Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار تهران از برخی پروژه‌های مهم شهری از جمله پروژه‌های زیرگذر کوی نصر، زیرگذر خیابان استاد معین بازدید کرد. تاریخ انتشار: 08:28 - 07 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۴۰۳۲

خبرگزاری میزان - بنا به اعلام روابط عمومی سازمان حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران، سید مناف هاشمی از برخی پروژه‌های مهم شهری از جمله پروژه‌های زیرگذر کوی نصر، زیرگذر خیابان استاد معین و پل عابر کابلی بازدید و بر ضرورت رعایت بیش از پیش معیار‌های فنی و مهندسی برای تسهیل در رفت و آمد شهروندان تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار تهران در این بازدید میدانی که با همراهی وحید سرلک، معاون فنی و مهندسی سازمان حمل و نقل ترافیک انجام شد، با رصد بخش‌های مختلف پروژه زیرگذر کوی نصر، ضرورت ایجاد زیرساخت‌های لازم را برای آسان‌سازی حمل‌ونقل و ارائه خدمات مطلوب به مردم یادآور شد.

هاشمی همچنین به منظور امکان‌سنجی احداث یک ایستگاه مترو در ادامه خط ۳، مجاورت بیمارستان در دست ساخت «حکیم»، در منطقه ۱۸ حاضر شد و از نحوه توسعه و اجرای این خط و مجتمع‌های ایستگاهی آن دیدن کرد.

سرپرست سازمان حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران در ادامه به منطقه ۹ رفت و از پروژه تونل زیرگذر استادمعین – آزادی نیز بازدید و بر رعایت تمامی معیار‌های فنی و مهندسی در ساخت پروژه‌ها بویژه ارتقای سطح ایمنی، روان‌سازی ترافیک، کاهش میزان آلودگی هوا و تسهیل در رفت و آمد وسایل نقلیه و عابران پیاده تاکید و دستورات لازم را درخصوص وضعیت تردد خودروها در این زیرگذر صادر کرد.

بیشتر بخوانید: ضرورت تخصیص کمک ارزی و مادی به ناوگان مترو پایتخت

برپایه این گزارش، وحید سرلک، معاون فنی و مهندسی سازمان حمل و نقل و ترافیک هم در این بازدید، توضیحات لازم را درخصوص جزئیات و فرایند پیشرفت پروژه‌های یادشده ارایه کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شهرداری تهران مترو حمل ونقل و ترافیک زیرگذر کوی نصر سازمان حمل فنی و مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۲۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه

ایسنا/زنجان مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان از اجرای ۷ پروژه بهسازی و توسعه محورهای اصلی استان خبر داد.

اصغر اسماعیلی امروز (جمعه ۷ اردیبهشت ماه)  در برنامه صف خدمت از رادیو اشراق با اعلام مطلب فوق افزود: بخشی از این پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدورهای اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مولفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و گفت: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محورهای مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

اسماعیلی نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و اضافه کرد: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راهها دانست و یادآور شد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و افزود: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و گفت: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

اسماعیلی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، اظهار کرد: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملیات احداث زیرگذر سرخون آغاز شد
  • عملیات اجرایی زیرگذر پرتردد سرخون آغاز شد
  • عملیات احداث زیرگذر روستای سرخون آغاز شد
  • توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • رفع نواقص پروژه بیمارستان بهارستان به خوبی پیش رفته است
  • استقبال از «مدل مشارکت» در حوزه حمل‌ونقل/ هفته آینده ۲ قرارداد همکاری مشارکت امضا می‌شود
  • احداث زیرگذر حصه شمالی در ۱۴۰۳
  • طرح « زوج و فرد » حذف شد؟
  • طرح «زوج و فرد» حذف شد؟
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور