Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعال رسانه ای استان بوشهر گفت: استان بوشهر دارای چهار نماینده بود که سه نفر از لیست امید و یک نفر هم به اصطلاح اصولگرا؛ اما بی‌تفاوت و البته جزء لیست همراهان لاریجانی بود. دراین میان به جز نماینده دشتی و تنگستان، سه نماینده دیگر بیشتر به زد و بندهای اقتصادی و سیاسی مشغول بودند تا منافع خود و هم حزبی هایشان را تامین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضی دربندی فعال رسانه ای استان بوشهر در گفت و گو با سپاس، با اشاره به آغاز به کار مجلس یازدهم، اظهار کرد: به شدت معتقد هستم نمایندگان مجلس شورای اسلامی فقط باید به وظایف خود که همان قانون گذاری، نظارت و رابطه بین مردم و مسئولان است بپردازند. نماینده قبل از اینکه ماهیتی محلی داشته باشد ماهیتی ملی دارد. اما طبق یک روال غلط در نمایندگی بر پاشنه ای دیگر می‌چرخد.

دربندی گفت: استان بوشهر در مجلس دهم دارای چهار نماینده بود که سه نفر از لیست امید و یک نفر هم به اصطلاح اصولگرا؛ اما بی‌تفاوت و البته جزء لیست همراهان لاریجانی بود. دراین میان به جز نماینده دشتی و تنگستان، سه نماینده دیگر بیشتر به زد و بندهای اقتصادی و سیاسی مشغول بودند تا منافع خود و هم حزبی هایشان را تامین کنند.

فعال رسانه ای استان بوشهر افزود: نماینده دشتستان کارنامه قابل قبولی چه در سطح ملی و چه در سطح استانی نداشته است. مدیران دشتستان فاقد کارایی لازم بودند و حتی در مقطعی فرماندار نداشتیم، طرح پتروشیمی به محاق رفت، شهرک صنعتی خوشاب به طور کامل فشل و از کار افتاده است و نماینده پیگیر مسائل آن نبود.

وی بیان کرد: آب و برق دشتستان و در راس آن برازجان دچار مشکل جدی شد که تشنجات اجتماعی هم در پی داشت. در حوزه فرهنگی تقریبا می‌توان ادعا کرد که هیچ اقدامی نشد.

دربندی تصریح کرد: در حوزه اشتغال نیز به علت عدم توجه نماینده و مسئولین عملا دست شهرستان خالی ماند و نه از امکانات استانی و ملی به حد کافی بهره بردند و نه از موقعیت های شهرستان به نحو مطلوب استفاده شد و تغییری در نرخ بیکاری بوجود نیامد.

فعال رسانه ای استان بوشهر خاطرنشان کرد: نماینده دشتستان در چهار سال گذشته هرگز نتوانست روابط عمومی خوبی با مردم و نخبگان محلی بر قرار کند به همین دلیل فاقد توانمندی و دانش لازم برای امور بود.

وی اذعان کرد: شائبه سوءاستفاده نزدیکان وی نیز وجود دارد. به نظر می‌رسد چون انتخاب ایشان به واسطه بعضی روابط بوده که هیچ توجهی به شایستگی ها نداشته سرنوشتی جز این هم نمی‌توان متصور بود.

دربندی بیان کرد: نماینده بوشهر نیز وضعیتی بدتر از این دارد. و علاوه بر موارد فوق زدوبند وی با برخی ها را نیز باید به آن اضافه نمود تا جایی که بعضی موکلین نیز همواره معترض بودند.

وی افزود: نماینده دشتی تلاش داشت به دور از بعضی از حاشیه ها خدماتی انجام دهد که به لحاظ کهولت سن و گرایش‌های سیاسی وی کمتر توفیق داشت اما از هرگونه سوءاستفاده ای مبرا است.

دربندی عنوان کرد: خانم الماسی در حوزه‌های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی از کارنامه خوبی برخوردار نیست و تنها چیزی که با زد و بند به آن دست یافته بود اشتغال نیروهای بومی تا دیپلم بود که به آن دلخوش کرده بود.

فعال رسانه ای استان بوشهر گفت: در یک بررسی اجمالی می‌توان مدعی شد نمایندگان استان شناخت لازم از وظایف خود نداشتند و بیشتر تابع نظرات دولتیان بودند.

دربندی با اشاره به رد صلاحیت دو تن از نمایندگان استان خاطر نشان کرد: اینکه نماینده ای پس از چهار سال که لحظه لحظه اوقاتش باید درخدمت مردم و نظام باشد رد صلاحیت شود واقعا فاجعه است.

وی ادامه داد: مردم حق دارند بپرسند نمایندگان ‌آن ها چه جرمی مرتکب شده بودند که رد صلاحیت شدند.

وی تصریح کرد: به عقیده ی من باید مردم نسبت به عملکرد این نمایندگان بیشتر آگاه شوند و حتی اگر نیازمند به پیگیری قضایی باشد دستگاه قضا در این مورد نباید کوتاهی کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رد صلاحیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۴۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش توسعه در لرستان آغاز شده و نیاز به پیگیری دارد

استاندار سابق لرستان گفت: جهش توسعه در لرستان آغاز شده و برای به سرانجام رسیدن نیاز به کمک و پیگیری دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، فرهاد زیویار_ روز سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت_ در مراسم معارفه استاندار لرستان، اظهار کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون شاهد تحولات خوبی در حوزه‌های زیرساختی، اقتصادی، بهداشتی و درمانی، اجتماعی و آموزشی بودیم که روند توسعه‌ی استان را شروع کرد.

وی با بیان این که تنها با حمایت، کمک و پیگیری می‌توان این شروع خوب را به سرانجام رساند، افزود: ان شاالله من بعد تمام توان استان در حوزه‌های مختلف از جمله رسانه و قلم در اختیار توسعه استان قرار گیرد.

زیویار با اشاره به این‌که استانداری مسئولیت سنگینی است و نیاز به کمک و حمایت دارد، گفت: نباید به این مسئولیت حساس بار اضافه کرد بلکه باید کمک کنیم و بارها را برداریم.

استاندار سابق لرستان به برخی از عملکردهای استانداری لرستان در زمان مسئولیتش طبق بررسی و اعلام دفتر رئیس جمهور اشاره کرد و گفت: لرستان در بهره‌وری، راه اندازی بنگاه‌های تعطیل شده، جذب سرمایه گذار خارجی و طرح شهید زین الدین به ترتیب در جایگاه‌های سوم، هشتم، دوازدهم و یازدهم قرار گرفت.

زیویار عنوان کرد: در شرایطی که استان رتبه‌ی اول تورم کشور را داشت توانستیم با برنامه ریزی و اقدام این رتبه را به نهم برسانیم.

وی جهش در حوزه‌ی کشاورزی را یکی از دستاوردهای مهم دولت سیزدهم از ابتدا تا کنون در لرستان برشمرد و ادامه داد: افزایش تولید گندم به حدود ۴ برابر، افزایش دو برابری ظرفیت‌های گلخانه‌ای، افزایش ۴ برابری تولید دانه‌های روغنی، احیای ده‌ها واحد دامپروری و … تنها نمونه‌ای از آن است.

استاندار سابق لرستان ادامه داد: بالاترین رکورد کشتار و تولید مرغ در استان قبل از نوروز امسال ثبت شد که طی آن بیش از ۵۰۰ تن در روز تولید شد.
زیویار فعال سازی و تکمیل پروژه‌های ناتمام، احیای واحدهای اقتصادی، جوانگرایی در مدیریت و بهره‌وری از ظرفیت‌های مولدسازی را مهم‌ترین رویکردهای دولت سیزدهم در استان از زمان آغاز آن قلمداد کرد و ابراز کرد: تکمیل ورزشگاه ۱۵ هزار نفری خرم‌آباد، باغ موزه دفاع مقدس، ایستگاه رادار هواشناسی، چند سد مهم استان از جمله کمندان و تاج امیر، ده‌ها پل و ابنیه راهبردی و پیشرفت چشمگیر در پروژه‌های مهم و تعطیل شده‌ای از جمله راه آهن، بیمارستان‌های نیایش، گهر و رازی تنها نمونه‌هایی بودند که ماحصل این رویکردها هستند.

وی به آخرین وضعیت راه آهن دورود به خرم‌آباد اشاره کرد و گفت: در حال حاضر مشکلات حقوقی بین قرارگاه خاتم الانبیا با وزارت‌های نفت و راه و شهرسازی به وجود آمده که نیاز به پیگیری مجدانه دارد.

استاندار سابق لرستان ادامه داد: تا کنون بالغ بر ۱,۱۰۰ میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده، ضمن این که اعتبار ۴۵۰ میلیارد تومان را از محل مولدسازی برای کمک به آن در نظر گرفته‌ایم.

زیویار همچنین به مصوبات سفر رئیس جمهور به استان اشاره و عنوان کرد: عمده‌ی این مصوبات یا محقق شده‌اند و یا پیشرفت بیش از ۷۰ درصد دارند.

وی همچنین با اشاره به چالش‌های دولت سیزدهم در زمان آغاز به کار از جمله بیماری کرونا و مشکلات اقتصادی و برنامه‌ریزی‌های جهادی و مناسب برای برون رفت از آنها، از حُسن اعتماد مجموعه دولت و حمایت‌های وزیر کشور در زمان تصدی استانداری لرستان تقدیر و تشکر کرد.

کد خبر 747323

دیگر خبرها

  • مهاجرت فعال سیاسی و منتقد جنجالی ایرانی به کانادا؟
  • بررسی دغدغه‌ی کارگران استان یزد
  • به دنبال مسئول سازی، اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌ها هستیم
  • اتمام حجت معاون قضایی دادگستری کرمان پیرامون اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌های مدیران
  • مستقل شدن روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی پیگیری می‌شود
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • پیگیری ترک فعل دستگاه‌ها در حوزه حدنگاری کرمان
  • جهش توسعه در لرستان آغاز شده و نیاز به پیگیری دارد
  • حاجی دلیگانی، نماینده مجلس: طرح نوری که در فراجا در حال اجراست، مناسب است و از آن حمایت می کنیم
  • نماینده مجلس: از فراجا برای اجرای طرح نور حمایت می‌کنیم