Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی جلسه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز با بررسی طرح پیشنهادی ساماندهی وتوسعه فضاهای فرهنگی شهر تبریز از سوی موسسه فرهنگی کمک جهت توسعه فرهنگ و هنر آغاز شد.

سعید نیکوخصلت، دبیر کمیسیون فرهنگی و تجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اطلاعات آماری ارایه شده، گفت: این آمار در عین عالی بودن بسیار تکان دهنده و ناراحت کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان این‌که در برخی مواقع بهترین حرکت، همان حرکت نکردن است، اضافه کرد: در برخی موارد تصمیمات بسیار آسیب زا بوده و جبران ناپذیر می‌شود.

وی با اشاره به تغییرات ایجاد شده در شهر تبریز طی ۱۰۰ سال گذشته، گفت: تبریز، بنابر دلایل نامشخصی طی ۱۰۰ سال گذشته دستخوش برخی تغییرات شده و برخی دسترسی‌ها برای در دست گرفتن شهر از میان رفته است.

نیکوخصلت تاکید کرد: علاقمندیم که مفاهیم به‌صورت کلی‌تر ارایه شده و به نوعی طرح مختص بافت شهر تبریز باشد؛ نگران هستیم که مدل‌های ارایه شده با بافت فرهنگی تبریز که قدمت بسیاری دارد همخوانی نداشته باشد.

وی گفت: تبریز شهری است که اسامی برخی محلات در آن تا ۷۰۰ سال حفظ شده و همچنان به همان نام شناخته می‌شود، از این رو تمایل برای تهیه طرح مختص به بافت فرهنگی شهر تبریز را ضروری می‌دانیم.

شهرام دبیری، رییس شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این جلسه با اشاره به نامفهوم بودن برخی مشخصات این طرح با وجود طرح جامع و طرح تفصیلی گفت: با وجود طرح جامع و طرح تفصیلی اهمیت ضرورت اجرای این طرح جای سوال دارد.

وی با بیان این‌که بومی سازی طرح با توجه به شرایط فرهنگی شهر تبریز و قدمت خوب این شهر الزامی است، افزود: توجه به چرایی اجرای این طرح و مزایا و معایب آن به‌صورت شفاف همراه با جزییات اجرای آن مشخص شود.

وی ادامه داد: اقدامات مورد نظر در این طرح آیا با جلب و افزایش مشارکت شهروندان و یا ارتقا و توسعه فرهنگی شهر صورت گرفته و آیا این طرح به شکل سخت افزاری، نرم افزاری، اولویت بندی و ... انجام می‌شود؟

دبیری با اشاره به مبهم بودن چرایی اجرای طرح، اظهار کرد: در صورت مشخص شدن جزییات، برنامه ریزی اصولی در نوع اجرای این طرح خواهیم داشت.

غلامحسین مسعودی ریحان، خزانه دار شورای اسلامی شهر تبریز نیز با اشاره به تعریف فرهنگ، اظهار کرد: فرهنگ یک مفهوم درونی بوده و به سبب برخی معلول‌های جزیی ایجاد نمی‌شود، چرا که مفهوم فرهنگ بسیار غنی‌تر است.

وی با اشاره به دیگر مفاهیم فرهنگ در جامعه اضافه کرد: بسیاری از موارد از جمله تمدن مفاهیمی است که در پی برخی اقدامات ایجاد شده است، اما فرهنگ یک اصل بوده که بسیاری از این مفاهیم از وجود آن نشات می‌گیرند.

وی اظهار کرد: آثار باستانی یک نوع تمدن است نه فرهنگ، اما احداث این تمدن نشانگر فرهنگ کسانی است که این فرهنگ را ایجاد کرده‌اند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر تبریز، در انتهای جلسه مقرر شد طرح پیشنهادی ساماندهی و ‌توسعه فضاهای فرهنگی شهر تبریز از سوی موسسه فرهنگی کمک جهت توسعه فرهنگ و هنر برای بررسی بیشتر به صحن شورا ارجاع داده شود.

در ادامه کارشناسان کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز گزارش خود را در مورد موزه مشاغل ارائه کرده و در این خصوص به بحث و بررسی پرداختند. همچنین نماینده سایت فرهنگی و مذهبی لیله القدر در خصوص مشکلات خود در امر مادی اداره این سایت به ارائه گزارش پرداخت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شوراي شهر شورای اسلامی شهر تبریز فرهنگی شهر تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۰۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

به گزارش ایسنا، سیصد و نود و پنجمین جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در پیش از دستور این جلسه با تاکید بر تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر اظهار کرد: در تدوین این بسته باید هماهنگی دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط مدنظر باشد.

وی ادامه داد: در تدوین این بسته به هنرستان‌های هنر توجه شود چراکه باید موضوع به صورت پایه‌ای مدنظر باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر پس تدوین، به اطلاع فعالان حوزه هنر برسد، همچنین در تدوین این بسته از ظرفیت فرهنگستان هنر نیز استفاده شود.

در ادامه حجت الاسلام مصطفی رستمی خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

از این رو مقرر شد ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه سوره، بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه‌های هنر با قابلیت اجرا در سه سطح (کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت) را تدوین و جهت طرح در جلسه شورا به دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ارسال کند.

در ادامه جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با موضوع ارائه گزارش سامانه فرنما براساس درخواست دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در راستای اجرایی سازی راهبرد ۳، ۱۱ و ۲۱ نظام فرهنگی تربیتی سند دانشگاه اسلامی ادامه پیدا کرد.

در این جلسه معاون فرهنگی وزیر علوم گزارشی از وضعیت سامانه «فرنما» که مربوط به فعالیت فرهنگی دانشجویان کشور است، ارائه کرد.

عبدالحسین کلانتری در این گزارش بر سیاستگذاری شاهدمحور، ظهور فناوری‌های نوین و توسعه رویکرد دیجیتال در عرصه فرهنگی، افزایش رویکردهای داده محور، هوشمندسازی، حکمرانی باز و پلتفرمی، مشارکتی شدن حکمرانی تأکید کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مزایای سامانه فرنما را یکپارچگی داده‌ها از فعالیت‌های دانشجویی، تحلیل فعالیت‌های فرهنگی، زمینه سازی برای کشف ضعف‌ها، افزایش تولیدات بومی و شبکه سازی میان کنشگران فرهنگی اعلام کرد.

 محمدابراهیم سقزچی دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با تشکر از معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار بازبینی و ارتقای سامانه شد تا با فراهم شدن امکان مشارکت کنشگران، رتبه‌بندی فرهنگی دانشگاه‌ها، ارتباط با شبکه‌های اجتماعی جهت بازنشر تولید محتواها و تحلیل کارشناسی و استخراج شاخص‌ها، سامانه یکپارچه‌ای در دسترس باشد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه با استقبال از ارائه گزارش سامانه فرنما، خواستار رسانه‌ای شدن اقدامات این معاونت شد و بر ارائه گزارش‌های فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

حجت الاسلام رستمی ضمن تقدیر از گزارش معاونت فرهنگی وزارت علوم، با ضروری دانستن همافزایی نظام آموزش عالی کشور، افزودند طرحی صورت گیرد تا از نظر فنی امکان تجمیع داده‌های آموزش عالی و گزارش گیری از سامانه فرنما برای سایر مدیران جهت مجموعه سیاست‌گذاری‌های بعدی فراهم شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش حداقل دستمزد به‌جای حق مسکن/ پیشنهادی بررسی می‌شود که کارگران پس از ۵ سال کار دائمی شوند
  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • دستگاه‌های فرهنگی برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری تعیین کنند
  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • گلستان شهدای جروکان ساماندهی شد
  • تذکر بازرسی به وضعیت آزادراه زنجان ـ قزوین و زنجان ـ تبریز
  • بررسی مشکلات اتباع شهرستان برخوار 
  • پردیس فرهنگ و رسانه تبریز آماده افتتاح شد
  • تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر