه‌ها، بدون نیروی انسانی خوب قابل استفاده نیستند.

وی با بیان این که رهبری بر بازنگری در افزایش دستمزدهای سال ۹۹ کارگران تاکید داشتند، گفت: نگهداری نیروی انسانی یا حفظ اشتغال موجود یکی از موارد مهم و مورد توجه دولت است که برای حفظ اشتغال موجود، باید مشکلاتی که موجب ریزش نیروها می‌شود را مورد بررسی قرار دهیم.

به گفته وی بیماری کرونا، در زمان حاضر به عنوان بیشترین مشکل  موجب تعطیلی کارگاه‌های تولیدی شده است.

نیرومند اظهارداشت: حمایت بیمه بیکاری و  حمایت مالی برای واحدهایی که نیروی خود را از دست نمی‌دهند و  همچنین حمایت از نیروهای فصلی و نیروهای خاصی که بیمه نیستند هم در چهارچوب تصمیمات دولت قرار دارد.

وی اضافه کرد: تحریم‌ها یکی دیگر از مواردی است که موجب ریزش نیروهای کار می شود که در شرایط کنونی این تحریم‌ها، صنایع و بنگاه‌های تولیدی و اقتصادی را در شاخه‌های مختلف برای تامین مواد اولیه، تجهیزات و تامین و جابجایی ارز با مشکل جدی مواجه کرده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان بیان کرد: واحدهای تولیدی برای تهیه مواد اولیه مورد نیاز خارجی و تجهیزات باید شرایط سختی را پشت سر بگذارند و تحریم‌ها را دور بزنند و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برای رفع این مشکل پیش بینی شده و رییس جمهوری اختیارات خود را در این زمینه به استانداران واگذار کرده است.

وی ادامه داد: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان اصفهان هم سه جلسه در هر هفته برای رفع مشکلات صنعتگران و تولید کنندگان تشکیل می‌شود تا بتوانیم مشکلات مالی، چرخش مالی و تامین مواد اولیه و تجهیزات واحدهای تولیدی را تامین کنیم.

نیرومند با بیان اینکه این جلسات برای حمایت از تولید کنندگان و رفع مشکل آنها برگزار می‌شود گفت: این کارگروه مشکلات بدهی واحدهای تولیدی به بانک‌ها، مسائل محیط زیست، مالیاتی و بیمه ای تولید کنندگان و مشکلات آنها با شرکت شهرک‌های صنعتی را نیز بررسی و حل می‌کند.

وی افزود: بیش از ۲۴۰ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال ۹۸ برای رفع مشکلات  واحدهای تولیدی برگزار شد و این جلسات در سال جاری هم ادامه پیدا خواهد کرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان خاطرنشان کرد: سرمایه در گردش بعنوان یکی دیگر از مولفه‌های تولید محسوب می‌شود که تبصره ۱۸ قانون برنامه ششم این اختیار و امکان را داده که بتوانیم با حمایت مالی از همه تولید کنندگان،  تسهیلات را برای آنها پیش بینی کنیم.

وی با بیان اینکه تصمیم های دولتی در این مدت اندک برای تحقق شعار جهش تولید در نظر گرفته شد، تصریح کرد: کاهش نرخ سود بانکی بعنوان مهمترین عامل حمایتی از تولید کنندگان برای جهش تولید هنوز عملیاتی نشده است.

نیرومند با اشاره به اینکه تصمیم کاهش نرخ سود بانکی از ۱۸ درصد هنوز اعمال و ابلاغ نشده اما قرار است که درصد سود بانکی کاهش یابد، بیان کرد: این امر موجب ترغیب  تولید کنندگان به سرمایه گذاری بیشتر در بخش تولید خواهد شد که بهمراه خود جهش تولید را خواهد داشت.

بر اساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۹۵، جمعیت استان اصفهان پنج میلیون و ۱۲۰ هزار و ۸۵۰ نفر شامل یک میلیون و ۷۷۹ هزار و ۳۶۶ نفر جمعیت فعال است که از این تعداد یک میلیون و ۵۱۹ هزار و ۵۶۹ نفر شاغل و ۲۵۹ هزار ۷۹۷ هزار نفر بیکار هستند.

یک میلیون و ۹۰ هزار نفر کارگر بیمه شده بر اساس آخرین آمارها در استان اصفهان وجود دارد که با در نظر گرفتن خانواده‌های آنها، ۶۴ درصد از جمعیت استان را تشکیل می‌دهند.

استان اصفهان در زمان حاضر ۹ هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی و ۱۵۰ هزار واحد صنفی فعال دارد.

برچسب‌ها جهش تولید جامعه اسلامی کارگران اصفهان اداره کل تعاون کار و امور اجتماعی استان اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جهش تولید جامعه اسلامی کارگران اصفهان جهش تولید جامعه اسلامی کارگران اصفهان کار و رفاه اجتماعی واحدهای تولیدی تولید کنندگان نیروی انسانی استان اصفهان جهش تولید مولفه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۲۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود

ایسنا/گیلان نماینده ولی فقیه در گیلان گفت: باید برای کارگران ایمنی، امنیت و امید ایجاد کنیم؛ همچنین ایجاد توازن میان افزایش حقوق کارگری و قیمت کالاهای مصرفی باید اجرایی شود.

آیت الله رسول فلاحتی امروز، ۶ اردیبهشت ماه در دیدار با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان به مناسبت هفته کارگر، با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در دیدار با جامعه کارگری، اظهار کرد: بیانات رهبر انقلاب درباره کار و کارگری و کارگران و تولید بسیار جامع و راهگشا بود.

وی افزود: ۱۴ میلیون کارگر در کشور داریم که با خانواده هایشان حدود نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می دهد و لذا شاهد ظرفیت بالای جامعه کارگری هستیم و زندگی مردم با تولیدات کارگران آمیخته شده است.

نماینده ولی فقیه در گیلان شئونات زندگی روزمره را گره خورده با تولیدات کارگران دانست و تصریح کرد: عمده مواد غذایی و کالاهای مصرفی ما محصول تلاش کارگران است که توجه ویژه به جایگاه کار و کارگر را می طلبد.

امام جمعه رشت با اشاره به جایگاه کارگر در آموزه های دینی، یادآور شد: همه انبیاء الهی کارگر و تولیدکننده بودند و نظام اسلامی نیز جایگاه ویژه ای برای قشر کارگر قائل است.

وی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ تحت عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، عنوان کرد: اگر تولید اتفاق بیفتد، ثروت ایجاد می شود و با ثروت رفاه می آید و رفاه آسایش و آرامش جامعه را به دنبال دارد و صادرات را رقم می زند و اشتغال ایجاد می کند.

آیت الله فلاحتی با بیان اینکه تا یک دهه قبل جایگاه کار و تولید اینگونه نبود، تصریح کرد: نرخ بیکاری استان سه درصد کاهش یافته و به زودی به پنج درصد خواهد رسید؛ این در حالی است که با جهش تولید، اشتغالزایی می شود.

وی میدان تقاضا برای تولیدات ایرانی را وسیع دانست و تاکید کرد: بسیاری از کشورهای آمریکای لاتین و آسیای میانه خواستار تولیدات ایرانی هستند؛ البته بهترین صادرات، صادرات کالاهای فنی و مهندسی بوده و بسیاری از کشورها از جمه ترکیه و عراق و سوریه به صادرات کالاهای فنی و مهندسی ما به ویژه در بخش های خودروسازی و کشتی سازی و سدسازی نیاز دارند.

وی کشورهای آسیای میانه را طرفدار کالای ایرانی دانست و یادآور شد: با افزایش تقاضا، تولید افزایش پیدا می کند و تولیدکننده انگیزه می گیرد؛ از مسئولان انتظار داریم از ورود کالاهای دارای مشابه داخلی خودداری کنند تا بازار تقاضا رونق داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در گیلان از متولیان حوزه کشاورزی و صنعت خواست نیاز بازار داخلی را احصا کنند و گفت: تولیدکنندگان باید نیاز داخلی را بدانند و از حمایت دولت مطمئن باشند تا به جهش تولید فکر کنند، زیرا واردات بدون برآورد نیاز داخلی، بی توجهی به تولید است.

وی یکی از اقدامات خوب دولت سیزدهم را راه اندازی مجدد صنایع خرد و کلان تعطیل و نیمه تعطیل دانست و عنوان کرد: با احیای این واحدهای تولیدی، کارگران و تولیدکنندگانی که بر اثر مشکلات اقتصادی خانه‌نشین شده بودند می‌توانند به عرصه تولید بازگردند؛ البته حمایت از تولیدکنندگان جدید نیز در دستور کار دولت قرار دارد.

امام جمعه رشت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را دارای بیشترین شعب مرتبط با کار و تولید و سرمایه دانست و ادامه داد: باید برای کارگران ایمنی، امنیت و امید ایجاد کنیم؛ همچنین ایجاد توازن میان افزایش حقوق کارگری و قیمت کالاهای مصرفی باید اجرایی شود.

آیت الله فلاحتی با بیان اینکه افزایش قیمت کالاهای اساسی مردم باید متوازن با حقوق و دستمزد کارگر باشد، تصریح کرد: عرضه و تقاضا باید متوازن باشد و در این راستا باید شاهد خرید تضمینی و بدون واسطه کالاهای تولید داخل از سوی دولت باشیم، زیرا واسطه ها و دلالان از عدم توازن عرضه و تقاضا سود می برند.

وی عدم نظارت بر بازار عرضه و تقاضا را یکی از بلاهای اجتماعی دانست و تاکید کرد: بسیاری از جوانان امنیت شغلی را در پشت میز نشینی می دانند؛ این در حالی است که نیازمند ترویج فرهنگ کار هستیم. البته از مسئولان نیز می خواهیم برای کارگران امنیت روانی ایجاد کنند، زیرا قرارداد ۸۹ روزه معنی ندارد!

امام جمعه رشت همچنین بر پیوند صنعت با مدارس و دانشگاه ها تاکید کرد و گفت: وزارت کار با وزارت آموزش و پرورش همکاری کند رشته های کشاورزی و صنعتی را به صورت مهارت محور به دانش آموزان ارائه دهد تا دانش آموز و دانشجوی ما کار را بلد باشد.

وی با بیان اینکه برخی از مدیران باید از دل فضای کارگری آمده باشند تا مشکلات کارگران را لمس کنند، متذکر شد: مدیران نباید زیر سوال بروند، زیرا قدرت اراده و ایده و خلاقیت آنان از بین می رود؛ البته مدیران به نظارت و هدایت و پشتیبانی نیاز دارند تا بتوانند تصمیم های تحول ساز بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود
  • احتمال تغییر در رقم دستمزد کارگران جدی شد ؟
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • حال کارگران خوب است!
  • تدوین ۱۱ برنامه کشاورزی برای تحقق شعار سال در قزوین
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: افزایش حقوق بی‌سابقه بوده؛ ۱۱۹ درصد افزایش یافت
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید
  • سرکوب دستمزد کارگران و لطمات بزرگی که به کشور تحمیل شده
  • افزایش ۵۷ درصدی دستمزد ۱۴۰۱ بیکاری را ۸ درصد کاهش داد