Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور گفت: از ما درخواست شده بود مساجد برای نمازهای یومیه باز شود که با این پیشنهاد موافقت شد. بنابراین درب مساجد به روی مردم در سراسر کشور باز می‌شود.

به گزارش ایمنا، حجت‌الاسلام حسن روحانی در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا با اشاره به سالگرد رحلت بنیان‌گذار انقلاب گفت: امام عزیز و بزرگوار ما ۱۶ سال رهبری یک نهضت و رهبری یک ملت را بر عهده گرفت، او در این رهبری، انقلاب را به پیروزی رساند که این یک کار بزرگ امام است، از سال ۴۱ تا ۵۷ امام کاری را انجام داد که سرنوشت مردم را تغییر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کار دوم ایشان؛ حفظ کشور در برابر یک تجاوز به کشور که تمامیت ارضی ما را مورد هدف قرار داده بود، امام یک یک دفاع پیچیده سخت ۸ ساله را نه تنها در برابر عراق بلکه در برابر دنیا انجام داد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه امام حکومت اسلامی را تشکیل داد، گفت: امام در سال ۵۸ حکومت دینی را بنیان‌گذاری کرد، از فرودین ۵۸ تا اسفند ۵۸ که انتخابات مجلس برگزار شد، امام خبرگان قانون اساسی، مجلس شورای اسلامی و نهاد ریاست جمهوری را در همان سال اول با اتکا به آرای مردمی تشکیل دادند.

روحانی ادامه داد: امروز ۳۱ سال از رحلت امام می‌گذرد و الحمدلله مردم ما همان عشق و مسیر امام را ادامه دادند، مقام معظم رهبری خلف صالح، همان پرچم را با همان صلابت بر دوش نگه داشته است.

وی در قسمتی دیگر از سخنانش با اشاره به شیوع کرونا ویروس در کشور گفت: مسئله کووید ۱۹ و ویروس کرونا همچنان به عنوان مسئله اصلی و مهم در کشور مطرح است. این ویروس موجب تحولات بسیار زیادی در مسائل سیاسی و اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی شد.

به گفته رئیس‌جمهور کار عظیم و بزرگی در بحران کرونا و پساکرونا آن هم در شرایطی که در همه جای دنیا تغییراتی به وجود آمد، در کشور شکل گرفت.

روحانی تاکید کرد: باید گفت بحران کرونا سال‌ها را ادامه دارد اما اگر مردم رعایت کنند در پایان با افتخار از این مساله عبور می‌کنیم. از ما درخواست شده بود مساجد برای نمازهای یومیه باز شود که با این پیشنهاد موافقت شد. بنابراین درب مساجد به روی مردم در سراسر کشور باز می‌شود.

وی افزود: زندگی ما محدودتر و بخشی از زندگی ما مجازی شده است، این را مردم عزیز کشور باید باور کنند که ما به این زودی به شرایط قبل از کرونا نمی‌توانیم بازگردیم، اگر مردم فکر می‌کنند طی دو ماه آینده به شرایط دی ماه و اوایل بهمن سال گذشته باز می‌گردیم، باید بگویم که اینچنین نیست، یعنی ممکن است برای مدت طولانی سبک زندگی‌مان را عوض کنیم و باید محدودیت‌ها را بپذیریم.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: بخشی از زندگی ما باید از فضای حقیقی خارج و به فضای مجازی برده شود؛ چراکه به این زودی‌ها نمی‌توانیم وقتی به هم می‌رسیم، دست بدهیم. وزیر بهداشت و درمان ابراز نگرانی می‌کند و می‌گوید که در برخی از نقاط کشور مردم در حال بازگشت به روال گذشته هستند، این باعث می‌شود که سرنوشت کشور ما را در معرض خطر قرار گیرد. ما نمی‌توانیم مثل گذشته که ۲۰ نفر کنار یکدیگر می‌نشستیم و گپ و گفت داشتیم را داشته باشیم. باید برای ماه‌ها اجتماعات کوچک و با فاصله باشد و مراعات کرد.

روحانی با بیان اینکه اگر کسی مشکوک است، باید خودش را قرنطینه کند، افزود: اکنون دوران سختی نسبت به اسفند و فروردین است؛ چراکه ما در اسفند و فروردین با افرادی مواجه می‌شدیم که دارای علائم ظاهری تنگی‌نفس و سرفه بودند، همه متوجه می‌شدند که آن فرد مبتلا شده است.

وی تاکید کرد: اکنون شکل ابتلاء عوض شده است، تعداد مبتلایانی که ما در حال کشف آنها هستیم، بالا می‌رود و این در حالی است که آنها با علائم بالینی و ظاهری شناسایی نمی‌شوند اما به محض انجام تست و مثبت شدن، فرد باور نمی‌کند و فکر می‌کنند که دستگاه و افراد در انجام آزمایش دچار اشتباه شده‌اند.

رئیس‌جمهور ادامه داد: باید از دوستان و اقوامی که حتی به ظاهر علائمی هم ندارند، فاصله بگیریم، بنابراین کار ما امروز مقداری سخت‌تر از گذاشته شده و در عین حال خیلی از چیزها در جامعه ما نیز در حال تغییر و تحول است.

روحانی با بیان اینکه بخشی از جامعه ما، اقشار قهرمان‌ساز هستند و با توجه به مناسبت‌هایی که پیش می‌آمد، قهرمان‌سازی می‌کنند، گفت: این قهرمانی الان در کادر پزشکی و درمان چرخش کرده است و امروز قهرمانان جامعه ما در قدم اول آنهایی هستند که در بیمارستان‌ها فداکاری می‌کنند.

وی با اشاره به تعطیلی مراکز آموزشی کشور گفت: هیچ وقت در جامعه ما نبوده که چند ماه دبیرستان، دبستان و دانشگاه‌ها به طور کامل تعطیل شود و این طبیعی است که مردم نگران آینده فرزندانشان باشد، بنابراین ما ناچاریم در امر تحصیل بخشی از آن را مجازی کنیم. باید شرایط را که کاملاً متفاوت شده در نظر بگیریم اما با همه این اوضاع القا ترس و اضطراب در جامعه مفید نیست.

رئیس‌جمهور اضافه کرد: تصمیم را بر این بگذاریم که بناست ماه‌ها با این ویروس زندگی کنیم و یک زندگی توأم با احتیاط کامل داشته باشیم، نمی‌توانیم بگوییم که این ویروس به زودی از بین می‌رود چرا که واکسن و داروی قطعی برای درمان آن وجود ندارد و از سویی مدام در حال چرخش است و از استانی به استان دیگر می‌رود.

خبر تکمیل می‌شود...

منبع: ایرنا

کد خبر 426194

منبع: ایمنا

کلیدواژه: حسن روحانی رئیس جمهور امام خمینی ره انقلاب اسلامی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رئیس جمهور جامعه ما زندگی ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۵۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد از تعطیلی برخی مساجد در شهرهای کشور

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین انصاریان شامگاه سه شنبه در مراسم سالگرد ارتحال آیت الله العظمی بروجردی که در مسجد اعظم قم برگزار شد گفت: تقوا در کلام امیر المومنین علی علیه السلام، رییس همه فضائل است و تقوا به معنای آن است که انسان خود را از گناهان و آلودگی های باطنی و ظاهری دور نگه دارد.

این کارشناس دینی بیان کرد: عالمان دین با چراغ معرفت و عمل صالح و با عشق و علاقه به مسوولیت های خود عمل می کردند.

وی اضافه کرد: آیت الله بروجردی در آخرین روز عمر خود در شرایطی که حال مساعدی نداشت این سوال را پرسیدند که آیا فردی که قرار بود از سوی وی به مصر برای امر تبلیغ دین برود رفته است یا خیر و این امر نشان از اهمیت و سنگینی بار مرجعیت دینی است.

حجت الاسلام انصاریان افزود: آیت‌الله بروجردی به صورت مخفیانه به برخی از صاحبان قلم در مصر پول زیادی می داد تا مکتب شیعه را در قالب کتاب داستان به کودکان بشناساند.

این کارشناس دینی تصریح کرد: آیت الله بروجردی در مسیر تبلیغ دین و مکتب تشییع هیچگاه خسته نشدند.

وی ابراز کرد: جایگاه مرجعیت دینی آنقدر سنگین و رسالت خطیری است که عالمان بزرگ در طول تاریخ از پذیرفتن بار این مسوولیت بزرگ اجتناب می کردند و آن را به دیگری می سپردند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از تعطیلی برخی مساجد در شهرهای کشور بیان کرد: امروز باید بگوییم که نماز جماعت در کشور ما ورشکسته است و در بسیاری از مساجد نماز جماعت اقامه نمی شود و درب مساجد بسته است.

حجت الاسلام انصاریان در ادامه بیان کرد: اگر پیامبر اسلام تلخی می کرد، کسی گرد او جمع نمی شد و امروز شاهدیم که در عالم هیچ کسی همانند پیامبر اسلام انسان ها را به خود جذب نمی کند.

این کارشناس دینی افزود: بعد از جنگ خندق امیر المومنین علی علیه السلام دستور داد با افرادی که اشتباه کردند تلخی نشود.

وی بیان کرد: وقتی امیرالمومنین علی علیه السلام در مسیر خود به زنی برخورد می کرد که از سختی روزگار گریه می کند، این شرایط را نمی توانست تحمل کند و به پهنای صورت اشک می ریخت.

این کارشناس دینی افزود: امیرالمومنین علی علیه السلام همواره درب خانه مستمندان را می زد که این امر نشان دهنده شیرینی و معرفت مولای متقیان علی علیه السلام بود که این سیره برای نسل امروز افسانه به نظر می رسد.

کد خبر 6087152

دیگر خبرها

  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • حرف‌های جالب عروس بزرگ امام: نمی‌خواستم ازدواج کنم اما.. /آقا مصطفی، روحانیِ مدرنی بود و در حجاب سختگیری نداشت
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • آیت‌الله مهمان‌نواز یک روحانی ولایت‌مدار و بصیر بود
  •  استاد حوزه علمیه قم : اگر برای آبادانی دین کاری نمی کنیم، دین را خراب تر نکنیم
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • آیت‌الله العظمی دوزدوزانی تبریزی: روحانیت فقط به عبا و عمامه نیست/ اشتباه عالِم مانند اشتباه فرد عادی نیست، عده‌ای را منحرف می کند/ روحانی واقعی برای تربیت دینی و انسانی باید تلاش و تبلیغ کند‌
  • انتقاد از تعطیلی برخی مساجد در شهرهای کشور
  • آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم