Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- چهارمین نفتکش ایرانی با نام (فاکسون) به آب‌های ونزوئلا وارد شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از المیادین، دیروز چهارمین نفتکش ایرانی با نام (فاکسون) به آب‌های ونزوئلا وارد شد.

نیرو‌های ونزوئلا مسیر نفتکش های ایرانی را زیر نظر دارند.
شبکه ونزوئلایی تله سور در گزارشی به روند حرکت نفتکش های ایرانی به سمت ونزوئلا و همراهی نیرو‌های مسلح این کشور آمریکای لاتین با نفتکش‌ها پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


3 نفتکش از 5 نفتکش ایرانی بدون هیچ مشکلی به ونزوئلا رسیدند و با ورود آنها، روابط بین دو کشور تقویت شد. نیرو‌های مسلح ونزوئلا، رسیدن نفتکش‌های باقیمانده را تحت نظر دارند.
شنبه 23 مه، نفتکش "فورچون" به آب‌های ونزوئلا رسید. این نفتکش اولین نفتکش از میان 5 نفتکشی است که بنزین و مواد لازم را برای پالایشگاه‌ها به ونزوئلا می‌آورند.
فورچون روز یکشنبه 24 مه در پالایشگاه "اِل پالیتو" لنگر انداخت و تخلیه آن به منظور کمک به تامین بنزین مورد نیاز این کشور شروع شد.
نیرو‌های مسلح ملی بولیواری ونزوئلا، رسیدن نفتکش‌ها را از نزدیک دنبال کردند تا به این شکل، ورود بدون حادثه آن‌ها را به بنادر ونزوئلا تضمین کنند.
ولادیمیر پادرینو لوپز، وزیر دفاع ونزوئلا در این باره گفت: ما همه مسیر و حرکت آن‌ها در آب را به صورت میلیمتری و به نحوی عالی دنبال می‌کنیم. ما برنامه‌ای داریم برای استقبال از آن‌ها از زمانی که وارد منطقه اقتصادی اختصاصی ما بشوند و آن‌ها را همراهی می‌کنیم. علاوه بر این همراهی، سلام نیکلاس مادورو، رئیس جمهور و سلام ملت ونزوئلا را به ایشان و همه ملت ایران و مقامات ایرانی می‌رسانیم؛ ایشان باعث شده اند که این همکاری امکان پذیر شود.
سه شنبه "فورست" دومین نفتکش ایرانی، در مجموعه پالایشگاهی "پاراگوئانا" در ایالت "فالکُن" لنگر انداخت و در آنجا توسط کارکنان و مقامات ونزوئلایی مورد استقبال قرار گرفت.
ویکتور کلارک، فرماندار ایالت "فالکن" در این باره گفت: به کار گیری اتحاد استراتژیک که سال‌ها قبل فرمانده ما، رئیس جمهور هوگو چاوز تعریف کرد، در بستری که تحریم و محدودیت اعمال شده بود، نشان داد که ونزوئلا و صنعت نفت در آن زمان، در سال 2008، چگونه همین نماد را به بار نشاند؛ نمادی از برادری و همبستگی و همکاری، که امروز پاسخ و تایید آن را شاهد هستیم. از سمت نیکلاس مادورو، رئیس جمهور، به نام جمهوری بولیواری ونزوئلا، به شما خوش آمد می‌گوییم.
کشتی "پتونیا" چهارشنبه این هفته، 27 مه با اسکورت نیرو‌های مسلح بولیواری به آب‌های ونزوئلا رسید. رسیدن این سه نفتکش به عنوان نشانه‌ای از تعمیق روابط سیاسی و تجاری میان ایران و ونزوئلا به حساب می‌آید. آمریکا هر دو کشور را به صورت غیر قانونی  تحریم کرده است.
نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا نیز در این باره گفته است: مردم ما باید بدانند که دولت آمریکا با همکاری مخالفان تروریست، خودباخته و گوایدو محور ونزوئلا، بیش از یک سال است که کلیه کشتی‌ها و کلیه واردات مواد شیمیایی لازم برای تولید بنزین در ونزوئلا و همه کشتی‌های حامل بنزین را تحت نظر و پیگرد قرار داده است؛ و این موضوع حالا در ماه‌های فوریه و مارس به نقطه اوج خود رسید.
انتظار می‌رود "فاکسون" و "کلاول" دو نفتکش باقیمانده، در آخر ماه (میلادی) برسند و حرکت آن‌ها نیز رصد می‌شود. قرار است آن‌ها ارسال سوخت و سایر مواد لازم را برای به راه انداختن تولیدات این صنعت ملی تکمیل کنند.
 
ورود نفتکش ایرانی و استقبال از این اقدام با وجود تهدیدات آمریکا
اسکله یکی از پالایشگاه‌های اصلی ونزوئلا محل یک رویداد خاص بود: ورود بنزین از ایران به ونزوئلا، که شامل بیش از یک میلیون و نیم بشکه بنزین برای مقابله با کمبود سوخت ناشی از توقف تقریبا کامل پالایش نفت خام در اثر تحریم‌های آمریکا است.
طارق العیسمی- وزیر نفت ونزوئلا و معاون رئیس جمهور در امور اقتصادی گفت: این فرمانده محبوب ما هوگو چاوز بود که به ما آموخت که به فراتر از شمال (ایالات متحده) و به سایر ملت‌های برادر، مانند ایران، چین و روسی، نگاه کنیم. اما من درباره ایران صحبت می‌کنم، زیرا این یک رابطه برادرانه است که طی سال‌های زیادی شکل گرفته است.
در کنار نفتکش و در جریان عملیات تخلیه بار، خدمه کشتی ایرانی و کارگران حوزه نفت ونزوئلا یکدیگر را در آغوش گرفتند.
حجت الله سلطانی، سفیر ایران در ونزوئلا گفت: امروز روزی ویژه برای تمام دنیاست. زیرا امروز به جهانیان احترام به قرارداد‌های بین المللی، بویژه حق تجارت آزاد و عبور و مرور آزاد و کشتیرانی آزاد در دریا‌ها برای تمامی کشور‌های دنیا نشان داده شد. امروز روز پیروزی بود.
سفیر ایران در ونزوئلا، جا به جایی امن نفتکش ایرانی را علیرغم تهدیدات آمریکا برجسته خواند.
سفیر ایران در ونزوئلا افزود: این احترام به قرار داد‌های بین المللی، حقوق بین الملل و حق انتخاب آزاد ملت‌ها جهان را برای همگان امن‌تر کرد. اینگونه روابط بین کشور‌ها خیلی بیش از پیش می‌تواند تقویت شود.
بنزین اولین کشتی مستقیما از طریق خطوط لوله به شهر‌های مهم کشور ارسال می‌شود و انتظار می‌رود نفتکش‌های دیگر نیز در این هفته به مقصد خود برسند.
وزیر نفت ونزوئلا در این باره گفت: از اینجا، از دریای کارائیب، از طرف همه ما به ایران می‌گوییم، برادران عزیز، از همبستگی شما، شجاعت شما و دلاوری شما متشکر هستیم.
این کشتی "فورچون" است، اولین از 5 نفتکش ایرانی حامل بنزین که برای رفع بحران انرژی ایجاد شده در ونزوئلا در اثر محاصره اقتصادی آمریکا از جمهوری اسلامی ایران به ونزوئلا می‌آیند. این نفتکش که در اینجا پهلو گرفته نماد همبستگی بین دو ملت است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ورود چهارمین نفتکش آب های ونزوئلا باره گفت نیرو های مسلح نفتکش ایرانی رئیس جمهور نفتکش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۸۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس

ایسنا/هرمزگان سرلشکر سید یحیی رحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا و جمعی از دانشجویان رشته‌های مطالعات منطقه‌ای و ژئوپلیتیک از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس بازدید کردند.

سرلشکر سید یحیی رحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا و جمعی از دانشجویان نخبه رشته‌های مطالعات منطقه‌ای و ژئوپلیتیک و اساتید دانشگاه‌های تربیت مدرس و شهید بهشتی در تشریح دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس بازدید کرد.

در ادامه سرلشکر رحیم صفوی ضمن تحسین دستاوردها و برنامه چشم‌انداز این پالایشگاه استراتژیک کشور با اشاره به پیشرفت‌های قابل ستاره خلیج فارس و شکست تحریم‌ها در این مجموعه عظیم نفتی کشور، گفت: آشنایی دانشجویان با پیشرفت‌های صنعت نفت کشور امیدآفرین خواهد بود.


وی گفت: دشمنان ایران اسلامی به دنبال نا امیدی جوانان ما هستند اما ما در این سفرهای علمی به دنبال این هستیم که حس اعتماد به نفس و اعتماد ملی، خودباوری و اینکه «ما می‌توانیم» را به منصه ظهور بگذاریم.

همچنین در جریان این بازدید، علیرضا جعفرپور، مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس  گفت: پالایشگاه ستاره خلیج فارس وظیفه خطیر تامین بخش عمده‌ای از سبد سوخت کشور را عهده دار است و ظرفیت تولید روزانه حدود ۴۵ میلیون لیتر بنزین و اجزای بنزینی، ۱۶ میلیون لیتر نفت گاز و نفت سفید، ۲ هزار تن گاز مایع و محصولاتی دیگر از جمله انواع نفتا و حلال‌ها را دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر این پالایشگاه بزرگ‌ترین تولید کننده بنزین کشور است و رسالت و مأموریت خطیر تولید حداکثری و تأمین فرآورده استراتژیک بنزین مورد نیاز کشور که همواره سرآمد بازار فرآورده‌های نفتی تلقی می‌شود را عهده‌دار است و همچون گذشته در اولویت برنامه‌های راهبردی این پالایشگاه قرار دارد.

جعفرپور خاطرنشان کرد: این شرکت در شرایطی که مستقیماً از سوی استکبار جهانی تحت تحریم قرار گرفت با شگفتی‌سازی توانست افزایش ۶۲ درصدی درآمدهای عملیاتی را رقم بزند و عنوان برترین شرکت ایران اسلامی را از آن خود کند.

وی افزود: این شرکت در مدت اخیر با تکیه بر دانش و خلاقیت‌های جوانان این مرز و بوم با برپایی رویداد تقاضامحور نسبت به شناسایی و تعامل با شرکت های دانش بنیان اقدام، دومین عملیات تعمیرات اساسی واحدهای فرآیندی انجام پذیرفت، راه اندازی واحد تصفیه هیدروژنی نفت گاز این پالایشگاه رقم خورد و افزایش یک‌صد هزار بشکه‌ای ظرفیت شیرین سازی انواع فرآورده‌های نفتی و فراهم شدن امکان صادرات نفت سفید و افزایش تولید بنزین را رقم زد تا شاهد افزایش تولید، صادرات و کیفیت فرآورده های بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان باشیم.


مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس تصریح کرد: پالایشگاه ستاره خلیج فارس در راستای انجام مطالعاتی جامع با رویکرد ایجاد ارزش پایدار و توسعه زنجیره ارزش محصولات با استفاده از ظرفیت‌های موجود در پالایشگاه، برنامه جامع طرح‌های آتی توسعه‌ای را تدوین کرده است و در این طرح، تولید بالغ بر ۴۵۰ هزار تن آمونیاک در سال با استفاده از هیدروژن مازاد تولیدی پالایشگاه در دستور کار قرار گرفته است که از دستاوردهای این طرح می توان به جلوگیری از هدر رفت هیدروژن در شبکه سوخت پالایشگاه اشاره کرد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • زندانیان ونزوئلا در تلاش برای فرار از زندان از ایستگاه پلیس سر در آوردند (فیلم)
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند
  • وزیر امور خارجه ونزوئلا: ایران همواره حامی حق جهان است
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • رئیس جمهور ونزوئلا: آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها
  • تله سوخت و راهکارهای عبور از بحران سوختی در کشور
  • عقلانیت، معنویت و عدالت، سه ضلع تفکر شیعی هستند