Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور از تصویب و ارائه پیشنهاد بازگشایی همه مساجد کشور برای برگزاری نماز جماعت، افزایش فعالیت پاساژها و مراکز تجاری در کمیته انتظامی ستاد مبارزه کرونا خبر داد و گفت: این پیشنهادات نهایتا باید در ستاد ملی مبارزه با کرونا تایید شود. ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۵ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، «عبدالرضا رحمانی فضلی» در پایان بیستمین نشست کمیته اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا که در سالن جلسات پیامبر اعظم(ص) وزارت کشور با حضور مسئولان و نمایندگان دستگاهها و وزارتخانه های مختلف برگزار شد، گفت: در جلسه امروز موضوعات مختلفی مورد بررسی قرار گرفت و تصمیماتی اتخاذ شد اما این تصمیمات، در صورت تصویب در ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا قابل اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روحانی: فقط با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی می‌توان زنجیره شیوع کرونا را قطع کردرئیس جمهور: وزارت بهداشت بر اجرای دقیق مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا نظارت کندوی مساله اجرای طرح ترافیک در کلانشهر تهران را یکی از مهمترین محورهای نشست امروز کمیته اجتماعی و انتظامی بیان کرد و اظهارداشت:  در مورد طرح ترافیک، دو دیدگاه مطرح است. نظر اول این است که طرح ترافیک باید اجرا شود زیرا عدم اجرای آن، باعث افزایش ترافیک در مناطق مرکزی شهر، اختلال در تردد خودروها، افزایش آلودگی هوا، بالارفتن میزان سفرهای غیرضروری، ایجاد بی نظمی در سطح شهر و مشکلات دیگر می شود و این وضعیت و ازدحام جمعیت به نوبه خود می تواند  موجب شیوع بیماری کرونا شود.

وزیر کشور افزود: اما نظر دیگر این است که اگر ما  طرح ترافیک را اجرا کنیم، به خاطر اینکه وسایل شخصی نمی توانند به مناطق مرکزی شهر بروند، این وضعیت نهایتا موجب تراکم جمعیت در اتوبوس ها و متروها خواهد شد که زمینه شیوع بیماری را فراهم می کند. به همین دلیل،  قرار شد شهردار محترم پیشنهادات و دستور العمل هایی را به ستاد ملی مدیریت کرونا ارایه کنند که بتوانیم هم تراکم جمعیت را در داخل مترو و اتوبوس ها به حداقل برسانیم و هم طرح ترافیک را اجرایی کنیم.

رحمانی فضلی، یکی دیگر از موضوعات مورد بررسی در نشست کمیته اجتماعی و انتظامی مدیریت کرونا را تقاضای اتاق اصناف برای افزایش میزان ساعت کار پاساژها و مراکز تجاری با توجه به  طولانی شدن روزها بیان کرد و گفت: جمع بندی ما این است که با رعایت کامل پروتکل ها و قبول مسئولیت از سوی خود صاحبان پاساژ ها و مغازه ها و اصناف و نظارت وزارت بهداشت بتوانیم ساعاتی را به ساعت کار پاساژها اضافه کنیم که در نشست ستاد ملی در این زمینه تصمیم گیری نهایی خواهد شد.

روند بازگشایی مساجد از دیگر مسائلی بود که وزیر کشور به آن اشاره کرد؛ وی اظهارداشت : مقرر شد مساجد بعد از تصویب در ستاد ملی فقط برای امر نماز جماعت با رعایت پروتکل های بهداشتی بازگشایی شود.

وزیر کشور همچنین به پیشنهاد «علی اصغر مونسان» وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در خصوص فعالیت آژانس ها و تورهای مسافرتی اشاره کرد و گفت:  با توجه به اینکه کارشناسان این حوزه به خاطر تراکم دستورات به جلسه کمیته اجتماعی و انتظامی دعوت نشده بودند، قرار شد در نشست بعدی با حضور مسئولان ذی ربط حوزه، این موضوع مورد بررسی قرار گیرد.

رحمانی فضلی با اشاره به موضوع اجرای طرح سالم سازی دریا اظهارداشت: با توجه به حجم مسافرت ها در ایام تابستان به استان های شمالی کشور برای استفاده از دریا، قرار شد از فردا اجرای طرح سالم سازی دریا را اعلام کنیم. 

وی افزود: پروتکل های این موضوع باید از سوی وزارت بهداشت تهیه شود و با اجرای کامل آن، فرصت استفاده از دریا را برای مردم فراهم سازیم.

وزیر کشور با تاکید بر اینکه باید بتوانیم با کرونا همزیستی مسالمت آمیز داشته باشیم، تصریح کرد: باید زندگی جاری باشد و فعالیت ها در جامعه  انجام شود.

وی گفت: این کار باید با توجه و رعایت کامل پروتکلها و اصول بهداشتی از سوی مردم عزیزمان، مسئولین و همه کسانی که در این حوزه فعالیت دارند، انجام شود و نظارت دقیقی بر آن صورت گیرد.

رحمانی فضلی افزود:  دو امر « نظارت دقیق بر اجرای پروتکل ها و ضمانت های لازم برای این اجرا» و از طرف دیگر،  «اطلاع رسانی و آموزش کافی به مردم از طریق رسانه ها به ویژه از سوی رسانه ملی» باید در سرلوحه همه اقدامات مربوط به مدیریت بیماری کرونا در کشور قرار داشته باشد.

رحمانی فضلی تصریح کرد: همه اقداماتی که اکنون در زمینه بازگشایی فعالیتها در جامعه  انجام می شود مشروط به دو امر رعایت دقیق پروتکل ها و اطلاع رسانی و آموزش درست مردم صورت می گیرد.

وی ابراز امیدواری کرد صدا وسیما و دیگر رسانه ها نسبت به تحقق این موضوع اهتمام بورزند  تا بتوانیم زندگی را برای مردم در شرایط سهل فراهم کنیم.

وزیر کشور یادآور شد: یکی از پیشنهادات در جلسه امروز کمیته اجتماعی و انتظامی مدیریت کرونا، پیشنهاد  اقامه نماز جمعه در تعداد دیگری از شهرهای سفید و زرد با رعایت پروتکل های بهداشتی بود که قرار شد در جلسه بعدی با کار کارشناسی مسئولان وزارت بهداشت و متولیان امر نمازجمعه، در مورد این موضوع هم تصمیم گیری شود.

انتهای پیام/

R1531/P/S1,15/CT12 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا عبدالرضا رحمانی فضلی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا عبدالرضا رحمانی فضلی ویروس کرونا عبدالرضا رحمانی فضلی کمیته اجتماعی و انتظامی وزارت بهداشت بیماری کرونا رحمانی فضلی طرح ترافیک پروتکل ها وزیر کشور ستاد ملی قرار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۳۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، محسن رضایی با اشاره به اینکه بیش از یک هزار و ۴۰۰ کانون فرهنگی هنری مساجد در استان افزود: نزدیک به ۱۰ درصد این تعداد، پارسال به عضویت کانون های فرهنگی هنری مساجد در آذربایجان غربی درآمده اند که نشان دهنده جذابیت فعالیت در این مراکز است.

او اضافه کرد: حدود ۵۰ درصد کانون های فرهنگی هنری مساجد در آذربایجان غربی مربوط به روستاهاست که نقش بسزایی در شکوفایی استعدادها و توان افزایی نوجوانان روستایی دارد.

رضایی تصریح کرد: همچنین ۳۰۰ کانون فرهنگی هنری در آذربایجان غربی ویژه بانوان فعالیت می کند که از این تعداد ۸۶ کانون پارسال ایجاد شده و اقبال روزافزون دختران به سمت فعالیت های فرهنگی و هنری را نشان می دهد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان‌غربی در ادامه گفت: بخش مهمی از فعالیت های این کانون ها در بستر مسجد شکل می گیرد و اهتمام ویژه این نهاد، ایجاد جذابیت با زبان هنر شامل سرود و تئاتر برای حضور در فضای مسجد برای نوجوانان و جوانان است.

دیگر خبرها

  • پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی تعرفه شهریه آموزشگاه‌های آزاد هنری یزد
  • نشست هم‌اندیشی تربیت تسهیل‌گر جوانی جمعیت
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد زنجان
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • عضویت ۱۰۶ هزار نفر در آذربایجان غربی درکانون‌های مساجد