Web Analytics Made Easy - Statcounter

روسای سه دستگاه مرتبط با سلامت و خدمات شهری با ارسال نامه و اظهارات رسانه ای، به اقدام شهردای تهران برای پلمب مراکز درمانی دامپزشکی اعتراض کردند و خواهان رسیدگی به این موضوع توسط شهردار تهران شدند. ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۳ اقتصادی کشاورزی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پیرو اتفاقات هفته‌های اخیر در شهر تهران، مبنی بر پلمب مراکز درمانی دامپزشکی، رئیس سازمان نظام دامپزشکی، رئیس شورای شهر تهران  و رئیس جدید سازمان دامپزشکی کشور به جمع معترضان به این اقدام  پیوستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرداری در هفته‌ها و ماه‌های اخیر اقدام به پلمب مراکز درمانی دامپزشکی در برخی از مناطق شهرداری تهران کرده، درحالی که این مراکز به عنوان یکی از بازوهای ستاد ملی مباره با کرونا، اقداماتی را در شهرها و روستاها در دست اقدام دارند.

بنابراین گزارش محمدرضا صفری رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور با ارسال نامه ای به پیروز حناچی شهردار تهران اعلام کرد: شهرداری‌ها برخی مناطق تهران، علیرغم مذاکرات پیشین و قول مساعد رئیس ریاست شورای شهر تهران و صورت جلسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، اقدام به پلمپ مراکز درمانی دامپزشکی در سطح شهر تهران نمودند.

در این نامه همچنین اشاره شده است که مراکز درمانی دامپزشکی به عنوان یکی از حلقه های بهداشت عمومی جامعه با دریافت و رعایت پروتکل های بهداشتی، در جهت پیشگیری و کنترل شیوع کووید 19 در کنار کادر درمانی کشور خالصانه همکاری می کنند.

وی این اقدام شهرداری تهران را ضربه به پیکر بهداشت و سلامت جامعه خوانده و تبعات ناشی از عدم دسترسی شهروندان تهرانی به خدمات بهداشتی و درمانی دامپزشکی و رفت و آمدهای بی مورد و تجمع در سایر مراکز  را بر عهده شهرداری تهران دانسته است.

متن این نامه به شرح زیر است.

جناب آقای دکتر حناچی

شهردار محترم تهران

سلام علیکم

احتراماً؛ پیرو مکاتبات پیشین به آگاهی می رساند متاسفانه شهرداری‌ها برخی مناطق تهران، علیرغم مذاکرات پیشین و قول مساعد رئیس ریاست شورای شهر تهران و صورتجلسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، اقدام به پلمپ مراکز درمانی دامپزشکی در سطح شهر تهران نمودند.

این اقدام در شرایطی که بسیاری از وظایف و اقدامات متعارف دستگاه‌های اجرایی در جهت حمایت از فعالیت های رسته های مختلف شغلی به حالت تعلیق در آمده است و از سوی دیگر مراکز درمانی دامپزشکی به عنوان یکی از حلقه های بهداشت عمومی جامعه با دریافت و رعایت پروتکل های بهداشتی در جهت پیشگیری و کنترل شیوع کووید 19 در کنار کادر درمانی کشور خالصانه همکاری می نمایند، قطعاً ضربه به پیکر بهداشت و سلامت جامعه خواهد بود.

ضمن ابراز تأسف از وقت ناشناسی اقدامات زیانبار شهرداری برخی از مناطق تهران در شرایط درگیری بیماری خطرناک کوئید 19 بدین وسیله اعلام می دارد مسئولی که تبعات ناشی از عدم دسترسی شهروندان تهرانی به خدمات بهداشتی و درمانی دامپزشکی و رفت و آمدهای بی مورد و تجمع در سایر مراکز بر عهده شهرداری تهران خواهد بود.

 دکتر محمدرضا صفری رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور

 

 

*نامه محسن هاشمی رفسنجانی به شهردار تهران درباره پلمب مراکز درمانی دامپزشکی

بنابراین گزارش پیرو این نامه محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز نامه ای به حناچی شهردار تهران نوشت و خواهان رسیدگی و انجام  اقدامات لازم شد. متن این نامه به شرح زیر است.

 

جناب آقای پیروز حناچی

شهردار محترم تهران

سلام علیکم؛ احتراماً رونوشت نامه جناب آقای محمدرضا صفری  رئیس سازمان محترم نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران مبثوت به نامه شماره 160/1885 ،

 14 اردیبهشت 1399 را ایفاد می نمای.  سپاسگزار است دستور فرمایید نسبت به موضوع رسیدگی و اقدام لازم معمول نمایند.

 قبلاً از توجهات جنابعالی کمال تشکر را دارم

 

محسن هاشمی رفسنجانی

رئیس شورای اسلامی شهر تهران

 

شرح وظایف، حقوق و مسئولیت‌های سازمان دامپزشکی در سازمان جهانی بهداشت دام

 

* سازمان دامپزشکی: شهرداری  تهران به توافقات در مجلس درباره  مراکز درمانی پایبند نیست

بنابر این گزارش علی صفر ماکنعلی رئیس سازمان دامپزشکی کشور در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در  واکنش به انتقادات جامعه دامپزشکی درباره پلمب مراکز درمانی به دلیل نبود آیین نامه های مربوط به فعالیت آنها در شهرداری تهران اظهار کرد:  جلسه در این ارتباط در کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با حضور نمایندگان سازمان دامپزشکی کشور، نظام دامپزشکی، تشکل‌های دامپزشکی و شهردای تهران برگزار و تصمیماتی برای رفع این مشکل گرفته شده است.

وی افرود : سازمان دامپزشکی کشور و نظام دامپزشکی کشور در حال حاضر  پیگیر این موضوع هستند تا با همکاری ستاد ملی کرونا این مانع درباره فعالیت مراکز درمانی دامپزشکی برداشته شود.

وی تصریح کرد: مراکز درمانی دامپزشکی در شهر تهران فعلا پلمب نمی شود اما اگر مرکزی نیز توسط شهرداری پلمب شده است، باید اشاره کرد  مصوبه ای در ستاد ملی کرونا برای پلمب شدن آنها نداشته ایم.

رئیس جدید سازمان دامپزشکی با تاکید بر اینکه مراکز درمانی دامپزشکی شهر تهران نباید پلمب شود گفت: بر اساس جلسه  برگزار شده در مجلس، مقرر شده شهرداری پیگیری های لازم را با وزارت بهداشت انجام دهد و راه حلی را پیدا کنند و بنا بر پلمب مراکز درمانی دامپزشکی نبوده است.

وی اظهار داشت: دامپزشکان در صورتی که مشکلی در خصوص پلمب مراکز درمانی دامپزشکی دارند، نظام دامپزشکی موظف است پیگیری های لازم برای رفع پلمب این مراکز را انجام می‌دهد. 

ماکنعلی همچنین در ارتباط امکان انتقال بیماری کوید 19 از حیوانات خانگی به انسان گفت: بر اساس آن چیزی که تا به امروز مشخص شده این ویروس از انسان به انسان به راحتی و از انسان به گربه سانان منتقل می شود  اما تا به امروز گزارشی درباره انتقال ویروس از حیوانات خانگی به انسان ثبت نشده است.

انتهای پیام/

R1342/P/S7,83/CT7 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا سازمان دامپزشکی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان دامپزشکی ویروس کرونا سازمان دامپزشکی پلمب مراکز درمانی دامپزشکی مراکز درمانی دامپزشکی سازمان دامپزشکی کشور شهرداری تهران نظام دامپزشکی شورای اسلامی حناچی شهردار رئیس سازمان شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۳۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 

به گزارش همشهری آنلاین، شاید کمی بیشتر از یکسال طول کشید که طرح دولت برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال (خدمات سرپایی و بستری) شکل اجرایی به خود بگیرد.

از اسفند ۱۴۰۱ که بسته درمان رایگان کودکان ابلاغ شد، تا اردیبهشت ۱۴۰۳ که کودکان بدون پرداخت هزینه، خدمات درمانی از بیمارستان‌ها دریافت می‌کنند. جزئیات اجرای این طرح به تمامی بیمارستان‌های مشمول طرح ارسال شده و باید تمام خدمات بدون دریافت هیچ هزینه‌ای ارائه شود، به جز یک مورد!

این گزارش را بخوانید تا بدانید، برای کدام خدمات، کودکان درمان ۱۰۰ درصد رایگان دریافت می‌کنند.

دو اظهارنظر متفاوت

با وجودی که وزیر بهداشت بارها بر رایگان شدن درمان کودکان در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی تاکید کرده اما برخی خانواده‌ها اعلام کرده‌اند که طی چند روز اخیر مجبور به پرداخت هزینه شده‌اند. از ۲۰ هزار تومان تا ۵۰۰ هزار تومان برای ویزیت و تجهیزات پزشکی و حتی ۶۰۰ هزار تا یک میلیون تومان برای بستری‌های چند روزه.

نکته مهم این که در فاصله زمانی کوتاه دو معاون وزیر بهداشت در این باره اظهارنظرهای متفاوتی کرده‌اند، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفته «پیش شرط درمان رایگان کودکان مراجعه از طریق نظام ارجاع است و این که خارج از چارچوب مراجعه کنند، شدنی نیست.» اما سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت این نکته را تایید نکرده و گفته «گرفتن پول از کودک زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی تخلف به شمار می‌رود و درباره کودکان زیر هفت سال شرط نظام ارجاع وجود ندارد.»

اما در نهایت محمد مهدی ناصحی، مدیرعامل بیمه سلامت ایران اعلام کرده که طبق این طرح کودکان زیر ۷ سال به صورت کاملا رایگان خدمات درمانی دریافت می‌کنند و شرطی برای پذیرش آنها وجود ندارد.

توان مالی طرح را در نظر بگیرید

درمان رایگان درمان کودکان زیر ۷ سال به عنوان یکی از طرح‌های خوب در کشور مطرح می‌شود اما ۲ چالش جدی هم درباره آن مطرح است و برخی کارشناسان معتقدند می‌تواند مراکز درمانی را هم با مشکلات زیادی مواجه کنند.

اولین چالش این که مراکز درمانی همین حالا هم با مشکلاتی از جمله پرداخت نشدن به موقع مطالباتشان از سوی سازمان‌های بیمه مواجهند و افزوده شدن این هزینه‌ها هم در صورت عدم پرداخت به موقع می‌تواند منجر به چالش در ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان شود. این در حالی است که اواخر سال گذشته بود که معاون درمان وزارت بهداشت، میزان بدهی بیمه‌ها به مراکز درمانی را حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

دومین چالش هم افزایش تقاضای القایی درباره درمان کودکان است و بهترین راهکار برای رفع این مساله را نظام ارجاع برای می‌دانند. این که نظام ارجاع در طرح رایگان کودکان به ویژه برای دهک‌های بالاتر جامعه رعایت شود تا هزینه‌های دولت از بخش تقاضای القایی افزایش پیدا نکند.

چند نکته درباره درمان رایگان کودکان

۱. ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی برای خدمات بستری و فوریت‌های پزشکی همچنین درمان‌های سرپایی و فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توانبخشی از سوی سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت می‌شود.

۲. فقط یک خدمت درباره کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی دانشگاهی و دولتی رایگان نیست، هزینه داروهای سرپایی

۳. کودکان زیر ۷ سال دارای بیمه‌های پایه مانند تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

۴. اجرای درمان رایگان کودکان با جمعیت حدود ۷ میلیون نفر ۲.۵هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

۵. تنها در یک بیمارستان کودکان در تهران هزینه ماهانه خدمات رایگان بستری کودکان زیر ۷ سال چیزی حدود ۵ میلیارد تومان است.

۶. خانواده‌ها می‌توانند شکایت‌های خود را درباره تخلفات مراکز درمانی برای ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان از طریق ۲ سامانه ۱۹۰(وزارت بهداشت) و ۱۶۶۶(بیمه سلامت) گزارش دهند.

کد خبر 849168 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم کودکان بیماری - بیمارستان

دیگر خبرها

  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • سیل خسارتی به ذخایر گندم‌ وارد نکرد
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • سفربه تهران قدیم؛ تصویری متفاوت از فرودگاه مهرآباد ۶۹ سال قبل (+عکس)
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • پشت پرده پلمب‌شدن دو طبقه باشگاه استقلال
  • تهران قدیم | طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود
  • پشت پرده پلمب‌شدن دو طبقه باشگاه استقلال / چرا کسی اجازه ندارد به این طبقات برود؟
  • اختصاص ۴۱۹ میلیارد تومان برای رفع مسائل و مشکلات مراکز و واحد‌های قضایی هرمزگان