Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی معتقدند که از جمله اولویت های مجلس یازدهم باید مبارزه جدی و بی امان با فساد باشد، گاه فساد یک رانت اطلاعاتی است و گاه یک امضا طلایی، بنابراین باید امضاهای طلایی گرفته شود و همه موضوعات در اتاق شیشه ای شفاف برای همه مردم باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ امروز هفتم خرداد ماه همزمان با سالروز تشکیل اولین دوره مجلس شورای اسلامی در سال 1359، یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی آغاز به کار خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهمیت و جایگاه مجلس در نظام جمهوری اسلامی ایران بر کسی پوشیده نیست چرا که این نهاد مرکز قانونگذاری، برنامه ریزی و نشان از اراده ملت رشید ایران است. معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) در راستای جایگاه مجلس شورای اسلامی فرمودند"مجلس تنها مرجعی است که برای یک ملت است. مجلس قوه مجتمع یک ملت است و مجلس از همه مقاماتی که در یک کشور هست بالاتر است. بنابراین یک همچو مقامی را نشکنید و لو نمی ­توانید".

مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای نیز فرموده اند"مجلس شورای اسلامی، مظهر وحدت ملی و یکپارچگی و اتفاق همه گروه­ ها و قومیت­ ها و سلائق و عقاید است. در این مجلس که از منتخبان حقیقی ملت بزرگ ایران تشکیل شده است، نمایندگان شهرها و استان­ های دور و نزدیک، نمایندگان اقوام گوناگون ایرانی، نمایندگان سلائق و عقاید سیاسی، نمایندگان اقلیت­ های دینی در کنار مسلمانان، همه با هم برای انجام وظایف قانونی مجلس شورای اسلامی همکاری و تلاش می­ کنند. این یکی از باشکوه ترین جلوه­ های اتحاد ملت ایران است. اینجا همه برای پیشرفت ایران اسلامی و سربلندی و پیروزی نظام پر افتخار جمهوری اسلامی مجاهدت می­ کنند و همه یک هدف را می­ جویند".

استفاده از توانمندی بومی باید در صدر برنامه های مجلس باشد

شهباز حسن پور در گفتگو با راه آرمان؛ با بیان اینکه امیدواریم مجلس ما رهرو شهداء باشد و بتواند مدرس گونه از حق و حقوق ملت بزرگ، رشید و شجاع ایران اسلامی دفاع کند، گفت: آنچه که باید در صدر برنامه های مجلس یازدهم باشد استفاده از ظرفیت نیروی توانمند داخلی و بومی کشور است.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه داخلی سازی در مجلس پیش رو باید یکی از ارزش ها باشد، تصریح کرد: نفت، معدن، کشاورزی و .. سرمایه های کشور ما هستند و در جای خود از ارزش و اهمیت بالایی برخوردار هستند؛ اما سرمایه اصلی کشور ما نیروی انسانی مومن، متدین، کارآمد، متخصص، لایق و شایسته است.

نمایندگان دعواهای سیاسی را در این دوره کنار بگذارند

وی با بیان اینکه ایران اسلامی از بالاترین سرمایه و نیروی انسانی جوان در منطقه برخوردار است، عنوان کرد: اولین اقدامی که در مجلس یازدهم باید انجام شود این است که دعواهای سیاسی را کنار بگذاریم و در جهت خدمت بی منت به مردم ید واحده باشیم.

حسن پور ادامه داد: امروز مردم از مجلس انتظارات خاص و ویژه ای دارند و اولین انتظار این است که وحدت، هماهنگی و انسجام در مجلس وجود داشته باشد و همچنین پیدا کردن جایگاه نظارتی مجلس از جمله دیگر اولویت هایی است که باید مد نظر قرار گیرد.

قوانین مزاحم تولید و اشتغال باید حذف شوند

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وجود انبوهی از قوانین ابراز کرد: ما نیاز به قوانین بیشتر نداریم مگر در حوزه هایی که ضرورت ایجاب کند؛ اولین اقدامی که در مجلس یازدهم باید انجام شود این است که قوانین مزاحم در عرصه های مختلف تولید، اشتغال و ... را حذف کنیم.

وی با تأکید بر اینکه مجلس باید نظارت داشته باشد که دولت بخش نامه و دستورالعمل های زائد را حذف کند، اظهار کرد: مجلس کارآمد، مجلسی است که در خدمت نیازهای واقعی جامعه باشد و امروز یکی از نیازهای واقعی جامعه موضوع اشتغال است و اگر این مسئله حل شود، موضوع معیشت و تولید نیز حل خواهد شد و در کنار آن بحث صادرات رونق خواهد گرفت.

مسئله دولت الکترونیک در دستور کار کارگزاران قرار گیرد

حسن پور افزود: اگر صادرات به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد، ارز بیشتری وارد کشور می شود و نیازمندی های داخلی کشور قابل تأمین است و این امکان وجود دارد که ما خدمت بهتری به مردم داشته باشیم.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه بحث دولت الکترونیک به عنوان یک اصل باید در دستور کار کارگزاران قرار گیرد، گفت: از جمله اولویت های مجلس یازدهم باید مبارزه جدی و بی امان با فساد باشد.

وجود بیش از 100 امضا طلایی در کشور/ این امضا ها باید گرفته شود

وی با اشاره به اینکه گاه فساد یک رانت اطلاعاتی است و گاه یک امضا طلایی تصریح کرد: بیش از 100 امضای طلایی در کشور وجود دارد و برخی گمان می کنند که رانت ها ارث پدرشان است که در اختیار دارند و تصور می کنند که فساد نیست و برای خود کلاس می گذارند که خدمت می کنیم؛ باید امضاهای طلایی گرفته شود و همه موضوعات در اتاق شیشه ای شفاف برای همه مردم باشد.

حسن پور تأکید کرد: در مجلس یازدهم  ظرف مدت یک سال و اندی باید به نحوی فعالیت کنیم که که شاهد حضور حداکثری ملت ایران پای صندوق های رأی باشیم؛ عملکرد برخی از همکاران ما در برخی از نقاط کشور و کلان شهرها آنقدر ضعیف بود که کمتر از 50 درصد مردم در انتخابات اسفند ماه پای صندوق های رأی حضور پیدا کردند.

وظیفه اصلی نمایندگان مجلس قانون گذاری و نظارت است

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: در استان کرمان که شاهد ارتباط تنگاتنگ نمایندگان با مردم بودیم که این امر موجب شد که مشارکت در انتخابات بیش از 50 درصد باشد و امیدواریم این مشارکت را در انتخابات آینده به 70 درصد برسانیم.

حجت الاسلام و المسلمین حسین جلالی در گفتگو با راه آرمان؛ با تأکید بر اینکه وظیفه اصلی نمایندگان مجلس قانون گذاری و نظارت است، گفت: قانون گذاری ناظر به واقعیت ها و برنامه های اجرایی است.

اولویت مجلس باید اشتغال و رونق تولید ملی باشد/ نظارت در مجلس یازدهم باید پر رنگ شود

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اولویت ما در مجلس یازدهم باید اشتغال جوانان، تولید ملی، رونق اقتصادی و جهش تولید باشد و در این راستا چنانچه نیاز باشد قانون گذاری انجام و یا قانون اصلاح خواهد شد.

وی با بیان اینکه در این دوره از مجلس شورای اسلامی نظارت باید پر رنگ شود، ابراز کرد: ارکان نظارتی دیوان محاسبات، کمیسیون اصل نود که در حیطه فعالیت مجلس است استفاده خواهیم کرد و علاوه بر آن طرح سوال، استیضاح، مواخذه و اخطار نیز وجود دارد.

حجت الاسلام و المسلمین جلالی با اشاره به اینکه باید نظارت مجلس را قوی کنیم، اظهار کرد: متأسفانه نسبت به این مسئله در کشور و مجلس توجه جدی نشده است و معتقدیم چنانچه نظارت جدی در کشور باشد اصلاح امور اجرایی به خوبی صورت می گیرد، وزرا فعال تر خواهند شد، دولت حرکت خود را شدت بیشتری خواهد داد و در نتیجه سلامت اقتصادی به وجود خواهد آمد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم قانون گذاری قرار گیرد حسن پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۹۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است

«علی‌اکبر علیزاده» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: از آنجایی که مجلس شورای اسلامی در همه حوزه‌ها مجاز به قانون‌گذاری است و در جمهوری اسلامی ایران جایگاه بالایی دارد، مشارکت بالای مردم در انتخابات باعث تشکیل مجلسی قوی می‌شود.

وی افزود: نباید اینگونه تصور شود که مشارکت مردم در دور دوم انتخابات اهمیتی ندارد؛ مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده است، بسیار اهمیت دارد. نماینده‌ای که با پشتوانه رأی بالا راهی مجلس شود، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای خواهد بود که پشتوانه رأی بالایی نداشته است.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر مشارکت در انتخابات بالا باشد، مجلسی قوی به وجود می‌آید و اگر مجلس قوی و با پشتوانه رأی بالا باشد، دولت‌ها چاره‌ای ندارند جز اینکه در ریلی که مجلس می‌گذارد، حرکت کنند.

علیزاده تصریح کرد: همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت بالایی خواهد داشت و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

منتخب مردم دامغان در مجلس دوازدهم ادامه داد: هنوز ۴۵ نماینده مجلس دوازدهم مشخص نشده است و از آنجایی که این افراد قطعاً تأثیر زیادی بر مجلس آینده خواهند داشت، بر این اساس نباید کسی تصور کند که دور دوم انتخابات مجلس فاقد اهمیت است.

وی اظهار کرد: مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بسیار مؤثر است چراکه آیت الله مدرس هم یک نماینده بود و بر این اساس حتی یک نماینده روی مجلس تأثیر دارد و نباید دور دوم انتخابات مجلس کم اهمیت جلوه داده شود؛ برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم نیز باید رسانه‌ها به ویژه صداوسیما امکان تبلیغات برابر را برای داوطلبان دور دوم انتخابات فراهم کنند.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید اهمیت دور دوم انتخابات به خوبی برای مردم تبیین شود تا مردم در حوزه‌های انتخابیه‌ای که انتخابات به دور دوم کشیده شده است، حضور پُر شوری پای صندوق‌های رأی داشته باشند. تبیین و آگاهی‌بخشی به مردم، مهم‌ترین کاری است که باید مورد توجه باشد.

علیزاده اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران حضور و مشارکت مردم در عرصه‌هایی مانند انتخابات اهمیت زیادی دارد و امیدواریم مردم مشارکت بالایی در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6084386 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • مردم در دور دوم انتخابات به افراد «توانمند» و «تحول‌گرا» رأی دهند
  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد
  • ششمین دوره مجلس خبرگان یکم خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • زمان‌برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره خبرگان رهبری
  • زمان برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره مجلس خبرگان
  • ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند
  • ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد