Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@00:08:14 GMT

این گیاه‌ها امواج مضر را از بین می‌برند

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۹۴۸۰۹

این گیاه‌ها امواج مضر را از بین می‌برند

 

در دنیای امروز، بیشتر مردم دائما در معرض تابش الکترومغناطیسی قرار دارند. اگر تلفن‌های همراه دارید، اگر با مایکروویو آشپزی می‌کنید یا از ریش تراش برقی استفاده می‌کنیم، شما در معرض این امواج مضر قرار دارید. پرتو‌های بیش از حد الکترومغناطیسی می‌تواند منجر به انواع مشکلات سلامتی از جمله حساسیت، خطر ابتلا به سرطان و بسیاری از اختلالات عصبی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با داشتن این گیاهان، به سلامتی خود و خانواده کمک کنید. در گزارش قبل با تعدادی از این نجات‌دهنده‌های زیبا آشنا شدیم، در این مطلب گیاهان دیگری را می‌شناسید.

آلوئه‌ورا

آلوئه‌ورا از دیرباز به عنوان یکی از گیاهان دارویی شناخته و مورد استفاده قرار گرفته است. اما این گیاه قدرت جذب مقادیر زیادی از پرتو‌های مضر اطراف ما را دارد. گیاه آلوئه‌ورا همچنین در دسته گیاهان سالم قرار دارد و هوای محیط شما را با جذب دی‌اکسید کربن و تبدیل آن به اکسیژن، تمیز می‌کند.

به دلیل خاصیت محافظت در برابر نور، شما باید گیاه آلوئه‌ورا را در یک خط مستقیم از دستگاه الکترونیکی ساطع‌کننده امواج قرار دهید و مطمئن شوید که چیزی بین این دو قرار نگیرید، زیرا این امر باعث کاهش توانایی گیاه در جذب اشعه می‌شود. داشتن چندین گیاه آلوئه‌ورا در سراسر خانه یک راه عالی برای محافظت در برابر اشعه و تمیز نگه داشتن هوا است.

این گیاه ارزشمند به راحتی رشد می‌کند و به همین خاطر می‌توان از آن برای بهره‌مندی از خواص درمانی و زیبایی برداشت کرد. ماده اصلی بسیاری از ماسک‌های زیبایی و جوان‌سازی همین گیاه زیبا است.

آلوئه‌ورا باید در ظرفی بزرگ با زهکشی کافی کاشته شود چرا که ماندن طولانی آب زیاد در گلدان، باعث پوسیدگی برگ‌ها و در نهایت مرگ آن می‌شود. این گیاه در نور غیرمستقیم بهترین رشد را دارد بنابراین حتما آن‌ها را به اندازه کافی دور از پنجره نگه دارید تا هر روز چندین ساعت را در سایه بگذراند، به خصوص اگر در آب و هوای گرم زندگی می‌کنید.

پیچک

پیچک یکی از بهترین جذب‌کننده‌های پرتوی موجود در محیط است. همچنین یک تصفیه‌کننده قوی هوا به شمار می‌رود چراکه می‌تواند در طول یک شبانه روز، تا ۹۰ درصد بنزن (از انواع هیدروکربن‌ها) موجود در هوا را جذب کند. پیچک با از بین بردن موادی مانند دی‌اکسیدکربن، مونوکسیدکربن و فرمالدئید، کیفیت هوای اطراف خود را بهبود می‌بخشد.

پیچک را می‌توان در داخل یا خارج از منزل کاشت، اما اگر می‌خواهید از توانایی آن در مسدود کردن و از بین بردن اشعه استفاده کنید، بهتر است از آن در داخل خانه استفاده کنید. اگر اتاقی دارید که می‌تواند نور زیادی را برای گیاه فراهم کند، آن را در فضای اتاق رشد دهید و اگر در قسمت جنوبی خانه خود پنجره‌های بزرگی دارید، یک مکان ایده‌آل برای قرار دادن گیاه است. به پیچک خود آب زیادی ندهید، زیرا در شرایط نیمه خشک بهترین عملکرد را دارد؛ بنابراین در صورتی که خاک سطحی گلدان خشک بود، آن را آبیاری کنید. برای نگهداری پیچک از ظرفی استفاده کنید که اجازه راکد ماندن آب در خود را ندهد چرا که مانند آلوئه‌ورا می‌پوسد.

سرخس مارچوبه

سرخس مارچوبه عطر فوق‌العاده‌ای دارد و در جذب تابش بسیار مؤثر است. این ماده دارای خواص آنتی اکسیدانی مشهوری است که به شما در دفاع از آسیب‌هایی که در اثر تابش گاما ایجاد می‌شود، کمک می‌کند. همچنین گیاه نیرومندی برای جذب امواج الکترومغناطیسی به وجود آمده از رایانه، تلویزیون یا سایر دستگاه‌های الکترونیکی در خانه شما است.

سرخس مارچوبه یکی دیگر از گیاهان آسان در مراقبت، یک محصول تزئینی داخلی و همچنین یک گیاه کاربردی است. این گیاه مفید، نیاز به محیط مرطوب برای بقا دارد. اگر در آب و هوای خشک و خنک زندگی می‌کنید، می‌توانید با استفاده از دستگاه بخار سرد یا اسپری کردن آب بر روی برگ‌ها، رطوبت لازم را ایجاد کنید. سرخس مارچوبه عاشق آب است، بنابراین همیشه آن را هیدراته نگه دارید و هر روز آن را آب دهید. این گیاه به بهترین شکل در گلدان پرورش داده می‌شود و شما باید سالی چندین بار مواد مغذی لازم برای زنده ماندن را به او بدهید.

سبزی خردل

سبزی خردل نه تنها یک ماده غذایی خوشمزه و مغذی است، بلکه برای محافظت در برابر اشعه الکترومغناطیسی نیز عالی عمل می‌کند. در حالی که ممکن است شما عادت کرده باشید سبزی خردل را تنها در مزارع ببینید، نگهداری این گیاه در داخل خانه بسیار مفید است، زیرا می‌تواند شما را در برابر صدماتی که ممکن است در اثر تابش امواج مضر ایجاد شود، محافظت کند. همچنین خاصیت تصفیه هوای محیط را نیز دارد.

شما حتما از رشد سریع این گیاه شگفت‌زده خواهید شد! پس چه بهتر که از آن برای هر وعده غذایی استفاده کنید. این سبزی منبعی سرشار از ویتامین A، C. و بتاکاروتن محسوب می‌شود و مزایای آن بسیار فراتر از مسدود کردن پرتو‌ها است.

بهترین راه برای مراقبت از آنها، نگهداری در یک منطقه آفتابی با سایه جزئی و تامین مواد مغذی است. این گیاه به آب کافی برای رشد نیاز دارد.

کائوچو

کائوچو گیاه بزرگ و زیبایی است که خواص رادیو اکتیویی دارد. این گیاه در هر جایی که نگهداری شود، می‌تواند امواج الکترومغناطیسی را جذب کند، اما در صورتی نزدیک دستگاه‌های الکترونیکی شما باید کارآمدتر خواهد بود. کائوچو علاوه بر محافظت در برابر اشعه، خاصیت تصفیه‌کنندگی هوا را نیز دارد.

گیاه کائوچو را می‌توان در داخل یا خارج از خانه پرورش داد و نگهداری آن نسبتاً آسان است. کائوچو‌ها ترجیح می‌دهند در محیط کم نور و با نور غیرمستقیم و دمای خنک نگه داشته شوند. آن‌ها باید در اتاقی با تهویه مطبوع نگه داشته شوند و خاک آن‌ها باید مرطوب باشد. در زمان‌هایی که رشد آن متوقف می‌شود نیازش به آب بسیار کاهش می‌یابد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا گیاه امواج مضر امواج الکترومغناطیسی پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۴۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟

تاکنون، محققان شاهد حیواناتی بوده‌اند که از گیاهان برای خوددرمانی استفاده می‌کنند، اما چنین مشاهداتی نادر بوده است. میمون‌های بزرگ از گیاهان برای درمان عفونت انگلی و درد عضلانی استفاده می‌کنند. به‌تازگی مشاهده شده که شامپانزه‌ها حشرات را به زخم خود می‌مالند. بااین‌حال، درمان زخم با یک ماده فعال زیستی تاکنون دیده نشده بود. جزئیات بیشتر را می‌توانید در گزارش «بروز یک رفتار انسانی، برای اولین‌بار در اورانگوتان‌ها» بخوانید.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از ایسنا، زیست‌شناسان شناختی و تکاملی به‌تازگی یک اورانگوتان سوماترایی نر وحشی را در حال درمان زخم فعال روی صورت خود در یک مکان تحقیقاتی در اندونزی مشاهده کردند.

کارولین شوپلی (Caroline Schuppli) و ایزابل لامر (Isabelle Laumer) در مشاهدات روزانه خود از ۱۵۰ اورانگوتان سوماترایی که به‌شدت در معرض خطر انقراض قرار دارند، متوجه شدند که یکی از نرها به نام «راکوس»، خود را با برگ‌های گیاه آکار (Fibraurea tinctoria) درمان می‌کند که به داشتن خواص دارویی معروف است. راکوس، زخمی روی صورت برداشته بود که به‌احتمال‌زیاد طی دعوا با نری دیگر ایجاد شده است.

جزئیات خوددرمانی اورانگوتان

راکوس پس از جویدن این گیاه، مایع حاصل را به مدت حدود هفت دقیقه روی زخم گونه خود قرار می‌داد. سپس آن را با برگ‌ها می‌پوشاند و به خوردن گیاه ادامه داد. زخم طی ۵ روز بسته شد و در عرض یک ماه، کاملاً بهبود یافت.

جالب اینجاست که راکوس هنگامی‌که زخمی بود، بیش از حد معمول استراحت می‌کرد. خواب به‌طور مثبت بر بهبود زخم تأثیر می‌گذارد، زیرا ترشح هورمون رشد، سنتز پروتئین و تقسیم سلولی در طول خواب افزایش می‌یابد.

کل فرآیند، زمان قابل‌توجهی را به خود اختصاص داد. ازآنجایی‌که راکوس از آکار به‌طور خاص برای مراقبت از زخم استفاده می‌کرد، محققان می‌توانستند بفهمند که او قصد دارد خودش را معالجه کند و روش او کارآمد است.

انسان‌هایی که در جنگل‌های استوایی جنوب‌شرقی آسیا زندگی می‌کنند، از آکار برای اثرات ضددرد و تب‌بُری استفاده می‌کنند. این گیاه در طب سنتی، بیماری‌های متنوعی را درمان می‌کند. بررسی‌ها وجود موادی را در آن نشان می‌دهد که می‌دانیم دارای فعالیت‌های ضدباکتریایی، ضدالتهابی، ضد قارچی، آنتی‌اکسیدانی و سایر فعالیت‌های زیستی مرتبط با بهبود زخم هستند.

این اولین درمان فعال زخم با یک ماده فعال زیستی است که تاکنون مشاهده شده و محققان پیش‌ازاین هرگز شاهد چنین رفتاری نبوده‌اند، زیرا برخورد با حیوان زخمی آن هم در محیطی که حاوی گیاهان دارویی است، اتفاق بسیار نادری است.

پژوهشگران نمی‌دانند که آیا راکوس پیش‌ازاین نیز چنین عملی را انجام داده است یا خیر. آن‌ها همچنین نمی‌توانند تأیید کنند که آیا او این روش را از دیگرر اورانگوتان‌های مقیم زادگاهش آموخته است یا خیر. نرهای اورانگوتان پس از رسیدن به سن بلوغ، مسافت‌هایی طولانی را می‌پیمایند تا خانه جدیدی پیدا کنند. شوپلی فرض می‌کند که سایر اورانگوتان‌ها نیز می‌توانند رفتار مشابهی از خود نشان دهند.

آنچه به‌طورقطع شناخته شده است؛ این است که راکوس اولین مدیریت فعال زخم را با ماده فعال زیستی نشان داده است.

رفتار غریزی؟

اولین شواهد مستند از درمان زخم توسط انسان در نسخه خطی پزشکی متعلق به ۲۲۰۰ سال قبل از میلاد ظاهر شده است. میمون‌های بزرگ آفریقا و آسیا نیز از زخم‌های خود مراقبت می‌کنند، بنابراین شاید ما عملکردی غریزی داریم که به ما امکان می‌دهد تا گیاهان و قارچ‌های دارای خواص دارویی را بشناسیم و خود را درمان کنیم.

اما راکوس چگونه می‌دانست که باید به سراغ آکار برود و چنین درمانی را انجام دهد؟ او فرآیند نسبتاً پیچیده‌ای را انجام داد که سؤالات بسیاری را به وجود می‌آورد. ما ممکن است به‌طور طبیعی به سمت گیاهانی که دارای مواد مغذی یا خواص درمانی هستند، جذب شویم.

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902521 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • طرز تهیه خورشت کنگر مخصوص مرحله به مرحله
  • دونگ کوای ؛ جینسنگ زنانه و نسخه ای که می تواند خطرناک باشد(+عکس)
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • گیاهان مفید برای رشد و تقویت مو‌های نازک
  • روستای بدون بیکار در مازندران
  • روستای بدون بیکار با پرورش گل در مازندران
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • ویتامین های مهم برای گیاهان آپارتمانی
  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟