Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-28@06:32:15 GMT

کرونا یک پنجم اقتصاد فرانسه را می‌بلعد!

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۹۶۴۸۲

کرونا یک پنجم اقتصاد فرانسه را می‌بلعد!

مرکز آمار فرانسه از احتمال ثبت رشد منفی ۲۰ درصدی اقتصاد این کشور در سه ماهه دوم امسال خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از رویترز، اقتصاد فرانسه در سه ماهه نخست امسال ۵.۸ درصد کوچک شده بود، اما به نظر می‌رسد که شرایط برای دومین اقتصاد بزرگ منطقه یورو سخت‌تر از قبل خواهد شد، چراکه مرکز آمار این کشور در گزارش جدید خود هشدار داد به دلیل شیوع کرونا و تعطیلی کسب وکار‌ها رشد اقتصادی این کشور در سه ماهه دوم امسال به منفی ۲۰ درصد خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این مرکز تا اواسط ماه می‌اقتصاد فرانسه با ۲۱ درصد کمتر از ظرفیت کامل خود در زمان قبل از بحران کرونا مشغول به فعالیت بوده است و در صورتی که محدودیت‌ها تا پایان سال باقی بمانند، این احتمال وجود دارد که رشد اقتصادی این کشور در سال جاری به منفی هشت درصد نیز سقوط کند.

نتایج نظرسنجی‌های صورت گرفته توسط مرکز آمار فرانسه نشان می‌دهد که در ماه می‌نیز سطح اطمینان مصرف کنندگان فرانسوی کاهش یافته و به پایین‌ترین سطح خود از ژانویه ۲۰۱۹ تاکنون رسیده است. این مرکز همچنین نسبت به رسیدن نرخ بیکاری فرانسه به بالاترین سطح خود از زمان بحران مالی ۲۰۰۹ هشدار داده است.

بسیاری از اقتصاددانان معتقدند که اقتصاد فرانسه امسال حدود هشت درصد کوچک خواهد شد. دولت برای حمایت از بخش‌های مختلف و کاستن از تبعات اقتصادی شیوع کرونا ابتدا ۱۰۰ میلیارد یورو اعتبار تخصیص داد که کمی بعد این مبلغ به ۱۱۰ میلیارد یورو افزایش یافت. این میزان اعتبار معادل چهار درصد اندازه اقتصاد این کشور است.

از سوی دیگر کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا گفته است که با توجه به باقی ماندن احتمالی پیامد‌های منفی ویروس کرونا روی سطح فعالیت‌های تجاری، رشد اقتصادی امسال کشور‌های عضو منطقه یورو احتمالا عددی بین منفی هشت تا منفی ۱۲ درصد خواهد بود.

به گفته لاگارد، احتمال تحقق سناریو خوش‌بینانه بعید است و اکنون احتمال تحقق سناریو بدبینانه بیشتر شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اقتصادی فرانسه اقتصاد فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۶۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگاه متفاوت کارشناس اقتصادی بعد از حمله موشکی سپاه: معادلات تغییر کرد | فیلم
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟
  • تعطیلی پنج‌شنبه این بالا را بر سر اقتصاد کشور می‌آورد
  • پیش‌بینی نگران کننده: امسال رشد اقتصادی نداریم؛ منتظر کاهش قیمت ارز و نرخ تورم هم نباشید