Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص توصیه‌های بهداشتی استفاده از گوشت قرمز، سفید و دیگر فرآورده‌های دام و طیور که به صورت روزانه در سبد غذایی قرار دارد، اظهار کرد: به مردم توصیه می‌کنیم این مواد را از مراکزی تهیه کنند که دامپزشکی بر آنها کنترل‌های لازم را دارد.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام به راحتی قابل سرایت است، گفت: احتمال آلودگی حیوانات با آغاز فصل گرما و فعالیت کنه‌ها به بیماری «تب کریمه کنگو» بیشتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دامپزشکی استان البرز گفت: این بیماری ویروسی اگر از طریق دام به انسان انتقال پیدا کند در صورت پیشرفت موجب مرگ می‌شود؛ در نتیجه برای مصون ماندن از این بیماری‌ها همچنان مردم را به تهیه گوشت و دیگر فرآورده‌های دامی از مراکز معتبر تحت نظارت دامپزشکی توصیه می‌کنیم.

توکلی با تاکید بر اهمیت توجه و دقت مردم در استفاده از نوع مرغ مصرفی، گفت: از چند ماه گذشته سازمان دامپزشکی کشور تصمیمی مبنی بر تقسیم کشتارگاه‌های طیور کشور به سه رتبه «اِی پلاس»، «اِی» و «بی» را عملیاتی کرده است.

تغییر رتبه کشتارگاه‌های طیور بر کیفیت مرغ تولیدی و از طرفی افزایش قیمت آن تأثیرگذار است وی با اشاره به اینکه تولید فرآورده‌های با کیفیت در سطح کشتارگاه‌های طیور نیاز به بکارگیری تکنولوژی مناسب و دستگاه‌های پیشرفته دارد، افزود: در حال حاضر در استان البرز اقدامات لازم برای ارتقای رتبه این کشتارگاه‌ها انجام شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان البرز با بیان اینکه تغییر رتبه کشتارگاه‌های طیور بر کیفیت مرغ تولیدی و از طرفی افزایش قیمت آن تأثیرگذار است، بیان کرد: در کشتارگاه‌های با درجه «اِی» این افزایش قیمت برابر ۵۰۰ تومان و برای مرغ تولیدی کشتارگاه‌های با درجه «اِی پلاس: برابر هزار تومان است.

توکلی با تاکید بر اینکه تغییر درجه کشتارگاه‌های طیور به یقین تأثیر مهمی در سلامت کیفیت مرغ تولیدی دارد، افزود: در کشتارگاه‌های با درجه «اِی» تخلیه اندرونی‌ها مانند ریه، نای و یا کلیه‌های مرغ کاملاً به صورت اتوماتیک انجام می‌شود.

وی بیان کرد: مرغ‌ها در بسته بندی و با کد رهگیری و شناسنامه ارائه در بازار عرضه می‌شود و روی کاورهای بسته بندی نیز درجه و کیفیت مرغ تولید درج شده است، مردم برای اطلاع از صحت این موارد می‌توانند کد رهگیری را به سامانه ۳۰۰۰۸۹۰۳ دامپزشکی پیامک ارسال کنند.

فعالیت شش واحد کشتارگاه طیور در البرز

مدیرکل دامپزشکی استان البرز توضیح داد: در حال حاضر شش واحد کشتارگاه طیور در البرز فعالیت دارند که همه دارای رتبه «بی» هستند اما در ماه‌های اخیر قدم‌های خوبی توسط مسئولان و تیم اقتصادی استان برداشته شده است و در حال برنامه ریزی هستیم تا با پرداخت وام‌های کم بهره، کشتارگاه‌های طیور البرز را ترغیب کنیم تا مجهز به خط دو شوند.

توکلی در بخش دیگری با بیان اینکه مدت ماندگاری مرغ منجمد تولیدی در کشتارگاه‌های با رتبه‌های مختلف نیز با یکدیگر تفاوت دارد، گفت: این مهم برای مرغ‌های منجمد شده تولیدی در کشتارگاه‌های با درجه «بی» شش ماه و برای کشتارگاه‌های درجه اِی و اِی پلاس حدود یکسال و حتی بیشتر از آن است.

وی گفت: اگر مردم گوشت چرخ کرده را از مراکزی تهیه کنند که دارای مجوز بسته بندی گوشت از دامپزشکی هستند، ایرادی ندارد اما تهیه گوشت چرخ کرده از قصابی‌ها را توصیه نمی‌کنیم، بلکه سفارش ما این است که مردم گوشت قرمز خریداری شده را به خانه برده و بعد از شستشو و خشک کردن آن را چرخ کنند.

وی اشاره کرد: قبل از شیوع بیماری کرونا، باز کردن بسته بندی مرغ در حضور مشتری و قطعه کردن آن موردی نداشت، اما بعد از مشاهد این بیماری در استان برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی، قطعه کردن مرغ را ممنوع کرده ایم.

کد خبر 4937046

منبع: مهر

کلیدواژه: دامپزشکی سازمان دامپزشکی کشور استان البرز غلامرضا توکلی ویروس کرونا شیراز بوشهر روز قدس شهرکرد عید سعید فطر شیوع کرونا گرگان قزوین روز جهانی قدس نماز عید سعید فطر بیرجند فطریه ایلام کشتارگاه های طیور استان البرز مرغ تولیدی بسته بندی کیفیت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۲۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احمدی: ۱۰ درصد از قرارداد بازیکنان پرسپولیس را پرداخت کردیم/ تیم را برای قهرمانی در آسیا تجهیز می کنیم

سیدمحمدمهدی احمدی رئیس کنسرسیوم بانک‌های خریدار پرسپولیس در برنامه مجله فوتبال شبکه خبر اظهار کرد: روز گذشته ۱۰ درصد از مطالبات و حقوق معوقه سرخپوشان پایتخت پرداخت شد تا روحیه شان به طور مضاعف تا پایان فصل شکل بگیرد. ان شا الله اگر بتوانند در جام باشگاه‌های ایران کسب قهرمانی کنند خودشان باعث می‌شوند که بخشی از اقساط تخفیف پیدا کند و ما تصمیم گرفتیم بخشی از این تخفیف در اقساط را به بازیکنان و کادر فنی تخصیص بدهیم که همین قدرت مضاعف را در بازیکنان ایجاد خواهد کرد. در کادر فنی هم هیچ تغییری در این ۵ هفته پایانی لیگ برتر نخواهیم داشت و مابقی اعضای هیئت مدیره هم به کار خود ادامه می‌دهند.

او افزود: اصلا نمی‌خواهیم تیم را درگیر حاشیه کنیم و فقط یک عضو که جایش در هیئت مدیره پرسپولیس خالی هست به عنوان ناظر مالی در باشگاه پرسپولیس مستقر می‌کنیم که شفافیت، بودجه و نظام مالی را بتوانیم در این باشگاه شکل بدهیم. ما فصل آینده هم می‌خواهیم  تحلیل درستی از ریسک‌های مالی در باشگاه پرسپولیس داشته باشیم تا بتوانیم برنامه ریزی دقیقی انجام بدهیم و بتوانیم سال آینده باشگاه پرسپولیس را به عنوان مدعی قهرمانی آسیا تجهیز کنیم که آنچه که در خور شان این باشگاه هست را انجام بدهیم تا  دوباره در آسیا پرآوازه شود.  

احمدی گفت: سال ۸۴ مصوبه واگذاری ۲۰ درصد از سهام باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال مصوب شد، اما هیچ گاه خریداری برایش پیدا نشد و هیچ اهلیتی از سوی سازمان خصوصی سازی مورد تایید قرار نگرفت تا اینکه در دولت رئیسی ۱۰ درصد سهام پرسپولیس و استقلال واگذار شد و ۱۶ بار مزایده از ۲۰ درصد، ۳۰ درصد، ۵۱ درصد و اخیرا مزایده ۸۵ درصدی برگزار شد، خریدار عمده‌ای برای خرید سهام این ۲ باشگاه پیدا نشد. این نگرانی وجود داشت که با واگذاری این ۲ باشگاه که نشان بزرگی دارند و هواداران زیادی بارش را به دوش می‌کشند بعدا مشکلات این ۲ باشگاه افزایش پیدا کند شاید عدم واگذاری شان موهبتش بیشتر از واگذاری شان باشد به خاطر همین موضوع به تعویق افتاد، اما بحث مجوز حرفه‌ای سرخابی ها، دولت را مجبور کرد که تصمیم بگیرد که حتما باید مالکیت از دولت جدا شود  و دولت سهام خود را واگذار کند.

رئیس کنسرسیوم بانک‌های خریدار پرسپولیس بیان کرد: نگرانی‌هایی هم وجود داشت که اگر دولت سهامدار اقلیت هم باقی بماند و بخواهد با ابزار‌هایی مدیریت کند و این موضوع باعث شد که سهامداری حاضر به خرید سهام این ۲ باشگاه نشود. با تدبیری که وزیر اقتصاد کرد به این نتیجه رسیدند که ۸۵ درصد سهام سرخابی‌ها یک جا واگذار شود که دولت کاملا حذف شود. ۱۰ درصد  سهام این ۲ باشگاه  به صورت شناور و خرد واگذار شده است. به طور حتم باید ۵ درصد سهام به کارکنان و پیشکسوتان واگذار شود که عنقریب باید این اتفاق بیفتد و حق تقدم با بازیکنان، کارکنان و پیشکسوتان برای خرید سهام خواهد بود.

او افزود: یکی از کنسرسیوم ها، نظام بانکی بود که ما منع قانونی به خاطر ماده ۱۶ و ۱۷ مربوط به قانون رفع تولید رقابت پذیر داشتیم و بانک‌ها را از بنگاه داری منع می‌کرد، اما شورای پول و اعتبار  ۲ هفته قبل مصوبه ای  صادر کرد  که این مانع به  صورت موردی برداشته شد. استدلال این بود که باشگاه پرسپولیس با توجه به شبکه هواداری و اجتماعی که دارد می‌تواند در کنار هم قرار بگیرد و  این مانع قانونی را بتواند برطرف کند. با توجه به مصوبه‌ای که شورای پول و اعتبار تصویب کرد ۶ بانک به صورت کنسرسیوم قرار گرفتند که عمده سهم به بانک شهر واگذار شد و ۳۰ درصد سهام را به طور مستقیم داریم و ۱۵ درصد را ۳ بانک صادرات، رفاه کارگران و اقتصاد نوین به مدت ۲ سال به بانک شهر واگذار کردند.

احمدی خاطرنشان کرد: طبق توافقی که در کنسرسیوم بانک‌ها صورت گرفت عملا ۳ عضو هیئت مدیره را بانک شهر انتخاب خواهد کرد و ۲ عضو هیئت مدیره را بانک ملت و بانک تجارت انتخاب می‌کنند که طی توافقی که کردیم یکی از این بانک ها، رئیس هیئت مدیره پرسپولیس را انتخاب می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال

دیگر خبرها

  • فواصل بهداشتی دامپزشکی مانعی برای مجوز‌های دامداری و پرورش طیور
  • تبدیل به ضایعات بیش از ۳ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در بیرجند
  • احمدی: ۱۰ درصد از قرارداد بازیکنان پرسپولیس را پرداخت کردیم/ تیم را برای قهرمانی در آسیا تجهیز می کنیم
  • ۴ هزار و ۸۰۰ مجوز دامداری و پرورش طیور رد شد
  • حذف بیش از ۳ تن مرغ غیر قابل مصرف از چرخه مصرف انسانی
  • صادرات ۲۹ قلم فرآورده دامی از استان البرز
  • کشف هشت هزار کیلو گرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در البرز
  • ۲۱۱ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی در البرز معدوم شد
  • ۲۱۱ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد در البرز معدوم شد
  • تخلف یک کشتارگاه طیور در استان کرمانشاه