Web Analytics Made Easy - Statcounter

با انتشار جدول تخصیص 40 میلیارد تومان به بنگاه های آسیب دیده ناشی از ویروس کرونا ، مشخص است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش مراکز و مجتمع های فرهنگی، آموزشی، هنری و رسانه ای در اولویت دهم و با تخصیص 9154 میلیارد تومان قرار دارد.

به گزارش خبرنگار تئاتر خبرگزاری فارس، دقایقی پیش خبری مبنی بر توزیع تسهیلات به تفکیک رسته های به شدت آسیب دیده ناشی از کرونا مطابق ماده 3 شیوه نامه پرداخت تسهیلات ویژه بنگاه های آسیب دیده در رسانه ها منتشر شد که مبلغی در مجموع شامل 40 هزار میلیارد تومان را دربر داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این شیوه نامه قرار است به 13 رسته شغلی به تفکیک و اولویت از جمله تولید و توزیع پوشاک، مرکز تولید و توزیع صنایع دستی، آموزشگاه های رانندگی، آرایشگاه ها و سالن های زیبایی و گرمابه، مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی، آبمیوه، مراکز گردشگری شامل هتل ها و آپارتمان ها، حمل و نقل عمومی و مسافربری برون شهری و درون شهری ،دفاتر خدمات مسافری و گردشگری، مراکز ، باشگاه ها و مجتمع های ورزشی و تفریحی و ... خسارت هایی پرداخت شود.

بند دهم این شیوه نامه شامل مراکز و مجتمع های فرهنگی، آموزشی، هنری و آموزشگاهی است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مسئول توزیع بخشی از این خسارت ها در این بخش خواهد بود که مطمئنا خسارت ها به حوزه های سینما، تئاتر، کنسرت و هنرهای تجسمی و... خواهد رسید.

بر اساس این شیوه نامه میزان تسهیلات اعطایی به هر یک از بخش های مطرح شده در جدولی مشخص شده و برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز میزان 9154 میلیارد تومان خواهد بود.

نکته حائز اهمیت دیگر این است که در توزیع 9154 میلیارد تومان تعیین شده ، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت آموزش و پرورش ، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی با هم شریک هستند.

مسئله دیگر این است که در شیوه نامه منتشر شده براساس ماده 17 هر یک از دستگاه های بخش وزارت و موسسات اعتباری به ترتیب مسئول کنترل و نظارت بر نحوه هزینه کرد تسهیلات در مصادیق تعیین شده دستورالعمل (دستگاه بخشی) حفظ اشتغال بنگاه (وزارت) و بازپرداخت (موسسه اعتباری) هستند و موظفند پایش و کنترل های میدانی لازم را به عمل آورند و در صورت مغایرت یا انصراف مطابق ماده 10 دستورالعمل اقدام کنند.

حال سوال اساسی این است که میزان این اعتبار و وضعیت آن برای بخش های نمایشی که از ابتدای اسفند ماه کاملا دچار ضرر و زیان شده و گروه ها فعالیت هایشان تعطیل و نمایش ها اجرا نشده و سالن ها هم تعطیل بوده چه میزان از این مبلغ مشخص است.

*جزئیات اعطای تسهیلات مشخص نیست

قادر آشنا مدیرکل هنرهای نمایشی در این باره به خبرنگار تئاتر فارس گفت که هنوز جزئیات را به ما اعلام نکرده اند اینکه سهم تئاتر چقدر است و چگونه قرار است این اعتبار برای خسارت ها تخصیص پیدا کند، مشخص نیست.

وی در ادامه افزود: به زودی با دفتر وزارت در این رابطه صحبت خواهم کرد و شرایط را مشخص می کنیم.

از چندی پیش اتابک نادری مشغول به برآورد خسارت های گروه های نمایشی تعلیق شده ، از تئاترهای صحنه ای تا خیابانی و همینطور سالندارها بود که بخشی از آنها نیز در جداولی منتشر شدند.

به گزارش فارس، با توجه به چالش ها و ضرر و زیان های زیاد هنرمندان و گروه های نمایشی و همینطور سالندارها به ویژه سالن های خصوصی با توجه به پرداخت اجاره بها و مسائل دیگر می بایست منتظر باشیم ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد و این مبالغ چه اندازه اش به بخش تئاتر تعلق می گیرد و چقدر در این راستا تئاتر اولویت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود.

شنیده ها حاکی است این که به زودی سالن های نمایشی نیز در راستای بازگشایی مراکز فرهنگی و هنری دربشان به روی مردم باز خواهد شد اما همچنان چالش های اعتمادسازی مخاطبان، بهداشت و نکات مربوط به سالن ها و اعطای تسهیلات به سالن ها و خسارت گروه های نمایشی از اسفند ماه تاکنون مسائل چالش برانگیز است.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: تئاتر فرهنگ تسهیلات گردشگری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی میلیارد تومان شیوه نامه آسیب دیده خسارت ها سالن ها گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۹۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانمندی‌های تئاتر ایران ناب است/ در حال رایزنی با کشورهای شرق آسیا و اروپا برای اجرا هستیم

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ نمایش «آلاء» به نویسندگی و کارگردانی محمد کاظم تبار، پیش از این در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی دائجون کره جنوبی، چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، تئاتر شهر و همچنین سالن اصلی تالار مولوی به روی صحنه رفته بود اینبار در هفته دوم اردیبهشت ماه با حمایت مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری در ششمین جشنواره مونودراما در شهر نابل تونس به روی صحنه می‌رود. شیما جعفرزاده به عنوان بازیگر و همچنین فرهاد قائمیان و محمدرضا آزادفرد با صدای خود در این نمایش محمد کاظم‌تبار را یاری خواهند داد.  

کاظم تبار در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: نمایش آلاء در سال ۱۴۰۰ تولید شد که از آن به بعد در سالن اصلی مولوی، جشنواره‌ فتح خرمشهر، جشنواره‌ بین المللی تئاتر فجر، سالن قشقایی تئاتر شهر، جشنواره دائجون کره جنوبی به اجرا درآمد و در حال انجام تمرینات نهایی جهت اجرا در تونس هستیم.

آلاء در ادامه افزود: در هر مرحله‌ اجرایی تغییراتی چه در متن، چه در میزانسن و حرکات داشته که این اجرا نیز از این امر مستثنی نبوده است. به طور کل می‌توان گفت این اجرا ۳۰ درصد با اجرای اول آلاء در تالار مولوی تفاوت کرده است. آلاء دعوتنامه‌های مختلفی از شرق آسیا و اروپا نیز دریافت کرده که در حال رایزنی با جشنواره‌های مبدا هستیم.

وی اظهار داشت: البته درباره اجرای تونس باید عرض کنم قرار بود پارسال در این جشنواره حاضر باشیم، اما به دلایلی این اتفاق ممکن نشد تا امسال که مجددا نمایش در این جشنواره پذیرفته شد. البته این اتفاق بدون حمایت‌های کوروش زارعی که برادرانه و دلسوزانه حامی این نمایش بودند و رایزن فرهنگی ایران در تونس، امکان پذیر نبود.

آلاء اظهار داشت: به لحاظ توانمندی تئاتر ایران ظرفیت‌های خوب و نابی دارد که ظرفیت ارائه‌ آن در سراسر دنیا وجود دارد که این امر نیاز حمایت‌های همه جانبه از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد است تا توانایی و استعداد‌های ایرانی در سراسر دنیا به منصه‌ ظهور برسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهیابی ۲ نمایش از البرز به جشنواره سراسری تئاتر بچه های مسجد
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • توانمندی‌های تئاتر ایران ناب است/ در حال رایزنی با کشورهای شرق آسیا و اروپا برای اجرا هستیم
  • تسویه حساب خواهر با برادر/ در «آگنیتاژ» پرواز می‌کنید؟
  • راهیابی دو اثر نمایشی به جشنواره ملی تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • فراموشی و آلزایمر روی صحنه تئاتر
  • صحرا فتحی «هواخوری» را به صحنه می‌آورد
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • «هواخوری» صحرا فتحی به صحنه می‌آید
  • راهیابی ۲ اثر نمایشی از چهارمحال و بختیاری به جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد