Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، محمد شهلی مدیرکل شیلات سیستان وبلوچستان در حاشیه بازدید استاندار سیستان وبلوچستان از پروژ شیلاتی و بندرصیادی تنگ کنارک گفت: ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای موج شکن‌های بندر صیادی تنگ کنارک هزینه خواهد شد که امیدواریم این پروژه بزرگ که تحت مشاوره مهندسین مشاور دریا بندر توسط شرکت ساختمانی "بهمبر" در حال ساخت است در هفته دولت سالجاری افتتاح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد شهلی  اظهارداشت: پروژه احداث موج شکن تنگ در سال ۱۳۹۶با قراردادی حدود ۵۴ میلیارد تومان به مدت ۳۰ ماه آغاز شده است.

او  افزود: این پروژه دارای ۲۲۰ متر راه دسترسی داخل دریا، هزار و ۱۷۰ متر موج شکن اصلی، ۸۵۰ متر موج شکن فرعی و ۵۴۰ متر دایک حفاظتی است که هم‌اینک ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان از بازدید استاندار از روند عملیات اجرایی احداث موج شکن‌های بندر صیادی تنگ جدید قدردانی کرد و افزود: حضور مسوولان موجب پیگیری بهتر مشکلات و در روند تسریع در تکمیل پروژه‌ها موثر است.

او گفت: عملیات اجرایی موج شکن‌های بندر صیادی تنگ جدید با حفاظت شیب حوضچه به طول ۵۱۴ متر و با استفاده از مصالح سنگی با دانه بندی‌های مختلف و آکروپاد‌های بتنی اجرا می‌شود.

استاندار سیستان وبلوچستان نیز پیشرفت پروژه‌های در دست اجرا را خوب ارزیابی و بر تکمیل به موقع این طرح‌ها برای بهرهمندی مردم و اشتغالزایی تاکید کرد.

احدعلی موهبتی افزود: بندر صیادی زرآباد یکی از مجهزترین بنادر صیادی است که نقش مهمی در اشتغال و تولید آبزیان دارد.

او  گفت: طرح‌های خوبی در شهرستان کنارک در حوزه کشاورزی و شیلاتی نظیر مجتمع کشت صنعت مکران در گوردیم در حال اجراست.

استاندار سیستان وبلوچستان با حضور در چابهار و کنارک از ظرفیت‌های اقتصادی، شیلاتی، گردشگری و کشاورزی بازدید و مسائل و مشکلات آنان را بررسی کرد.

موهبتی همچنین کلنگ عملیات اجرایی پست ۲۳۰ کیلوولت مجتمع کشت و صنعت و ساماندهی حاشیه نشینی محله چادران شهر کنارک را به زمین زد و از موج شکن تنگ، اسکله صیادی زر آباد و پروژه‌های در دست اجرای چابهار و کنارک بازدید کرد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری سیستان و بلوچستان شیلات سیستان سیستان وبلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۳۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی

امیرحمزه خزایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه طرح آبرسانی به روستا‌ها دارای تنش آبی را از جمله مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی بسیج سازندگی در استان طی دو سال گذشته دانست.

وی ادامه داد: در این راستا قرارگاه امام حسن (ع) احداث هفت مجتمع آبرسانی در راستای آبرسانی به بیش از ۹۰ روستا را عهده‌دار است.

رئیس بسیج سازندگی استان کرمانشاه با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه‌های آبرسانی روستایی، گفت: در تلاش هستیم طی یکی‌دو ماه آینده پروژه‌ها مذکور احداث شود.

احداث ۵۱ مخزن، ۱۵ ایستگاه پمپاژ و ۱۹۳ کیلومتر خط انتقال از جمله اقدامات صورت گرفته قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در قراردادی ۳۰ ماه با شرکت آب و فاضلاب استان برای آبرسانی به روستا‌های دارای تنش آبی بوده که خزایی به آن اشاره کرد.

وی از احداث ۲۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد با مشارکت کمیته امداد و بنیان مسکن سخن گفت و افزود: آسفالت ۳۰ کیلومتر راه‌روستایی؛ ۶۴ هزار مترمربع ایزوگام برای منازل محرومان روستایی، مساجد و غسالخانه و همچنین احداث و مرمت بیش از یک‌هزار و ۳۴۱ مورد غسالخانه، منزل نیازمندان و مساجد از جمله خدمات بسیج سازندگی طی این دو سال گذشته بوده است.

خزایی با اشاره به هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال گذشته، گفت: افتخار می‌کنیم در کنار حمایت از دولت قدمی برای مردم برداریم و با شعار خدمت‌گذاری بی‌منت در خدمت مردم هستیم.

وی در اشاره به خدمات غیرعمرانی به توزیع بیش از ۷۵۰ هزار بسته معیشتی؛ ۵۶ هزار بسته آموزشی، کمک‌آموزشی و لوازم تحریر؛ توزیع بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان جامعه هدف؛ کمک به آزادسازی یک‌هزار و ۷۰۰ زندانی مالی؛ ایجاد اشتغال برای بیش از ۳ هزار جوان جویای کار؛ توزیع بیش از ۹ هزار متر فرش جاده‌ای در مساجد روستایی اشاره کرد.

خزایی با اشاره به برنامه‌های بسیج سازندگی استان برای اوقات فرغت تحصیلی دانش‌آموزان، گفت: دانش‌آموزان با مراجعه به گروه‌های جهادی بسیج سازندگی در شهرستان‌ها در گروه‌های جهادی در بحث خدمات‌رسانی شرکت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • ۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان
  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • همکاری ژاپن در بخش انرژی و آب افغانستان
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • ساخت سد کهیر از زیرآب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد