Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@06:08:01 GMT

آیا باید نگران انتقال کرونا از طریق پول باشیم؟

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۹۶۶۵۰

آیا باید نگران انتقال کرونا از طریق پول باشیم؟

شواهد اندکی در این مورد وجود دارد که کنار گذاشتن استفاده از پول نقد، بتواند تفاوتی در میزان انتشار کووید19 به وجود آورد. بعلاوه ما داده هایی برای پشتیبانی این موضوع در اختیار نداریم که این ویروس به سادگی می تواند از طریق هر سطح آلوده ای انتقال پیدا کند.

گروه غرب از نگاه غرب خبرگزاری فارس: عده ای از مردم نسبت به انتقال ویروس کرونا از طریق پول نگران هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندی پیش هر دو کشور چین و کره جنوبی شروع به ضد عفونی کردن اسکناس های خود با کمک پرتو فرابنفش یا حرارت بالا پیش از دوباره به چرخه انداختن آنها کردند. بعلاوه آنها اسکناس های موجود دربانک هایشان را به مدت 14 روز قرنطینه کردند، به این امید که هر گونه ویروس باقی مانده روی آنها طی این مدت نابود شود.
در اوایل مارس سخنگوی سازمان بهداشت جهانی گفت که در صورت امکان بهتر است مردم از پول نقد استفاده نکنند، اما بعد تایید کرد که این سازمان در ارتباط با کووید19، هیچ خط مشی خاصی را برای  استفاده از تعاملات مالی بدون تماس فیزیکی صادر نکرده است.
من استاد علوم سلامت بهداشت زیست محیطی و شغلی و بهداشت سلامت جهانی هستم و معتقدم که ما لازم نیست نسبت به  ناقل ویروس بودن اسکناس ها آنطور که عده ای ممکن است باور داشته باشند نگران باشیم.

آیا ویروس کرونا از روی سطوح منتشر می شود؟
مقالات جدید حاکی از آن هستند که برخی میکرب ها از جمله کووید19 محتمل نیست که از طریق سطوح آلوده ای چون پول نقد انتشار پیدا کنند.
تنها راه بالقوه برای ابتلا به کووید 19 از طریق یک سطح آلوده، این است که ویروس به دست های شما منتقل شود و سپس دستتتان با دهان، چشم ها یا بینی تان تماس پیدا کند.
به همین دلیل است که تمام کارشناسان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها و سازمان بهداشت جهانی تا دولت های محلی تاکید دارند که شستن دست ها، به خصوص بعد از دست زدن به پول نقد بسیار مهم است.
وجود برخی باکتری ها و ویروس ها رو پول شناسایی شده است. فقط کووید19 است که آزمایشی در مورد آن صورت نگرفته است.
در این باره که کووید19 تا چه مدت می تواند روی پول باقی بماند اطلاعات اندکی وجود دارد. آزمایش های آزمایشگاهی در مورد آنفلونزا نشان می دهند که  این ویروس بدون ماده لزج، از یک ساعت تا یک روز  روی پول زنده می ماند.
با این حال زنده ماندن ویروس ها در طبیعت بستگی به میزان دما، رطوبت و قرار گرفتن در معرض نور خورشید دارد. هنوز هیچ کاری در مورد اندازه گیری مدت زنده ماندن کووید19 روی پول انجام نشده هر چند روی سطوح دیگر نیز مدت زمان زنده بودن کووید19 باز هم متغیر بوده است.

مشکل زندگی بدون پول نقد
یک راه حل پیشنهادی کنار گذاشتن استفاده از پول نقد است که به معنی استفاده از دیگر شیوه های رد و بدل کردن پول است که کاغذی یا سکه نباشند، مثل کارت های  بانکی یا پول های رمزگذاری شده.
برخی کارشناسان در مورد کنار گذاشتن استفاده از پول نقد نگرانند، چرا که این کار ممکن است برای برخی از کسانی که فاقد کارت اعتباری هستند مشکل آفرین باشد.
همچنین برخی کسب و کارها دریافت پول نقد را ترجیح می دهند تا مجبور نباشند هزینه های ناشی از استفاده از کارت اعتباری را بپردازند.
سرانجام آنکه شواهد اندکی در این مورد وجود دارد که کنار گذاشتن استفاده از پول نقد، بتواند تفاوتی در میزان انتشار کووید19 به وجود آورد. بعلاوه ما داده هایی برای پشتیبانی این موضوع در اختیار نداریم که این ویروس به سادگی می تواند از  طریق هر سطح آلوده ای انتقال پیدا کند.
نویسنده: مرلین رابرتز (Marilyn Roberts) استاد علوم سلامت زیست محیطی و شغلی در دانشگاه واشنگتن
منبع: https://b2n.ir/559137

انتهای پیام. 

منبع: فارس

کلیدواژه: پول ویروس سازمان بهداشت جهانی سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۶۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور