Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین حسن‌نژاد در خصوص راه حل عدم دسترسی دانش‌آموزان به شبکه شاد گفت: دستگاه‌های حمایتی می‌توانند با تغییر جهت حمایتشان به این سمت به این دانش‌آموزان کمک کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، حسین حسن‌نژاد عصر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان لازمه حفظ شبکه شاد را تولید محتوای آموزشی مناسب برشمرد و تأکید کرد که محتوای آموزشی است که می‌تواند در شرایط بدون کرونا، فعالیت شبکه شاد را برای آموزش و پرورش تثبیت کند والا مثل بسیاری از طرح‌های دیگر کوتاه مدت خواهد بود و از بین می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی به فعالیت معلمان در شرایط تعطیلی مدارس به دلیل شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: معلمان در منازل بیشتر از ساعات موظفی‌شان فعالیت کردند و ما هیچ دغدغه‌ای در این بخش نداشتیم و ابراز گلایه وجود نداشت.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران به نظرسنجی‌های موجود در مورد شبکه شاد اشاره کرد و ادامه داد: سنجش از آن‌ها ما را به واقعیت‌هایی می‌رساند که در برنامه‌ریزی‌های اصولی از آن‌ها استفاده کنیم. در این نظرسنجی‌ها از رضایت ۷۴ درصدی تا ۸۶ درصدی ثبت شده است و خانواده‌ها رضایت ۵۰ درصدی داشته‌اند و آن را امر لازمی برای هر شرایطی حتی خارج از کرونا دانستند.

حسن‌نژاد تصریح کرد: در بیرون از مدرسه اشتهای سیری‌ناپذیری برای آموزش‌های دیگر داشتیم، از حضور در مراکز آموزشی دارای تابلوهای رسمی در سطح شهر تا حضور در کلاس‌های خصوصی معلمان. شبکه شاد در این قالب یک فرصت است.

وی لازمه حفظ شبکه شاد را تولید محتوای آموزشی مناسب برشمرد و گفت: محتوای آموزشی است که می‌تواند در شرایط بدون کرونا، فعالیت شبکه شاد را برای آموزش و پرورش تثبیت کند والا مثل بسیاری از طرح‌های دیگر کوتاه مدت خواهد بود و از بین می‌رود. محتوای آموزشی برای ارتقای نظر ۵۰ درصدی خانواده‌ها نیز لازم است تا مطمئن شوند که نیازهای آموزشی فرزندانشان از این طریق برطرف خواهد شد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران نقش گروه‌های آموزشی در ایجاد محتوای آموزشی در شرایط کنونی را بهترین کار در بهترین فصل برشمرد.

حسن‌نژاد به دانش‌آموزانی که عضو شبکه شاد نیستند اشاره کرد و برای حل عدم دسترسی آنان به موارد سخت‌افزاری برای دسترسی به شبکه شاد، گفت: دستگاه‌های حمایتی می‌توانند با تغییر جهت حمایتشان به این سمت به این دانش‌آموزان کمک کنند و این امر الزامی است زیرا شبکه شاد قرار است در آموزش و پرورش باقی بماند و دسترسی همه دانش‌آموزان به آن لازم است.

این مسئول در مورد عدم دسترسی برخی دانش‌آموزان به شبکه شاد به دلیل نبود زیرساخت‌های مخابراتی و اینترنتی نیز تأکید کرد که جلساتی برگزار شده و این مسئله با مخابرات استان مطرح خواهد شد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران به افزایش حوزه‌های امتحانات نهایی در مازندران به ۲۷۸ اشاره کرد و با تأکید بر اینکه در شرایط فعلی نباید به فکر تجمیع باشیم و باید ملاحظه شود که این اتفاق نیفتد، از آموزش و پرورش استان خواست نسبت به حضور دانش‌آموزان در حوزه‌های پرتراکم توجه بیشتری شود تا دغدغه خانواده‌ها و معلمان برطرف شود.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران نیز به تعطیلی مدارس از روز شنبه سوم اسفند ۹۸ اشاره و تاکید کرد: تلاش و همت هدفمندی انجام شد تا با تعطیلی مدارس، تعلیم و تربیت تعطیل نشود و همکاران ما در همان دو سه هفته اول دست به کار شدند و سامانه مازند محتوا نخستین اقدام ابتکاری مازندران در حوزه آموزش مجازی بود که به راه افتاد که در تمام کشور عملکرد درخشانی داشت و مورد بازدید مراجعان قرار می گرفت ضمن اینکه جشنواره مجازندران نیز آثار متعددی را در حوزه تربیتی و مشاوره به اشتراک گذاشت و در حوزه سوادآموزی نیز تولید محتوا و آموزش به صورت آنلاین ادامه داشت و همه این اقدامات، با ظهور کرونا انجام شد و تلاش کردیم از دل این تهدید، یک فرصت ایجاد کنیم.

علیرضا سعدی پور در ادامه به هفته معلم پرداخت و با اشاره به انتخاب ۵۱ معلم منتخب استانی، ۵۵۳ معلم منتخب شهرستانی و یک معلم منتخب کشوری در ایام  گرامیداشت یاد و نام معلم نیز گفت: اگر چه از نظر ما همه معلمان نمونه هستند اما مراسم تکریم مقام معلم در سطح شهرستانها با همت فرمانداران به عنوان رییس شورای آموزش و پرورش شهرستان به صورت مجازی برگزار شد.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران نیز درخصوص دستور کار جلسه و آموزش مجازی و معرفی شبکه شاد و همچنین آسیب ها و مشکلات این شبکه گفت: شرایط کرونا، تعطیلی مدارس و ضرورت آموزش آنلاین ناگهانی پیش آمد و ما در یک پارادوکس گیر افتاده بودیم که تلفن همراه برای دانش آموز در مدارس غیرمجاز و حتی یه عنوان تهدید در نظرگرفته می شد اما برای آموزش مجازی، باید به دست هر دانش آموز یک تلفن همراه هوشمند می دادیم.

محمد شعبانی با اشاره به سخنی از مقام معظم رهبری که گفتند ما در فضای مجازی باید از حالت انفعال خارج شویم و فعال باشیم، افزود: آموزش آنلاین و گسترش شبکه شاد یک انقلاب عظیم در آموزش است که به رغم مشکلاتی که وجود دارد، باید مورد توجه ویژه قرار گیرد ضمن اینکه این شبکه داخلی و کاملا امن است و با توجه به توان بالای تولید محتوا، دغدغه مورد نظر رهبری نیز محقق خواهد شد و ما از حالت انفعال خارج می شویم.

این مسئول به ضریب بالای نفوذ این شبکه تصریح کرد: این شبکه امنیت بالایی دارد و مالکیت آن نیز متعلق به وزارت آموزش و پرورش است و تا امروز ۶۹ درصد دانش آموزان استان نیز عضو شبکه شاد هستند ضمن اینکه استان مازندران نیز از نظر عضویت معلمان، دانش آموزان و مدیران در شبکه شاد، در مقایسه با سایر استانها جزء برترین ها است.

وی درخصوص مشکلات و آسیب های شبکه شاد اظهار کرد: حدود ۲۰ درصد از دانش آموزان نمی توانند عضو شبکه شاد شوند به این دلیل که پوشش اینترنت ندارند یا اینکه گوشی هوشمند ندارند و از مدیریت شورای آموزش و پرورش مازندران می خواهم  با استفاده از همه ظرفیت ها و از جمله ظرفیت خیران در این بخش حمایت کنند تا این مشکل حل شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: محتوای آموزشی آموزش و پرورش تعطیلی مدارس عضو شبکه شاد دانش آموزان شبکه شاد برای آموزش حسن نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۹۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس

 

به گزارش خبرگزاری صداو سیما؛حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین پورثانی افزود: در نتیجه این غفلت‌ها امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس فعال هستند و قریب به ۷۰ هزار نیرو کمبود داریم.

پورثاني:گفت: تقریبا از سال ۱۳۶۳ که معاونت پرورشی در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفت و تا ۱۳۸۰ ادامه داشت، که در دولت دوم اصلاحات، معاونت پرورشی منحل شد. خیلی کار اشتباهی بود با این توجیه که معلم مدرسه باید در کلاس درس، کار تربیتی انجام دهد؛ حرف درستی که کار غلطی با آن انجام شد و حضرت آقا هم در دیدار اخیر با معلمان دقیقا به همین موضوع اشاره کردند.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب می‌رسد. بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز که هنوز هست، معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد، نیست.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: در این ۱۸ سال بعد از قانون احیا، ما تقریبا یکبار جذب مربی پرورشی داشتیم و بقیه جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ سالی ۸۰۰ نفر بوده است. اوضاع به جایی رسیده که امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و قریب به ۷۰ هزار نیرو کمبود داریم؛ یعنی مدرسه‌ای که ۱۲۰۰ دانش آموز دارد، مدرسه‌ای که ۹۰۰ دانش‌آموز دارد، مدرسه‌ای که ۶۰۰ دانش‌آموز دارد، ما یک عنصر فعال پرورشی در آن نداریم. اگر اسم این را خیانت نگذاریم، چه باید بگذاریم؟!.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: من امروز توئیت یکی از وزرای سابق وزارت آموزش و پرورش را می‌خواندم، یاد حرف رئیس‌جمهور وقت افتادم که می‌گفت من از هر چیزی نگذرم از آن کسانی که گفتند ما ۲۰۳۰ را اجرا می‌کنیم نخواهم گذشت. معاون اول دولت، قانون اجرای ۲۰۳۰ را در دو ماه ابلاغ می‌کند، در حالیکه سند تحول به قول حضرت آقا در کشو‌های میز می‌ماند و سند تحول اجرا نمی‌شود. خیلی جالب است که در کنار عدم اجرای سند تحول، در دولت قبل، نیروی پرورشی در مدارس گرفته نمی‌شود و حتی اداره کل امور تربیتی که قلب معاونت پرورشی است، ادغام می‌شود تا کارایی خود را از دست بدهد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین پورثانی پس از اعلام وضعیت نیروی پرورشی و وضعیت ساختاری، درباره فضا‌های پرورشی نیز افزود:
تقریبا اکثر فضا‌های پرورشی در سال‌های اخیر و قبل از روی کار آمدن این دولت، به یک متروکه تبدیل شده بودند.
ما تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. اردوگاه‌هایی داشتیم که مثل برخی از مغازه‌ها بعد از ۲۰ و ۳۰ سال کرکره مغازه را بالا می‌کشند، واقعا کرکره اردوگاه بالا کشیده شد و مدیران اردوگاه‌ها می‌گفتند تازه پس از سال‌ها این اردوگاه‌ها، دانش‌آموز به خود دیده‌اند. 

وی گفت: در بحث محتوا هم حوزه پرورشی نه به طور صد درصدی، اما خیلی از جا‌ها به یک حوزه کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده و دیده شده است. یعنی دیدی که به یک عنصر موثر تربیتی در مدرسه بوده به یک عنصر کناردستی تبدیل شده بود که نه کلاسی در مدرسه دارد و نه هیچی. 

آموزش و پرورش در سه ضلع اصلی کار تربیتی با مشکل مواجه است

حجت‌الاسلام والمسلمین پورثانی تصریح کرد: مربی پرورشی ما در مدرسه از ابزار لازمی که باید برای تربیت دانش آموزان بهره‌مند باشد، نیست؛ لذا عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا، سه ضلع اصلی کار تربیتی، امروز در هر سه این موارد مشکل داریم، کمبود داریم و احساس می‌کنیم تا رسیدن آن جایی که مطلوب است، فاصله بسیار زیادی داریم.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش امروز قریب ۱۱۲ هزار مدرسه یعنی ۶۰۰ هزار کلاس درس و قریب ۱ میلیون همکار فرهنگی دارد، گفت: ظرفیت به این بزرگی حتما به تنهایی توسط آموزش و پرورش قابل جمع کردن نیست. آقا فرمودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند. حضرت آقا فرمودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد؛ بنابراین ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت را دارند استقبال می‌کنیم. 

دیگر خبرها

  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • معلمین نقش و رسالت سترگ تربیتی را عهده‌دار هستند
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد برگزار می‌شود
  • دستگاه‌ها به مسئولیت‌ در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند
  • پیکر معلم شهید از میدان فردوسی به سمت وزارت آموزش و پرورش تشییع می‌شود
  • اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است