Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: در بهمن ماه ۲۴۰ هزار نفر بیمه بیکاری داشتیم و در بحران کرونا ۶۷۰ هزار نفر واجد شرایط در سامانه ثبت نام کردند، معادل پنج هزار میلیارد تومان برای این امر در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مصطفی سالاری در دیدار با تشکل‌های بازنشستگی، بیمه شدگان و کارگری استان اصفهان با بیان اینکه در حوزه بازنشستگان در سال جاری متناسب سازی حقوق است، اظهار کرد: در نظر داریم برای اجرای این طرح تأمین منابع را در اولویت قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تاکنون مذاکرات مختلفی برای تأمین این منابع داشته‌ایم، اضافه کرد: دولت نیز پشتیبان این امر است و امیدواریم به زودی محقق شود.

مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه سازمان برنامه و بودجه لیست شرکت‌هایی را برای پشتیبانی همسان سازی حقوق بازنشستگان را معرفی کرده است، ادامه داد: بررسی روند کمک گرفتن از این شرکت‌ها در دست بررسی است و تاکنون عملکرد موفقی را داشته‌ایم.

وی تاکید کرد: همه اعضای هیئت دولت با همسان سازی حقوق بازنشستگان موافقت کرده‌اند، همراهی خوبی داشته‌اند.

سالاری با تاکید بر اینکه مطالبات جامعه بیمه شده با حلاوت خاصی به مسئولان رسانده شده است، اضافه کرد: تحقق این مطالبات در دستور کار ویژه است.

وی در خصوص تدوین طرح سه جانبه گرایی تصریح کرد: همه اقدامات لازم برای تدوین این طرح در دولت انجام شد و به دلیل شیوع بحران کرونا به مجلس دهم نرسید و در حال حاضر با همان تدوین می‌تواند در مجلس یازدهم بررسی و در حداقل زمان ممکن تصویب شود.

مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه ادعا داریم وکیل مدافع خوبی برای تشکل‌ها هستیم، ادامه داد: در رأس دولت هم همین رویکرد وجود دارد.

بدهی عقب افتاده به مراکز درمانی نداریم

وی در خصوص بدهی به مراکز درمانی گفت: در حال حاضر ادعا داریم بدهی عقب مانده در بخش دولتی و خصوصی نداریم و نظارت خود بر کیفیت خدمات درمانی را تشدید خواهیم کرد.

سالاری با بیان اینکه از ابتدای هفته گذشته تمدید دفترچه را نخواهیم داشت، افزود: سالانه ۳۹ میلیون نفر برای تمدید دفترچه مراجعه می‌کردند که اجرای این طرح کمک قابل توجهی به تعداد مراجعات دارد و حذف دفترچه را برای نیمه اول سال در دستور کار داریم.

مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی در خصوص محل هزینه کرد سود شستا در بورس تصریح کرد: ریالی از این سود در سازمان هزینه جاری نخواهد شد، این پول اندوخته بلند مدتی است که سود آن به دست بازنشستگان خواهد رسید.

وی در ادامه با بیان اینکه تلاش ما این است که خواسته ذی نفعان را محقق سازیم، ادامه داد: اینکه کسی می‌تواند یا خیر بسته به چند مؤلفه است.

سالاری با بیان اینکه بدون تردید در همه مشکلات موجود همه می‌خواهیم کاری کنیم و باری از مشکلات را کم کنیم، اضافه کرد: ما برای این امر از هر روشی استفاده می‌کنیم و مضایقه نخواهیم داشت.

وی با تاکید بر اینکه سعی داریم صندوق دار و امانت‌دار خوبی برای بیمه شدگان باشیم، ادامه داد: در حوزه درمان، پرداخت‌های موردی و پرداخت‌های مستمر منابع داریم و باید این منابع با مصارف همخوانی داشته باشد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه برای متناسب سازی حقوق باید منابع و مصارف همخوانی داشته باشد، گفت: در سال گذشته در ماه‌های عادی حداقل هزینه ۹,۶۰۰ میلیارد تومان بوده است، کل ذخایر سود سهام سال گذشته ۹ هزار میلیارد تومان از ۱۳۴ هزار میلیارد تومان بوده است.

وی با بیان اینکه سال جاری هزینه‌های ماهانه تأمین اجتماعی به ۱۲ هزار میلیارد تومان می‌رسد، ادامه داد: این هزینه در بخش پرداخت حقوق، حق درمان، حقوق بازنشستگان و … بوده است که باید تأمین شود و چنانچه مازاد آن را درآمد داشته باشیم در پرداخت‌ها هزینه خواهد شد.

سالاری با بیان اینکه پرداخت مستمری بگیران و پرداخت درمان اولویت تأمین اجتماعی استان اصفهان است، اضافه کرد: پس از آن بهره برداری از هتل هما و بیمارستان میلاد را در دستور کار قرار می‌دهیم.

وی ادامه داد: سطح بندی درمان در شهرستان‌ها را در دستور کار داریم، بر اساس خدمات و جمعیت سطح بندی داریم و خدمات بر اساس سطح بندی توسعه می‌یابد.

اعلام زمان واریز بیمه بیکاری

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در خصوص بیمه بیکاری کرونا گفت: در بهمن ماه ۲۴۰ هزار نفر بیمه بیکاری داشتیم و در بحران کرونا ۶۷۰ هزار نفر واجد شرایط در سامانه ثبت نام کردند، معادل پنج هزار میلیارد تومان برای این امر در نظر گرفته شده است.

وی گفت: رصد وضعیت ۶۷۰ هزار نفر در دستور کار است که افراد متقاضی تأیید شده را به شماره حساب به سازمان برنامه و بودجه معرفی و از شنبه پرداخت‌ها آغاز می‌شود.

سالاری تاکید کرد: تا پایان هفته بیمه بیکاری افراد ثبت نام شده در اسفندماه واریز خواهد شد.

یکشنبه افزایش حقوق بازنشستگان در هیأت دولت مصوب می‌شود

وی در خصوص اعمال اضافه حقوق بازنشستگان نیز گفت: این امر روز چهارشنبه در دستور کار هیأت دولت بود و انشالله روز یکشنبه تصویب خواهد شد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه فرمول پیشنهادی این افزایش حقوق از سوی جامعه کارگری بررسی شده است، ادامه داد: بخشی از آن را می‌توان با همسان سازی اجرایی کرد و بخشی از آن قابلیت اجرایی ندارد.

وی گفت: در استان اصفهان در سال گذشته میزان منابع و مصرف همخوانی نداشته است، اضافه کرد: در استان در سال گذشته هشت هزار و ۸۳۰ میلیارد تومان هزینه و ۷,۴۰۰ میلیارد تومان درآمد بوده است که ۱۶ درصد کمبود منابع داشتیم.

شنبه پرداخت وام به متقاضیان آغاز می‌شود

سالاری به افزایش تسهیلات در بانک رفاه برای پرداخت وام به بیمه شدگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: این تسهیلات در سال جاری به دو هزار میلیارد تومان افزایش یافته است که با استفاده از امتیاز گذاری سامانه به متقاضیان پرداخت می‌شود؛ از شنبه پرداخت این تسهیلات آغاز می‌شود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در خصوص پرداخت بدهی‌های دولت گفت: دولت سالانه ۵۵۰۰۰ میلیارد تومان می‌تواند به تأمین اجتماعی پرداخت کند و کل مطالبات ما از دولت ۲۸۰ هزار میلیارد تومان است.

وی به بررسی بهبود ارائه خدمات به سالمندان در اداره بیماری‌های مزمن و طب سالمندی اشاره کرد و گفت: در آینده برای این بخش برنامه‌های خوبی را خواهیم داشت.

سالاری با بیان اینکه ۵۶ درصد از کسانی که بیمه تاکسیرانی بودند پس از پایش تاکسی دار نبودند، گفت: در حوزه بیمه کارگران ساختمانی نیز شرایط به همین گونه است و در حال پایش و راستی آزمایی در این بخش‌ها هستیم.

کد خبر 425978

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی بیمه بیکاری بازنشستگان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سازمان تأمین اجتماعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی هزار میلیارد تومان حقوق بازنشستگان دستور کار بیمه بیکاری سازی حقوق سال گذشته پرداخت ها خواهد شد هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۸۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی

سازمان تأمین‌ اجتماعی اعلام کرد: در سال گذشته بیش از ۴۴ میلیون خدمت دارویی در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان در سراسر کشور رایگان به بیمه‌شدگان ارائه شده است. - اخبار اجتماعی -

به‌گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، این سازمان به‌عنوان دومین ارائه‌دهنده خدمات درمانی کشور (پس از وزارت بهداشت)، با تحت پوشش داشتن بالغ بر 46 میلیون نفر از اقشار مختلف مردم، در بخش درمان مستقیم دارای 403 داروخانه در مراکز درمانی ملکی سراسر کشور است که با حضور و فعالیت 640 داروساز، به بیمه‌شدگان و بازنشستگان ارائه خدمات می‌کنند. از این تعداد، 363  داروخانه به صورت یک یا دو شیفته و 40 داروخانه به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند.

بر اساس آخرین آمارهای سازمان تأمین‌ اجتماعی، در سال گذشته بیش از 9/99 درصد نسخ در مراکز درمانی این سازمان به‌صورت الکترونیک در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان ثبت شده است و داروهای تجویزی برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان در این مراکز، به‌صورت کاملاً رایگان به این بیماران ارائه شده است.

این گزارش حاکی است ارائه خدمات دارویی در داروخانه‌های سازمان تأمین‌ اجتماعی، مطابق سطح‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و مبنای اقلام دارویی موجود در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان نیز «دارونامه» یا «فارماکوپه» رسمی کشور است.

براساس این گزارش، سیاست کلی سازمان تأمین‌ اجتماعی در تأمین و توزیع داروهای مورد نیاز در مراکز درمانی سازمان، خرید از شرکت‌های دارویی معتبر و دارای مجوز و البته با در اولویت قراردادن خرید از هولدینگ دارویی این سازمان است به‌گونه‌ای که در حال حاضر حدود 60 درصد  از داروهای مورد نیاز در سیستم درمانی تأمین‌ اجتماعی از تولیدات شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین (هولدینگ دارویی تیپیکو) تأمین می‌شود.

گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین اجتماعی همچنین حاکی است این سازمان به‌عنوان اولین خریدار خدمات درمانی کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از 15 هزار داروخانه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد است که خدمات دارویی مورد نیاز را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده است، به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.

مطابق آمارهای سازمان تأمین‌ اجتماعی، داروخانه‌های طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور، در سال گذشته خدمات دارویی مورد نیاز را بر اساس 148 میلیون نسخه صادرشده، به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه کرده‌اند.

لازم به ذکر است به‌منظور تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان، با دستور مدیرعامل سازمان تأمین‌ اجتماعی، از تیر ماه سال گذشته، فرآیند رسیدگی به درخواست‌ها و عقد قرارداد با داروخانه‌ها، در مناطق کمتر برخوردار نهایتاً ظرف مدت یک هفته و در سایر مناطق نهایتاً در طول یک ماه انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی تامین اجتماعی به این افراد
  • جزئیات بن خرید از نمایشگاه کتاب برای دانشجویان اعلام شد
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • خبر مهم مدیرعامل تامین‌اجتماعی برای بازنشستگان
  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس