Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی شجاعی روز چهارشنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان اظهار داشت: ناهنجاری‌های اجتماعی و بعضا حتی مسائل امنیتی از معضلات استان است که اگر بخش اقتصادی رونق بگیرد بسیاری از این مشکلات و ناهنجاری‌ها نیز برطرف می‌شود.

وی افزود: اگر اشتغال ایجاد شود، سرمایه گذاران در بخش های مختلف سرمایه گذاری کنند و بخش خصوصی فعال تر شود بسیاری از مشکلات دیگر حوزه ها نیز به خودی خود مرتفع خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیران به اندازه اختیارات خود پاسخگو باشند

نماینده عالی دولت در خراسان شمالی،  خواستار تلاش تمامی دستگاه های اجرایی برای حل مشکلات بخش خصوصی و سرمایه گذاران شد و افزود: مدیران باید از همه اختیارات خود در این مسیر استفاده کنند و نباید منتظر باشند که برای هر کاری، مصوبه ای گذرانده شود.

شجاعی افزود: مدیران باید اختیارات مدیریتی خود در استان را از وزارتخانه احصا کرده و تا سقف اختیارات خود، پاسخگوی مردم و دیگر دستگاهها باشند.  
وی اظهار داشت: تنها باید زمانی که مشکلات استان توسط دستگاه های اجرایی قابل حل نیست، باید برای حل مسائل به سراغ وزارتخانه ها برویم.

وی بر لزوم تشکیل نشست مدیران کل حوزه اقتصادی استان و فعالان این بخش، با حضور مسوولان وزارتخانه ها و مدیران عالیرتبه این حوزه در تهران تاکید کرد و گفت: باید مسایل و مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد و در استان قابل حل نیست در این نشست مطرح و آسیب های حوزه اقتصاد استان، برای چاره جویی تشریح شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی نیز خواهان احصای تمامی مسائل و مشکلات اقتصادی استان از سوی مدیران دستگاهها شد و گفت: با هدف جهش تولید و رونق صادرات باید تلاش خود برای رفع موانع این مسیر را مضاعف کنیم.
محمود قنبری اظهار داشت: حوزه صادرات استان باید بیش از گذشته رونق بگیرد، تنها نباید به صدور کالا به کشورهای همسایه بسنده شود، بلکه باید حتی به بازار ۱۶ کشوری که همسایه دیگر استان های کشور هستند بیندیشیم و با آنان نیز مراودات تجاری داشته باشیم.
وی افزود: سال گذشته در استان تنها ۹ مورد وام به مبلغ ۴۸ میلیارد ریال برای صادرات اختصاص یافت و حال آنکه اکنون بانک های استان آمادگی لازم برای حمایت از فعالان بخش صادرات و توسعه این حوزه را دارند.

خراسان شمالی حدود ۴۰۰ واحد تولیدی و صنعتی با سرمایه گذاری ۱۳ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۱۱ هزار نفر دارد که از لحاظ داشتن صنایع بزرگ صنعتی در بین ۳۱ استان کشور رتبه دهم را داراست.

سهم اشتغال در این استان در سه بخش کشاورزی با ۳۹.۶ درصد، صنعت با ۲۴.۳ درصد و خدمات ۳۶.۱ درصد است.

برچسب‌ها بجنورد اتاق بازرگانی ایران استانداری خراسان شمالی  محمدعلی شجاعی اشتغال زایی خراسان شمالی پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد اتاق بازرگانی ایران استانداری خراسان شمالی محمدعلی شجاعی اشتغال زایی خراسان شمالی بجنورد اتاق بازرگانی ایران استانداری خراسان شمالی محمدعلی شجاعی اشتغال زایی خراسان شمالی خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۲۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۱۴ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی ارومیه

فرماندار شهرستان ارومیه گفت: از ۲۴ نقطه حادثه‌خیز استان ۱۴ نقطه در شهرستان ارومیه قرار دارد که تاکنون ۹ نقطه از این نقاط رفع یا آشکارسازی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، غلامحسین عماری، امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در جلسه بررسی و پیگیری مسائل و مشکلات حوزه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان ارومیه ضمن اشاره به رشد محسوسی که در حوزه راهداری در دوره مدیریت جدید اداره کل راهداری صورت گرفته است به بررسی چالش‌ها، برنامه‌ها، مسائل و مشکلات حوزه راهداری و حمل‌و نقل شهرستان پرداخت.

وی افزود: تعداد یک میلیون و ۴۰ هزار نفر معادل یک سوم جمعیت استان در شهرستان ارومیه ساکن هستند که نیاز است توجه جدی برای حل مشکلات راه‌های اصلی و فرعی آن شود.

فرماندار شهرستان ارومیه با اشاره به اینکه ۶۱۱ روستای آذربایجان‌غربی در ارومیه واقع شده است، گفت: بیشترین تعداد راه‌های روستایی و اصلی استان در ارومیه قرار دارد، همچنین ارومیه تنها شهرستان استان است که با دو کشور مرز مشترک دارد و نیاز است توجه ویژه‌ای در حوزه راهداری به این شهرستان داشته باشیم و آنچه امروز در این حوزه در حال انجام بوده، قابل تقدیر است.

عماری ادامه داد :۱۹ مصوبه از ۳۸ پروژه مصوبات سفر شهرستانی استاندار برای بخش‌های پنج‌گانه ارومیه است که تاکنون این پروژه‌ها ۶۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

وی تصریح کرد: از ۲۴ نقطه حادثه‌خیز استان ۱۴ نقطه در شهرستان ارومیه قرار دارد که تاکنون ۹ نقطه از این نقاط رفع یا آشکارسازی شده است.

کد خبر 749963

دیگر خبرها

  • اعتبار ۴ هزار میلیاردی برای طرح‌های آبرسانی خراسان شمالی
  • درآمد مردم لرستان افزایش یابد/ رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم
  • در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • رفع مشکلات مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی تکلیف مدیران است
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • وجود ۱۴ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی ارومیه
  • کارگران میبدی تقدیر شدند
  • طرح مشکلات بانکی خراسان شمالی در هیئت دولت
  • موضوع ناترازی بانک‌های خراسان شمالی در جلسه هیات دولت مطرح می‌شود
  • فرش قرمز خراسان شمالی برای سرمایه گذاری