Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سنی مجلس یازدهم گفت: مدرس یک شخص نیست بلکه یک فکر است؛ مدرس نماد استقلال مجلس است در مقابل زیاده خواهی‌های برخی از رجال مستبد و مستکبر است که باید مبارزات خود را از سنگر مجلس دنبال کنیم.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی رئیس سنی مجلس یازدهم امروز (چهارشنبه ۷ خرداد ۹۹) در آئین افتتاحیه یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: یازدهمین دوره مجلس را بعد از یک ماه روزه‌داری، سحرخیزی و تسلط بر نفسانیت و بندگی و عبودیت با حضور منتخبین ملت و با حضور مهمانان با فضیلت برگزار می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: اظهار تاسف می‌کنم از اینکه شرایط سخت کرونایی به ما این فرصت را نداد تا همانند دوره‌های گذشته مجلس در جلسه افتتاحیه چهره‌های بیشتر و مهمانان افزون‌تری را میزبان باشیم.

رئیس سنی مجلس یازدهم تصریح کرد: یاد دو منتخب مجلس یازدهم را که امروز جایشان در این مجلس خالی است، و در آغاز راه طولانی این مجلس از خاکدان دنیا، چون مرغی پر کشیدند و به دیار باقی شتافتند را گرامی می‌داریم؛ مرحومه مغفوره سرکار خانم فاطمه رهبر منتخب مردم شریف تهران و جانباز سرافراز انقلاب اسلامی مرحوم رمضانی از حوزه انتخابیه آستانه اشرفیه را از دست دادیم و جایشان در این مجلس خالی است.

حجت‌الاسلام تقوی گفت:‌از مردم شریف ایران اسلامی که در یازدهمین دوره مجلس یک بار دیگر اخلاص و ایمان خود را به نمایش گذاشتند و با انتخاب نمایندگان خویش مجلس یازدهم را شکل دادند و از همه دست اندرکاران انتخابات اعم از شورای نگهبان، وزارت کشور، نیروی انتظامی، بسیجیان دریادل و نیرو‌های امنیتی کشور، تشکر و تقدیر می‌کنم.

وی گفت:‌یاد امام بنیانگذار انقلاب اسلامی و شهدای انقلاب اسلامی به ویژه شهدای مجلس شورای اسلامی بالاخص شهدای سلامت و چهره ارزشمند و قله ایثار و فداکاری فرمانده جبهه مقاومت در منطقه شهید حاج قاسم سلیمانی را گرامی می‌داریم.

رئیس سنی مجلس یازدهم افزود: امیدواریم مجلس در پاسداری از ارزش‌های جوشیده از خون شفاف این شهیدان توفیقات خوبی را داشته باشد.

حجت‌الاسلام تقوی گفت: مجلس یازدهم را بر اساس آنچه که بنده شناخته‌ام در چند فراز خدمت شما و مردم شریف ایران معرفی کنم؛ که البته این همه معرفی نیست؛ کشور ما به لحاظ تاریخی ۱۱۴ سال است که مجلس دارد و در میان کشور‌های آسیایی نخستین کشوری است که صاحب پارلمان و مجلس شده است.

وی افزود: مجلس یازدهم یاد و خاطره چهره پرافتخار و شخصیت عالی مقدار شهید آیت‌الله سیدحسن مدرس را گرامی می‌دارد و عزم را جزم دارد تا در کلاس درس مدرسی فرزانه همانند مدرس بنشیند و بیاموزد شجاعت، صراحت، سیاست، و دیانت را.

رئیس سنی مجلس یازدهم تصریح کرد:‌مدرس یک شخص نیست بلکه یک فکر است؛ مدرس نماد استقلال مجلس است در مقابل زیاده خواهی‌های برخی از رجال مستبد و مستکبر است که باید مبارزات خود را از سنگر مجلس دنبال کنیم.

ادامه دارد...

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس یازدهم مجلس شورای اسلامی رئیس سنی مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۴۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان گفت: تعداد کسب و کارهای دارای نماد اعتماد الکترونیک فعال در استان ۱۲۶۰ مورد بوده و تعداد استارتاپ‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات نیز ۱۱۳ مورد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، آرام حیدری امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست با فعالان حوزه ICT استان کردستان که با حضور معاون وزیر ارتباطات در شهر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: استان کردستان در شاخص فاوا (IDI) در رتبه بیست‌وپنجم کشور است که در زیر شاخص دسترسی رتبه ۱۵، در زیر شاخص استفاده رتبه ۲۹ و در زیر شاخص مهارت در رتبه ۲۸ کشوری قرار دارد.

وی افزود: پهنای باند ورودی استان کردستان ۵۷۰ گیگ بر ثانیه است که میزان استفاده دیتا در استان ۲۱۰ گیگ بر ثانیه است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان خاطرنشان کرد: تعداد کسب و کارهای دارای نماد اعتماد الکترونیک فعال در استان ۱۲۶۰ مورد بوده و تعداد استارتاپ‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات نیز ۱۱۳ مورد است.

حیدری یکی از مزیت‌های رقابتی کردستان را وجود شرکت‌های متعدد دانست و اضافه کرد: ۱۰۴ شرکت عضو نظام صنفی رایانه‌ای در کردستان وجود دارد که ۵۶ مورد آن فعال هستند.

وی گفت: تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح استان ۶۲ مورد است که ۱۶ مورد آن در حوزه فناوری اطلاعات فعال هستند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان افزود: طرح آموزشی «ایران دیجیتال» سال گذشته در تعدادی از استان‌های کشور کشور اجرایی شد و این طرح امسال نیز در استان کردستان اجرا خواهد شد.

کد خبر 747480

دیگر خبرها

  • ایران تنها کشوری است که با تمام قدرت علیه اسرائیل ایستاده است
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • زمان‌برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره خبرگان رهبری
  • زمان برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره مجلس خبرگان
  • وزارت ارتباطات به زودی از ماهواره‌های جدید رونمایی می‌کند/ گردشگری در ایران رشد کرده است/ بدهی های ایران به بانک توسعه اسلامی صفر شد
  • این پروژه نماد همبستگی، تقویت دوستی و مایه افتخار دولت ایران و سریلانکا است
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان
  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو
  • روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد