Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخورد سلیقه‌ای در اجرای قانون سالهاست که گریبان مردم را گرفته است و گهگاهی اینگونه در ماجرای پیرزن کپرنشین کرمانشاهی فاجعه به بار می‌آورد و احساسات مردم را جریحه دار می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، ساخت و ساز غیرمجاز یک وقت می‌شود یک ویلای 1000 متری در باستی هیلز لواسانات ـ بخوانید شهرک آقازاده‌نشین‌ها - و یک وقت هم می‌شود یک کپر 30 یا 40 متری در یک گوشه از آن حاشیه‌های یک شهر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماموران قانون در مورد اولی برای تخریب ویلای امثال دختر وزیر به خاطر حفظ آبروی آقازاده به چند تیشه و تخریب آجر به آجر اکتفا کرده و اینجا برای اجرای قانون - قانونی که در درجه اول حامی مستضعفان باید باشد - خانه را بر سر پیرزنی تنها خراب می‌کنند.

اجراییات شهرداری کرمانشاه چند روز پیش یکی از پرونده‌‌های زمین‌خواری شهر را برای همیشه بست؛ زمین‌خواری متعلق به پیرزنی بیچاره به نام آسیه پناهی در شهرک فدک از مناطق حاشیه‌ای شهر کرمانشاه و یک آلونک محقر بود که فقط خدا می‌داند چطور خشت به خشت روی هم گذاشته تا سرپناهی برای روزهای بی‌پناهی‌اش باشد، اما نمی‌دانست که یک روز همین خشت‌ها بلای جانش می‌شوند.

این پرونده زمین‌خواری با مرگ پیرزن برای همیشه بسته شد، اما پرونده‌های معطل‌مانده زمین‌خواری که احکامشان قطعیت یافته همچنان روی میز مراجع محترم قضایی و انتظامی خاک می‌خورد و معلوم نیست چند سال دیگر باید در انتظار اجرای حکم بمانند.

قاعدتا در برخورد با پرونده های زمین‌خواری تعیین اولویت‌های اجرایی به نحوی باید باشد که ابتدا پرونده افرادی باشد که به صورت سازمان یافته و با زیاده خواهی متصرف اموال بیت المال می شوند و در وهله بعد وضعیت افرادی که به زمین خواری و دست اندازی به اراضی ملی و منابع طبیعی اشتهار گسترده محلی داشته یا سوابق متعدد فعالیت در این زمینه را دارند و احکام قطعی علیه آنها صادر شده است و در مرحله بعد احکام قطعی مرتبط با اراضی اطراف شهر به جهت جلوگیری از گسترش حاشیه نشینی و توسعه بافت های ناکارآمد در دستور کار قرار گیرد.

یعنی برخورد با کپرهای امثال آسیه پناهی باید در آخرین مراحل باشد؛ آیا مسئولان امر می‌توانند ادعا کنند که پرونده‌های بزرگ را مختومه کرده‌اند و به این مرحله رسیده‌اند؟!

متاسفانه برخورد سلیقه‌ای در اجرای قانون سالهاست که گریبان مردم را گرفته است و گهگاهی اینگونه فاجعه به بار می‌آورد و احساسات مردم را جریحه دار می‌کند.

از اینها که بگذریم اصل 31 قانون اساسی به صراحت اعلام کرده که «داشتن مسکن متناسب با نیاز، حق هر فرد و خانواده ایرانی است. دولت موظف است با رعایت اولویت برای آنها که نیازمندترند به خصوص روستانشینان و کارگران زمینه اجرای این اصل را فراهم کند»؛ نمایندگان دولت فخیمه در استان کرمانشاه اعلام کنند که در این زمینه در این 6 سال چه کاری انجام داده‌اند؟!

آیا می‌توان بخشی از قانون که به ضرر مردم است را اجرا کرد و بخشی که به نفع آنهاست معطل گذاشت؟!

قطعا بخشی از مشکلات و بدبختی‌های مردم به ویژه قشر ضعیف همین قوانین معطل مانده است که اگر اجرا شود می‌تواند برخی از زندگی‌ها را متحول کند.

مردم نجیب ما تشنه خدمت هستند؛ موضوعی که گروه‌های جهادی به خوبی تشخیص داده‌اند و سالهاست خشت روی خشت می‌گذارند در مناطق محروم تا قدری مردمان این مناطق را به زندگی امیدوار کنند.

و البته گروهی هم خودشان را ولی‌نعمت مردم می‌دانند و با چنین اقدامات نسنجیده و عجولانه‌ای برای نظام هزینه‌تراشی می‌کنند و شعار حمایت از مستضعفان انقلاب ما را زیر سوال می‌برند که لازم است برخورد جدی با آنها صورت گیرد.

زهرا آقایی

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: زمین خواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۹۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید/ اعمال قانون با دوربین‌های نظارت تصویری

به گزارش صدای ایران از ایسنا،سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور با بیان اینکه هوشمندسازی در انجام ماموریت‌ها و ارائه خدمات یکی از اولویت‌های پلیس و مورد تاکید فرمانده فراجا و ریاست پلیس راهور فراجا است، گفت: در همین راستا نیز ما در پلیس راهور تهران بزرگ نیز این موضوع را جزو اولویت‌های خود قرار دادیم و برای تحقق آن برنامه‌ریزی‌های لازم انجام است.

وی با بیان اینکه موضوع ترافیک، موضوعی بین بخشی است که لازم است دستگاه‌های مربوطه در آن مشارکت داشته باشند، اظهارکرد: یکی از اقدامات ما استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی برای کنترل ترافیک و برخورد با تخلفات رانندگی است. در همین راستا نیز جلساتی را با شرکت کنترل ترافیک و چند شرکت دانش‌بنیان و همچنین جمعی از نخبگان دانشگاه صنعتی شریف برگزار کردیم و بنا شد تا زیرساخت‌های استفاده از هوش مصنوعی برای برخورد با تخلفات و نظارت ترافیکی فراهم شود.

برخورد با تخلفات ساکن با کمک هوش مصنوعی

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم، گفت: دو نوع دوربین ترافیکی در سطح شهر تهران وجود دارد، یکی دوربین‌های پلاک‌خوان است که این دوربین‌ها کار خود را انجام می‌دهند و براساس برنامه‌ای که برایشان نوشته شده نسبت به ثبت تخلفات اقدام می‌کنند. نوع دیگر، اما دوربین‌های نظارت تصویری است که در حال حاضر حدود ۱۵۰۰ عدد از آن در شهر تهران فعال است و امیدواریم که به زودی نیز افزایش پیدا کند.

موسوی‌پور با بیان اینکه این دوربین‌های نظارت تصویری هوشمند نیستند، گفت: درحال حاضر یک کاربر باید این دوربین‌ها کنترل کند، اما ما به دنبال این هستیم که با استفاده از ظرفیت هوش‌مصنوعی این دوربین‌ها بتوانند معابر را رصد کرده و در صورت وقوع تخلف یا وضعیت غیرعادی نظیر تصادف و ... موضوع ثبت و اعلام کنند. این اقدام امکان اجرا دارد و ما باید سامانه مربوطه را روی دوربین‌ها نصب کنیم.

وی ادامه داد: از طریق دوربین‌های نظارت تصویری می‌توانیم سامانه‌ای را نصب کنیم و این سامانه به شکل هوشمند با تخلفات برخورد می‌کند. همانطور که گفتم ما در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم و قصد داریم تا در همین سال جاری با تعدادی دوربین کار را شروع کنیم و به مرور آن را گسترش دهیم. ما با استفاده از این سامانه و هوش مصنوعی با دوربین‌های نظارت تصویری نسبت به برخورد با تخلفات ساکن، نظیر پارک در محل ممنوع، پارک دوبل، توقف غیرمجاز، سد معابر و ... برخورد خواهیم کرد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه امکان تعریف محدوده، نوع تخلف و حریم رصد برای این دوربین‌ها وجود دارد، گفت: در صورت اجرا تخلفات به شکل هوشمند رصد و پس از اعمال قانون پیامک آن برای رانندگان متخلف ارسال خواهد شد.

موسوی درپاسخ به این پرسش که موانع اجرای این طرح چیست، گفت: بعد از درخواست ما شهرداری این موضوع را در بودجه امسالش قرار داد، به‌هرحال موضوعاتی نظیر تامین اعتبار و ... در این خصوص وجود دارد.

پیش از این سرهنگ احسان مومنی، معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ نیز در گفتگو با ایسنا گفته بود که به زودی دوربین‌های ثبت تخلف رانندگی بر روی موتورسیکلت‌های پلیس راهور نیز نصب می‌شود و در فاز اول این دوربین‌ها نسبت به ثبت تخلفات ساکن اقدام خواهند کرد.


دیگر خبرها

  • سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد/کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان
  • کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان
  • سیاست های دو گانه غربی در قبال مسئله اسرائیل غاصب و فلسطین
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید/ اعمال قانون با دوربین‌های نظارت تصویری
  • فائضه غفار حدادی با سفرنامه حج به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • دستگیری ۸ نفر از متخلفان محیط زیستی در اقلید
  • متخلفان تعزیراتی در آذربایجان‌غربی ۸.۳ میلیارد ریال جریمه شدند
  • متخلفان‌تعزیراتی در آذربایجان‌غربی ۸.۳ میلیارد ریال جریمه شدند
  • دموکراسی دروغین آمریکا و برخورد‌های دوگانه
  • برخورد خشن با دانشجویان بیانگر رویکرد دوگانه مدعیان حقوق بشر است